مشارکت رهبر معظم انقلاب در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ ارتش یمن از دو عملیات نظامی منحصر به فرد خبر داد چند نفر در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ واجد شرایط رای دادن هستند؟+فیلم مناظره ترامپ و بایدن چگونه و با چه قوانینی برگزار می‌شود؟ اطلاعیه شماره ۹ ستاد انتخابات کشور | ساعت شروع اخذ رای اعلام شد حمله به یک کشتی در نزدیکی الحدیده یمن (۷ تیر ۱۴۰۳) حملات سنگین راکتی حزب الله به شمال فلسطین اشغالی (۷ تیر ۱۴۰۳) سیدحسن نصرالله: نظام جمهوری اسلامی دژ مستحکم مقابل ظالمان است اشراف قوی بر کشور و اراده برای تصمیم گیری، دو رمز موفقیت دولت آینده دعوت خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی از مردم برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری نخعی‌راد: متاسفانه چشم‌انداز خوبی از اجماع کاندیدا‌های جبهه انقلاب وجود ندارد | جبهه انقلاب همانند سال ۸۴ پیروز خواهد شد پژمانفر: جلیلی کنار نمی‌کشد | در مورد سرنوشت جبهه انقلاب در انتخابات علم غیب ندارم! آدرس شعب اخذ رأی انتخابات ریاست جمهوری در شهرستان مشهد (۸ تیر ۱۴۰۳) ظهوریان: نفس حضور دیدگاه‌ها و نگرش‌های مختلف در انتخابات موجب افزایش مشارکت خواهد شد تاریخ و ساعت اولین مناظره انتخاباتی دونالد ترامپ و جو بایدن برای انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا نخعی‌راد: مردم با بصیرت کامل در انتخابات شرکت کنند اخلاقی‌امیری: قهر انتخاباتی دغدغه‌ها را بر طرف نمی‌کند اطلاعیه شماره ۸ ستاد انتخابات کشور | اسامی نهایی ۴ نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری (۷ تیر ۱۴۰۳) ‌ایرانیان مقیم کانادا می‌توانند رأی بدهند
سرخط خبرها

هشدار دادگاه لاهه به نقض کنوانسیون نسل‌کشی از سوی اسرائیلی‌ها

  • کد خبر: ۲۰۸۶۴۳
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۶
هشدار دادگاه لاهه به نقض کنوانسیون نسل‌کشی از سوی اسرائیلی‌ها
یک کارشناس حقوق بین‌الملل گفت: دیوان بین‌المللی دادگستری در این زمینه هشدار داد که اسرائیلی‌ها کنوانسیون پیشگیری و مجازات جنایت نسل‌کشی را نقض کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدداوود آقایی اقدام دیوان بین‌المللی دادگستری و محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی را یک گام رو به جلو عنوان کرد و اظهار داشت: صدور حکم موقت علیه رژیم صهیونیستی اقدامی بسیار مثبت است، زیرا این حکم از سوی دیوان بین‌المللی دادگستری که یک مرجع قضایی بین‌المللی است، صادر شده است.

وی خاطرنشان کرد: این حکم نهایی نیست و یک دستور موقت و خواسته‌ای برای تعیین تکلیف غزه است که به طور قاطع خواستار آتش‌بس نشده‌اند؛ به این دلیل که دیوان نمی‌خواهد خود را در جایگاه شورای امنیت قرار دهد که در این زمینه تصمیم گیرد، زیرا اعلام آتش بس و مقابله با جنگ‌ها بر عهده شورای امنیت است و دیوان نخواسته است نقشی که بر عهده شورای امنیت است، بر عهده گیرد.

کارشناس حقوق بین‌الملل تصریح کرد: آفریقای جنوبی خواستار آتش‌بس و خواستار پایان همه رنج‌های مردم غزه شده است و باید منتظر صدور حکم نهایی دیوان بین‌المللی دادگستری ماند که ممکن است مقداری زمان‌بر باشد. دیوان به طور صریح باید به اینکه رژیم اسرائیل مرتکب جنایت جنگی و نسل کشی شده استناد کند که این موضوع می‌تواند یک سند معتبر در محکومیت رژیم صهیونیستی باشد.

آقایی با اشاره به مواضع مقامات کشور‌های مختلف در قبال صدور حکم اولیه، تاکید کرد: این حکم در جهت تامین بخشی از کاستی‌ها است و می‌توان امید داشت که در چنین مواردی کشور‌های دیگر اقدامات قانونی لازم را انجام دهند و رژیم صهیونیستی را به محاکمه بکشانند. امیدواریم در حکم نهایی از سوی دیوان بین‌المللی دادگستری جدیت بیشتری صورت گیرد.

کارشناس حقوق بین‌الملل افزود: این حکم از یک منظر الزام‌آور است و دولت‌هایی که عضو دیوان بین‌المللی هستند، متعهدند به احکام صادره از این دیوان عمل کنند، اما در بسیاری از موارد، احکام دیوان اجرا نشده، ولی در حکم نهایی که قرار است صادر شود، پیش‌بینی‌هایی مبنی بر اینکه در چارچوب سازمان ملل، دولت محکوم‌له که حکم نفس آن صادر شده و از طرف محکوم علیه حکم اجرا نشده، می‌تواند به شورای امنیت شکایت ببرد. در این قضیه اعضای مرجع تصمیم‌گیرنده، آمریکا، انگلیس و فرانسه، حامی رژیم صهیونیستی هستند و به همین دلیل اجرای حکم دیوان بین‌المللی دادگستری سخت به نظر می‌رسد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->