جاعلان اسناد دولتی در غرب تهران دستگیر شدند (۱۲ اردیبهشت) راز ناپدید شدن یک ماهه جوان گمشده فاش شد استرداد کلاهبردار ۱۲۰۰ میلیاردی به کشور (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) از دستگیری قاتل مست ۲ زن در عروسی تا عروسی‌هایی که عزا می‌شود تاثیر منفی میکروپلاستیک‌ها بر تغییرهورمون و جنسیت جنین مهر و موم کارگاه تولید موادشوینده تقلبی در مشهد (۱۲ اردیبهشت) ماجرای گم‌شدن «یسنا»، دختر چهارساله روستای «یلی‌بدراق» + ویدئو زلزله ۴.۶ ریشتری سیرچ کرمان را لرزاند (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) نامه شاگرد سپاسگزار به آقای آموزگار: معلم ازیزم عض شما بسیار عاموخطم! اعلام جرم دادستانی تهران علیه افرادی که مطالب کذب درباره پرونده نیکا شاکرمی منتشر کردند درباره رعایت حقوق کارگران خانگی که سبب دل گرمى بیشتر آنهابرای کار می‌شود| پاکیزگی یا اعمال شاقه؟ آیا زن باید برای کار در خانه حقوق بگیرد؟ بررسی دلایل تمرکز نداشتن دانش‌آموزان | چرا فرزندم حواس پرت است؟ اختلال بیش فعالی حتی در ۵۰ سالگی افزایش مهاجرت پرستاران مشهدی از فروردین ۱۴۰۳ تاکنون ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند فواید فوق‌العاده و بی نظیر روغن زرده تخم مرغ برای سلامت مو + طرز تهیه آن قطار مشهد-تهران پس از رفع نقص لوکوموتیو به حرکت خود ادامه داد (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) چگونه سینک آشپزخانه را بدون مواد شوینده شیمیایی تمیز و درخشان کنیم؟
سرخط خبرها

دستگیری یک شایعه پرداز در کاشمر

  • کد خبر: ۲۰۸۳۵
  • ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۷
دستگیری یک شایعه پرداز در کاشمر
راز یک فیلم جنجالی کذب در فضای مجازی فاش شد

محمد حسن سیرجانی  - این روزها در خیابان هرکس روی زمین بیفتد و از قضا یک تشنج مختصری هم داشته باشد، بلافاصله گوشی های رنگارنگ تلفن همراه از جیب برخی ها درمی آید و بعد از زمانی کوتاه هم فیلمی با تیتر بیمار کرونایی در فلان خیابان و فلان شهر فضای مجازی را پر می کند.
حال وقتی به سراغ واقعیت ماجرای این گونه فیلم های مجازی می روید درمی یابید که فرد مورد نظر اصلا کرونا نداشته و به دلیل بیماری زمینه ای دچار این شوک شده
است.
اینگونه فیلم های جنجالی که این روزها هم کم نیستند اغلب از سوی مردم عادی در برخی از گروه های اجتماعی در فضای مجازی منتشر و بازنشر داده می شود و در این میان عده ای سودجو برای خدشه دار کردن وضعیت سلامت جامعه و نیز تشویش اذهان عموم دست به انتشار گسترده این فیلم ها می زنند و بر هم زدن جو روانی جامعه تا از این آب گل آلود ماهی می‌گیرند. برخی از این افراد برای فروش محصولات ضد عفونی این موج را راه می اندازند و بعضی هم برای بالا بردن تعداد مخاطبان صفحات یا کانال های مجازی خود. درست مثل عامل انتشار فیلم تشنج بیمار کرونایی در یکی از خیابان های شهرستان کاشمر که از سوی پلیس فتا شناسایی و دستگیر شد.
ماجرای این فیلم جنجالی به قدری در فضای مجازی داغ شد که برخی از شبکه های معاند هم روی آن مانور دادند و با زیر سؤال بردن سیستم بهداشتی سعی بر ناکارآمدی اقدامات پزشکی کشور داشتند.
اما واقعیت این ماجرا چه بود؟ و اینکه آیا موج کرونا به کاشمر هم رسیده است؟ سؤالاتی که تا قبل از روشن شدن ماجرای اصلی این فیلم در ذهن شهروندان کاشمری با علامت سؤالی بزرگ به وجود آمده بود.
موضوعی که فرمانده انتظامی کاشمر روز گذشته به شرح جزئیات آن پرداخت و بیان کرد: چندی پیش کلیپی کوتاه با موضوع بیمار کرونایی در کاشمر در فضای مجازی منتشر شد که در آن نشان می داد مردی در یکی از خیابان های این شهرستان دچار تشنج شده است.


نیت شوم یک شایعه پرداز
سرهنگ ابوالقاسم باقری با بیان اینکه انتشار این کلیپ موجب هراس شهروندان شده است، گفت: تحقیقات اولیه همکاران ما در پلیس فتا نشان داد که فرد مورد نظر به کرونا مبتلا نبوده و فردی با نیتی شوم این فیلم را ضبط کرده و در اختیار برخی از شبکه های معاند نظام قرار داده است. با به دست آمدن این اطلاعات تحقیقات بعدی درباره این پرونده انجام و مشخص شد فرد مورد نظر که در فیلم دچار تشنج شده است سابقه بیماری قبلی داشته و تاکنون چندبار دیگر هم دچار این عارضه شده که اکنون حال او رو به بهبود است.
این مقام مسئول ادامه داد: با برملا شدن واقعیت این فیلم مأموران وارد عمل شدند و با استفاده از اقدامات تخصصی خود در فضای سایبری رد عامل اصلی انتشار دهنده این کلیپ غیر واقعی را در یکی از مناطق کاشمر زدند و با هماهنگی قضایی به سراغش
رفتند.
متهم که از این اقدام ضربتی پلیس غافل گیر شده بود برای اینکه خود را بیگناه جلوه دهد موضوع فیلم برداری و انتشار این کلیپ در فضای مجازی را انکار کرد ولی طولی نکشید که مستندات و ادله قانونی قفل زبانش را باز کرد و او را به حرف آورد.به گفته سرهنگ باقری متهم در اعترافاتش اظهار کرد که دیده فردی در خیابان دچار تشنج شده و از این فرد فیلم گرفته است و آن را با عنوان «بیمار کرونایی در کاشمر» در فضای مجازی منتشر کرده است.
رئیس پلیس کاشمر بیان کرد: پرونده متهم پس از تکمیل تحقیقات اولیه و اقرار صریح او به جرم ارتکابی برای ادامه تحقیقات در اختیار مرجع قضایی قرار گرفت. این مقام ارشد انتظامی شهرستان کاشمر در پایان هشدار داد که بازتاب این گونه اخبار نه تنها کمکی به کنترل و پیشگیری از این بیمار نمی کند بلکه انتشار این مطالب غیر واقعی موجب تشویش اذهان عمومی و هراس مردم خواهد شد و پلیس با افرادی که با نشر شایعات قصد ایجاد جو روانی و تشنج جامعه را دارند در چهار چوب قانون و بدون هیچ مماشاتی برخورد خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->