الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟
سرخط خبرها

خط حمله تیم ملی از زمان حضور قلعه‌نویی:۱۷ بازی ۴۷ گل زده

  • کد خبر: ۲۰۸۳۷۱
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۱
خط حمله تیم ملی از زمان حضور قلعه‌نویی:۱۷ بازی ۴۷ گل زده
خط حمله تیم ملی از زمان حضور امیر قلعه‌نویی عملکرد مطلوبی داشته و در ۱۷ بازی ۴۷ بار موفق به گلزنی شده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، از وقتی قلعه‌نویی سکان هدایت تیم ملی را به عهده گرفته، خط حمله تیم ملی عملکرد قابل دفاعی داشته است.

اولین بازی تیم ملی از زمان بازگشت قلعه‌نویی به نیمکت تیم ملی مقابل روسیه رقم خورد که تیم ملی در آن بازی به نتیجه تساوی ۱-۱ رسید. از آن بازی تا کنون امیرقلعه‌نویی ۱۷ بار در قامت سرمربی سکان هدایت تیم ملی را به عهده گرفته که در مجموع موفق شده ۴۷ گل زده را به نام خود ثبت کند. این تعداد گل زده در ۱۷ نبردی که تیم ملی تا امروز پشت سر گذاشته نشان می‌دهد که خط حمله تیم ملی وضعیت بسیار متفاوتی را تجربه می‌کند و از نظر هجومی یکی از بهترین تیم‌های حال حاضر فوتبال آسیا است.


میانگین ۲/۷۶ گل زده در هر بازی نشان می‌دهد که خط حمله تیم ملی در ۱۷ بازی گذشته عملکرد درخشانی از خود به جا گذاشته و موفق شده عددی نزدیک به ۳ گل در هر بازی را به نام خود ثبت کند. در این ایام تیم ملی برد‌های پرگلی را نیز مقابل برخی تیم‌های درجه ۳ فوتبال آسیا به ثبت رسانده است، اما گلزنی مردان هجومی تیم ملی فقط مختص به این بازی‌های نسبتاً آسان نبوده و در بازی‌های سخت و دشوار نیز خط حمله تیم ملی زهر خود را ریخته و نشان داده راه گلزنی را به خوبی بلد است.
لازم به ذکر است که تیم ملی در ۳ بازی مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا نیز وضعیت مطلوبی در خط حمله دارد و موفق شده ۷ بار گل بزند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->