نخست وزیر رژیم اسرائیل به واشنکتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند
سرخط خبرها

السیسی: اسرائیل عامل تاخیر در ورود کمک‌ها به غزه است

  • کد خبر: ۲۰۸۱۶۸
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۱
السیسی: اسرائیل عامل تاخیر در ورود کمک‌ها به غزه است
رئیس جمهور مصر گفت: ما عامل کمبود کمک‌های ارسالی به نوار غزه نیسیم بلکه گذرگاه رفح به طور کامل و ۲۴ ساعته باز است.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالفتاح السیسی افزود: گذرگاه رفح به طور ۲۴ ساعته و در طول ایام هفته باز است اما اقدامات اسرائیل باعث ایجاد تأخیر در ورود کمک‌ها به غزه می‌شود.

از سوی دیگر شماری از شهرک‌نشینان اشغالگر صهیونیست با برپایی تظاهرات در یکی از گذرگاه‌های نوار غزه، مانع از ورود کاروان کمک‌های بشردوستانه به این باریکه شدند.

پایگاه العربی الجدید در این باره نوشت: شهرک نشینان صهیونیست امروز (چهارشنبه) به کامیون های کمک ارسال شده از مصر به نوار غزه از طریق گذرگاه رفح حمله کردند. این کامیون ها برای بازرسی توسط نظامیان اسرائیلی باید از گذرگاه کرم ابوسالم که تحت کنترل آنها است، عبور کنند.

یک راننده مصری که از گذرگاه کرم ابوسالم عبور کرده است، در این باره گفت: شهرک نشینان اشغالگر که مخالف ورود کمک ها به غزه هستند تلاش کردند وارد کامیون ها شوند و به رانندگان آنها توهین کردند.

این راننده افزود: این موضوع را به نیروهای امنیتی مصری گزارش کردیم و خواستار همراهی نیروهای حفاظتی در مسیر و هنگام عبور از گذرگاه کرم ابوسالم شدیم.

به گفته راننده مصری، بر روی کامیون ها پرچم مصر و لوگوی سازمان ملل نصب شده بود.

این در حالی است که مارتین گریفیتس، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری اخیرا اعلام کرده است: «وضعیت در غزه برای اهالی این منطقه و کسانی که سعی در کمک به آنها دارند غیر قابل تحمل است.»

گریفیتس چالش‌های ارائه کمک به مردم غزه را «بمباران‌های مداوم، جاده های آسیب دیده، تیراندازی به کاروان ها و تاخیر در ایست های بازرسی» را دانست و گفت: «کمک رسانی به غزه اصلا کار آسانی نیست. سه لایه بازرسی قبل از ورود کامیون‌ها انجام می‌شود».

آژانس‌های سازمان ملل و سازمان‌های امدادی می گویند که تعداد کامیون‌هایی که وارد غزه می‌شوند برای رفع نیازهای اولیه مردم کافی نیست.

پیش از جنگ، بر اساس گزارش سازمان ملل، به طور متوسط روزانه ۴۵۵ کامیون حامل کالاهای تجاری به غزه تحویل داده می شد. این در حالی است که اخیرا روزانه در مجموع ۱۰۰ کامیون از طریق گذرگاه رفح از مصر وارد غزه می شود.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->