اصابت جزئی ریزپرنده به ساختمان فاتب (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) سردار رادان: مردم ترددهای مشکوک را به پلیس گزارش دهند پزشکیان: اگر تجاوزات ادامه یابد، پاسخ‌هایی دردناک‌تر در انتظار متجاوزان خواهد بود وعده صادق۳ پایانی بر شرارت‌های منطقه‌ای رژیم صهیونیستی خواهد بود آغاز درگیری پدافند تهران در مناطق مرکزی شهر (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم نتانیاهو بالاخره از پناهگاه خارج شد نامۀ فرمانده کل ارتش به رهبر معظم انقلاب: ضربات قاطعی به پیکر رژیم جعلی صهیونیستی وارد خواهیم کرد انهدام ۱۴ پهپاد و ۳۰ ریزپرنده صهیونیستی در مرز‌های کشور طی ۴۸ ساعت گذشته (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی سخنگوی دولت با مردم، هر روز ساعت۱۳ از شبکه خبر دستگیری ۲ نفر از اعضای تیم تروریستی موساد توسط فراجا + فیلم (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) جلسات علنی مجلس این هفته طبق روال برگزار خواهد شد یک کارشناس مصری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران، زمینه‌ساز نابودی اسرائیل است برگزاری اجلاس کمیته سیاسی APA به میزبانی مشهد به زمان دیگری موکول شد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: وعده صادق ۳، آغاز مسیر انتقام ملی است دبیر اول حزب کارگزاران سازندگی ایران-خراسان رضوی: مذاکره براساس شرایط فعلی عادلانه نخواهد بود | این جنگ منطقه را نیز آرام نمی‌گذارد ماجرای شنیده‌شدن صدای مهیب در تربت‌حیدریه چه بود؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خبر‌های مبنی بر حمله به پالایشگاه اصفهان کذب است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) یحیی سریع: با هماهنگی ارتش و سپاه پاسداران ایران، یافا در سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار دادیم عراقچی: اسرائیل با حمله به تأسیسات هسته‌ای، خط قرمز جدیدی را نقض کرد | حملات ایران به اسرائیل ادامه خواهد داشت + فیلم ترامپ: آمریکا هیچ ارتباطی با حمله دیشب اسرائیل به ایران نداشت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش بقائی به اظهارات وقیحانه مقامات آلمانی | تاریخ را به خاطر داشته باشید تظاهرکنندگان آمریکایی با پلیس درگیر شدند (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) الجزیره: ایران حملات خود علیه اسرائیل را تشدید خواهد کرد موج سوم حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی + تلفات اسرائیل و جزئیات (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) اعلام بیش از ۱۰۰ زخمی در حمله جدید موشکی ایران به اسرائیل (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واشنگتن: اتباع آمریکایی هرچه سریع‌تر ایران را ترک کنند
سرخط خبرها

السیسی: اسرائیل عامل تاخیر در ورود کمک‌ها به غزه است

  • کد خبر: ۲۰۸۱۶۸
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۱
السیسی: اسرائیل عامل تاخیر در ورود کمک‌ها به غزه است
رئیس جمهور مصر گفت: ما عامل کمبود کمک‌های ارسالی به نوار غزه نیسیم بلکه گذرگاه رفح به طور کامل و ۲۴ ساعته باز است.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالفتاح السیسی افزود: گذرگاه رفح به طور ۲۴ ساعته و در طول ایام هفته باز است اما اقدامات اسرائیل باعث ایجاد تأخیر در ورود کمک‌ها به غزه می‌شود.

از سوی دیگر شماری از شهرک‌نشینان اشغالگر صهیونیست با برپایی تظاهرات در یکی از گذرگاه‌های نوار غزه، مانع از ورود کاروان کمک‌های بشردوستانه به این باریکه شدند.

پایگاه العربی الجدید در این باره نوشت: شهرک نشینان صهیونیست امروز (چهارشنبه) به کامیون های کمک ارسال شده از مصر به نوار غزه از طریق گذرگاه رفح حمله کردند. این کامیون ها برای بازرسی توسط نظامیان اسرائیلی باید از گذرگاه کرم ابوسالم که تحت کنترل آنها است، عبور کنند.

یک راننده مصری که از گذرگاه کرم ابوسالم عبور کرده است، در این باره گفت: شهرک نشینان اشغالگر که مخالف ورود کمک ها به غزه هستند تلاش کردند وارد کامیون ها شوند و به رانندگان آنها توهین کردند.

این راننده افزود: این موضوع را به نیروهای امنیتی مصری گزارش کردیم و خواستار همراهی نیروهای حفاظتی در مسیر و هنگام عبور از گذرگاه کرم ابوسالم شدیم.

به گفته راننده مصری، بر روی کامیون ها پرچم مصر و لوگوی سازمان ملل نصب شده بود.

این در حالی است که مارتین گریفیتس، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری اخیرا اعلام کرده است: «وضعیت در غزه برای اهالی این منطقه و کسانی که سعی در کمک به آنها دارند غیر قابل تحمل است.»

گریفیتس چالش‌های ارائه کمک به مردم غزه را «بمباران‌های مداوم، جاده های آسیب دیده، تیراندازی به کاروان ها و تاخیر در ایست های بازرسی» را دانست و گفت: «کمک رسانی به غزه اصلا کار آسانی نیست. سه لایه بازرسی قبل از ورود کامیون‌ها انجام می‌شود».

آژانس‌های سازمان ملل و سازمان‌های امدادی می گویند که تعداد کامیون‌هایی که وارد غزه می‌شوند برای رفع نیازهای اولیه مردم کافی نیست.

پیش از جنگ، بر اساس گزارش سازمان ملل، به طور متوسط روزانه ۴۵۵ کامیون حامل کالاهای تجاری به غزه تحویل داده می شد. این در حالی است که اخیرا روزانه در مجموع ۱۰۰ کامیون از طریق گذرگاه رفح از مصر وارد غزه می شود.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->