آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: یکهزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت
سرخط خبرها

السیسی: اسرائیل عامل تاخیر در ورود کمک‌ها به غزه است

  • کد خبر: ۲۰۸۱۶۸
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۱
السیسی: اسرائیل عامل تاخیر در ورود کمک‌ها به غزه است
رئیس جمهور مصر گفت: ما عامل کمبود کمک‌های ارسالی به نوار غزه نیسیم بلکه گذرگاه رفح به طور کامل و ۲۴ ساعته باز است.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالفتاح السیسی افزود: گذرگاه رفح به طور ۲۴ ساعته و در طول ایام هفته باز است اما اقدامات اسرائیل باعث ایجاد تأخیر در ورود کمک‌ها به غزه می‌شود.

از سوی دیگر شماری از شهرک‌نشینان اشغالگر صهیونیست با برپایی تظاهرات در یکی از گذرگاه‌های نوار غزه، مانع از ورود کاروان کمک‌های بشردوستانه به این باریکه شدند.

پایگاه العربی الجدید در این باره نوشت: شهرک نشینان صهیونیست امروز (چهارشنبه) به کامیون های کمک ارسال شده از مصر به نوار غزه از طریق گذرگاه رفح حمله کردند. این کامیون ها برای بازرسی توسط نظامیان اسرائیلی باید از گذرگاه کرم ابوسالم که تحت کنترل آنها است، عبور کنند.

یک راننده مصری که از گذرگاه کرم ابوسالم عبور کرده است، در این باره گفت: شهرک نشینان اشغالگر که مخالف ورود کمک ها به غزه هستند تلاش کردند وارد کامیون ها شوند و به رانندگان آنها توهین کردند.

این راننده افزود: این موضوع را به نیروهای امنیتی مصری گزارش کردیم و خواستار همراهی نیروهای حفاظتی در مسیر و هنگام عبور از گذرگاه کرم ابوسالم شدیم.

به گفته راننده مصری، بر روی کامیون ها پرچم مصر و لوگوی سازمان ملل نصب شده بود.

این در حالی است که مارتین گریفیتس، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری اخیرا اعلام کرده است: «وضعیت در غزه برای اهالی این منطقه و کسانی که سعی در کمک به آنها دارند غیر قابل تحمل است.»

گریفیتس چالش‌های ارائه کمک به مردم غزه را «بمباران‌های مداوم، جاده های آسیب دیده، تیراندازی به کاروان ها و تاخیر در ایست های بازرسی» را دانست و گفت: «کمک رسانی به غزه اصلا کار آسانی نیست. سه لایه بازرسی قبل از ورود کامیون‌ها انجام می‌شود».

آژانس‌های سازمان ملل و سازمان‌های امدادی می گویند که تعداد کامیون‌هایی که وارد غزه می‌شوند برای رفع نیازهای اولیه مردم کافی نیست.

پیش از جنگ، بر اساس گزارش سازمان ملل، به طور متوسط روزانه ۴۵۵ کامیون حامل کالاهای تجاری به غزه تحویل داده می شد. این در حالی است که اخیرا روزانه در مجموع ۱۰۰ کامیون از طریق گذرگاه رفح از مصر وارد غزه می شود.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->