ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

اشک‌های رئیس سازمان جهانی بهداشت برای مردم غزه

  • کد خبر: ۲۰۸۴۳۵
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۶
اشک‌های رئیس سازمان جهانی بهداشت برای مردم غزه
مدیرکل سازمان جهانی بهداشت ضمن رد اتهام‌هایی که رژیم صهیونیستی علیه این سازمان مطرح کرده، تاکید کرد که ادعا‌های اسرائیل دروغ و آزاردهنده بوده و کارمندان این سازمان را در معرض خطر قرار می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، تدروس ادهانوم گبریسوس، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت در حساب کاربری خود در پلتفرم ایکس بر مخالفت این سازمان با اتهام‌های مطرح شده از سوی رژیم صهیونیستی از جمله ادعای «همدستی با جنبش حماس و بی‌توجهی به مشکلات اسرای اسرائیلی در غزه» تاکید کرد و گفت: این ادعا‌های دروغین آزاردهنده بوده و می‌تواند کارمندان ما را به خطر بیندازد.

ادهانوم گبریسوس در ادامه تاکید کرد که این سازمان بین‌المللی بی‌طرف بوده و برای سلامتی همه مردم تلاش می‌کند.

نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل در نشست روز پنج‌شنبه شورای اجرایی سازمان جهانی بهداشت، این سازمان را به همدستی با حماس متهم کرد و مدعی شد که این سازمان به شواهد و مدارکی که نشان می‌دهد جنبش فلسطینی (حماس) از بیمارستان‌های غزه برای اهداف تروریستی استفاده کرده، توجهی نکرد، در حالی که این‌ها ادعا‌هایی هستند که از سوی نهاد‌های بین‌المللی متخصص رد شد.

پیش از این هماهنگ‌کننده تیم‌های پزشکی فوق‌العاده سازمان جهانی بهداشت گفته بود، «هیچ دلیل و مدرکی دال بر استفاده از بیمارستان‌های غزه برای اهدافی غیر از اهداف پزشکی وجود ندارد».

احمد المنظری، مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت دو روز قبل تاکید کرد که «شرایط در نوار غزه فاجعه بار بوده و تعداد کارمندان نهاد‌های پزشکی تا پنج درصد کاهش یافته و حملات علیه نهاد‌های بهداشتی نقض آشکار قوانین بین‌المللی انسانی است».

المنظری گفت: تنها راه‌حل، توقف فوری حملات اسرائیل و ایجاد گذرگاه‌های متعدد برای انتقال کمک‌ها است.

رئیس سازمان جهانی بهداشت برای مردم غزه گریست

رئیس سازمان جهانی بهداشت روز پنجشنبه در یک درخواست احساسی از هیئت حاکمه سازمان جهانی بهداشت، که شرایط غزه را «جهنمی» توصیف کرد، خواستار آتش بس و «راه حل واقعی» شد.

تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، که در دوران کودکی در جنگ زندگی کرده و فرزندانش در طی بمباران جنگ مرزی اتیوپی با اریتره در سال‌های ۱۹۹۸-۲۰۰۰ در پناهگاهی مخفی شدند، در توصیف شرایط غزه که در آن بیش از ۲۶۰۰۰ تن به شهادت رسیدند، گریست.

تدروس در حالیکه اشک‌هایش را پاک می‌کرد، به هیئت اجرایی سازمان جهانی بهداشت گفت: من به خاطر تجربه خودم معتقدم که جنگ راه حلی به همراه نمی‌آورد، مگر جنگ بیشتر، نفرت بیشتر، عذاب بیشتر، ویرانی بیشتر. پس بیایید صلح را انتخاب کنیم و این موضوع را از طریق سیاسی حل کنیم.

وی پیش از پایان سخنانش در ژنو در جریان بحث در مورد وضعیت اضطراری بهداشتی غزه گفت: «فکر می‌کنم همه شما راه‌حل دو دولتی و ... را گفته‌اید و امیدوارم این جنگ پایان یابد و به یک راه‌حل واقعی تبدیل شود.»

تدروس هشدار داد که افراد بیشتری در غزه از گرسنگی و بیماری خواهند مرد. او گفت: اگر همه این‌ها را اضافه کنید، فکر می‌کنم درک وضعیت جهنمی غزه آسان نیست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->