قلندرشریف: تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی شهرداری مشهد باید به ۶۰ ایستگاه برسد مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد خبر داد: کاهش ۸ درصدی عملیات اطفای حریق در سال گذشته معاون گردشگری شهرداری مشهد: برنامه‌های دهه کرامت با محوریت هویت و فرهنگ رضوی پیش‌بینی شده است رئیس شورای شهرستان مشهد: شورا‌های ما در پیگیری مشکلات مردم با نامهربانی ادارات مواجه هستند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: این قابل قبول نیست که بخشی از حاکمیت، تشخیص مصلحت شورا‌ها را به رسمیت نشناسد برگزاری آیین گرامیداشت هفته شورا‌ها در مشهد پیگیری مطالبه‌های مردمی و بررسی مشکلات محله کوثر مشهد | جزیره‌ای در دل چند محله برخوردار شدت صوت روزانه در مشهد ۱۲ درصد بیشتر از سطح استاندارد است شهردار مشهد مقدس: امیدواریم مدیریت واحد شهری به دست شهرداری‌ها سپرده شود فرماندار مشهد: یکی از مهم‌ترین مسائل ما در سطح شهرستان مشهد، توجه به توسعه زیرساخت‌هاست پیوند هنر و طبیعت در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشهد، الگوی موفق در ایمنی ترافیک | کاهش بی‌سابقه تصادفات در سال ۱۴۰۳ قدردانی شهردار تهران از خدمات و پروژه‌های توسعه‌ای در مشهد شهردار مشهد مقدس: وظیفه شهرداری‌ها خدمت به مردم است سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند
سرخط خبرها

ترخیص بیش از هزار بیمار حاد تنفسی از بیمارستان‌های خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۰۸۰۳
  • ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۶
ترخیص بیش از هزار بیمار حاد تنفسی از بیمارستان‌های خراسان رضوی
تاکنون هزار و ۳۸۰ بیمار مبتلا به عفونت‌های حاد تنفسی و مشکوک به کرونا در خراسان رضوی بهبود یافته و به خانه هایشان برگشتند.
به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا رحیمی مسئول اطلاع رسانی بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاکنون هزار و ۳۸۰ بیمار مبتلا به عفونت‌های حاد تنفسی و مشکوک به کرونا در خراسان رضوی بهبود یافته و به خانه هایشان برگشتند.

مسئول اطلاع رسانی بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این بیماران از ۳۰ بهمن ماه تا ۲۱ اسفند به خاطر عفونت حاد تنفسی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی زیر نظر ۶ دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی خراسان رضوی بستری شده بودند.

وی ادامه داد: در این مدت ۲ هزار و ۳۳۰ بیمار مبتلا به عفونت‌های تنفسی و مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های این استان بستری شده‌اند.

مسئول اطلاع رسانی بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیماران بهبود یافته از سندرم حاد تنفسی پس از ترخیص از بیمارستان به مدت دو هفته باید در قرنطینه خانگی بوده و کمترین ارتباط را با اعضای خانواده خود داشته باشند.

رحیمی افزود: یک هزار و ۳۸۰ نفر از مبتلایان سندرم حاد تنفسی بستری در بیمارستان‌های خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند که تاکنون ۷۳۷ نفر آنان پس از بهبودی از بیمارستان مرخص شده‌اند.

وی ادامه داد: تعداد بیماران بستری شده بخاطر عفونت حاد تنفسی در بیمارستان‌های زیر نظر دانشکده علوم پزشکی نیشابور که فیروزه را نیز پوشش می‌دهد در این مدت ۴۰۷ نفر بودند که ۲۹۷ نفر آن‌ها با دریافت خدمات درمانی سلامتی خود را بازیافته‌اند.

مسئول اطلاع رسانی بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۲۳۲ نفر از بیماران حاد دستگاه تنفسی نیز در مراکز درمانی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه به صورت سرپایی و بستری تحت معالجه قرار گرفتند که ۱۷۹ نفر آنان تاکنون بهبود یافته و مرخص شده‌اند.

رحیمی افزود: دانشگاه علوم پزشکی سبزوار نیز که پنج شهرستان خوشاب، جوین، جغتای، داورزن و سبزوار را در غرب خراسان رضوی زیرپوشش دارد در این مدت ۱۲۷ بیمار حاد تنفسی داشته که ۷۳ نفر آنان تاکنون درمان شده و از بیمارستان مرخص شده‌اند.

وی شمار افراد بستری مبتلا به عفونت حاد تنفسی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی گناباد را نیز ۱۱۵ نفر اعلام وتصریح کرد: تاکنون ۸۶ نفر از این بیماران درمان شده و سلامتی خود را بازیافته‌اند.

مسئول اطلاع رسانی بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین به وضعیت حوزه جغرافیایی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌جام شامل شهرستان‌های تایباد، باخرز، صالح‌آباد و تربت‌جام اشاره کرد و گفت: ۶۹ نفر در این شهرستان‌ها از ۳۰ بهمن ماه تا ۲۰ اسفند به خاطر ابتلا به عفونت حاد تنفسی در بیمارستان بستری شدند که با تلاش پزشکان و پرستاران این دانشگاه ۴۹ نفر آنان تاکنون سلامتی خود را بازیافته و راهی منزل شده‌اند.
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->