امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد
سرخط خبرها

تاکید وزارت اقتصاد بر اجرای مزد منطقه‌ای

  • کد خبر: ۲۰۸۴۲۷
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۸
تاکید وزارت اقتصاد بر اجرای مزد منطقه‌ای
رییس مرکز بهبود کسب و کار وزارت اقتصاد گفت: عدالت حکم می‌کند کارگران شهر‌های بزرگ بیشتر حقوق بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید امیر سیاح در مصاحبه با یک برنامه رادیویی اظهار کرد: توافقی شدن و منطقه‌ای شدن دستمزد یک امر مجزا است. در خصوص دستمزد منطقه‌ای اصرار و دلیل و هدف ما این است که حکم قانون اجرا شود.

وی افزود: مساله دوم اینکه منطقی نیست کارگری که در کلان شهر‌ها و با آن هزینه مسکن زندگی می‌کند با کارگری که در یک شهر کوچک زندگی می‌کند یک مقدار دستمزد بگیرد. کارگری که در تهران و اصفهان زندگی می‌کند از منظر مسکن مشکلات خیلی بیشتری دارد و نباید با کسی که در یک شهر کوچک زندگی می‌کند یک اندازه حقوق بگیرند.

رییس مرکز بهبود کسب و کار وزارت امور اقتصادی و دارایی یادآورشد: زیر ساخت سازی این حوزه ایجاد شدنی است و اگر دیگران با اصل این مساله مخالف هستند که دولت را شرمنده کارگران کرده است می‌توانند بهانه بیاورند که زیرساخت و شرایط نیست و بهانه‌های زیادی می‌شود آورد که به این وضع موجود دست نزنیم.

وی افزود: در قانون کار این بحث آمده است، ولی هنوز دولت‌ها نتوانسته اند این امر را اجرا کنند، اما نباید وضع موجود را که تولید و کارآفرینی را سرکوب می‌کند را ادامه دهیم.

در بخش دستمزد منطقه‌ای فرایند به درستی انجام نمی‌شود

وی اظهارکرد: درست شدن اوضاع کشور با چوب جادویی میسر نمی‌شود و باید فرایند‌ها تک به تک اصلاح شود. باید کاری کنیم که کارآفرین‌ها فعالیت بهتری داشته باشند و دست بازتری برای حمایت داشته باشند.

وی گفت: در زمینه دستمزد منطقه‌ای نگاه ما بیشتر نگاه عادلانه است. درست نیست که کارگری که می‌تواند مسکن یک میلیونی اجاره کند با کارگری که در تهران هشت میلیون هزینه مسکن می‌دهد به یک اندازه حقوق بگیرند.

وی اظهارکرد: باید مطالعه مفصل و مستقیم و دقیقی در این حوزه انجام دهیم و دستمزد تهرانی باید بیشتر از روستایی باشد. وضع موجود وضع ایدآلی نیست.

رییس مرکز بهبود کسب و کار وزارت امور اقتصادی و دارایی یاداورشد: تولید و سرمایه گذاری اشتغال زا و اداره واحد‌های اشتغال زا دشوار است. در این وضعیت قدرت چانه زنی کارگران نیز محدود است. زیرا کارفرما نیاز زیادی به کارگر ندارد و تولید زیاد برای او صرفه اقتصادی ندارد.

وی گفت: وقتی تقاضا برای نیروی کار کم است همیشه کارگران مجبور هستند به چانه زنی هستند.

وی اظهارکرد: کارگر و کارفرما و دولت باید موانع تولید اشتغال زا را از بین ببرند. باید وضع موجود را به سمت مطلوب به هم بزنیم و اینکه برای یک تغییر سازنده این همه گارد گرفته شود اصلا مطلوب نیست.

وی گفت: خلاصه طرح این است که درصد رشد دستمزد در روستا و شهر‌های کوچک نباید مساوی تهران و مشهد و کرج باشد.

رییس مرکز بهبود کسب و کار وزارت امور اقتصادی و دارایی یادآورشد: این مساله گام اولیه است و قرار نیست در یک روز همه مشکلات از جمله مسکن را حل کنیم. اول باید عدالت را در سطوح اولیه حل کنیم.

وی گفت: تولید اشتغالزا در کشور توسط قانونین ضد تولید و مسایل دیگر سرکوب می‌شود. عرض ما این است که از دولت فقط نخواهید که حال کارگران را بپرسید، ولی بحث اصلی معیشت است. مطالبه اصلی کارگران و کارفرمایان باید این باشد که از ما بخواهید موانع تولید اشتغال زا را حل کنیم و بپرسید چرا صنایع توسعه نمی‌یابد و چرا مسکن را کالای سرمایه‌ای را می‌دانیم و نه مصرفی؟ باید از دولت بخواهیم که چرا نتوانسته است که مسکن را از کالای سرمایه‌ای خارج کند.

وی اظهارکرد: شان کارگر زمانی بالا می‌رود که تقاضا برای کارگر افزایش یابد که قدرت چانه زنی اش بیشتر شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->