بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد
سرخط خبرها

ترخیص بیش از هزار بیمار حاد تنفسی از بیمارستان‌های خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۰۸۰۳
  • ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۶
ترخیص بیش از هزار بیمار حاد تنفسی از بیمارستان‌های خراسان رضوی
تاکنون هزار و ۳۸۰ بیمار مبتلا به عفونت‌های حاد تنفسی و مشکوک به کرونا در خراسان رضوی بهبود یافته و به خانه هایشان برگشتند.
به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا رحیمی مسئول اطلاع رسانی بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاکنون هزار و ۳۸۰ بیمار مبتلا به عفونت‌های حاد تنفسی و مشکوک به کرونا در خراسان رضوی بهبود یافته و به خانه هایشان برگشتند.

مسئول اطلاع رسانی بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این بیماران از ۳۰ بهمن ماه تا ۲۱ اسفند به خاطر عفونت حاد تنفسی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی زیر نظر ۶ دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی خراسان رضوی بستری شده بودند.

وی ادامه داد: در این مدت ۲ هزار و ۳۳۰ بیمار مبتلا به عفونت‌های تنفسی و مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های این استان بستری شده‌اند.

مسئول اطلاع رسانی بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیماران بهبود یافته از سندرم حاد تنفسی پس از ترخیص از بیمارستان به مدت دو هفته باید در قرنطینه خانگی بوده و کمترین ارتباط را با اعضای خانواده خود داشته باشند.

رحیمی افزود: یک هزار و ۳۸۰ نفر از مبتلایان سندرم حاد تنفسی بستری در بیمارستان‌های خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند که تاکنون ۷۳۷ نفر آنان پس از بهبودی از بیمارستان مرخص شده‌اند.

وی ادامه داد: تعداد بیماران بستری شده بخاطر عفونت حاد تنفسی در بیمارستان‌های زیر نظر دانشکده علوم پزشکی نیشابور که فیروزه را نیز پوشش می‌دهد در این مدت ۴۰۷ نفر بودند که ۲۹۷ نفر آن‌ها با دریافت خدمات درمانی سلامتی خود را بازیافته‌اند.

مسئول اطلاع رسانی بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۲۳۲ نفر از بیماران حاد دستگاه تنفسی نیز در مراکز درمانی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه به صورت سرپایی و بستری تحت معالجه قرار گرفتند که ۱۷۹ نفر آنان تاکنون بهبود یافته و مرخص شده‌اند.

رحیمی افزود: دانشگاه علوم پزشکی سبزوار نیز که پنج شهرستان خوشاب، جوین، جغتای، داورزن و سبزوار را در غرب خراسان رضوی زیرپوشش دارد در این مدت ۱۲۷ بیمار حاد تنفسی داشته که ۷۳ نفر آنان تاکنون درمان شده و از بیمارستان مرخص شده‌اند.

وی شمار افراد بستری مبتلا به عفونت حاد تنفسی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی گناباد را نیز ۱۱۵ نفر اعلام وتصریح کرد: تاکنون ۸۶ نفر از این بیماران درمان شده و سلامتی خود را بازیافته‌اند.

مسئول اطلاع رسانی بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین به وضعیت حوزه جغرافیایی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌جام شامل شهرستان‌های تایباد، باخرز، صالح‌آباد و تربت‌جام اشاره کرد و گفت: ۶۹ نفر در این شهرستان‌ها از ۳۰ بهمن ماه تا ۲۰ اسفند به خاطر ابتلا به عفونت حاد تنفسی در بیمارستان بستری شدند که با تلاش پزشکان و پرستاران این دانشگاه ۴۹ نفر آنان تاکنون سلامتی خود را بازیافته و راهی منزل شده‌اند.
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->