پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! اداره کل صمت خراسان رضوی طی ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق را کسب کرده است ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳) قانون پیش فروش مسکن اصلاح می‌شود جلسه مجلس با همتی و فرزین برای بررسی افزایش قیمت ارز، سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود کدام آپارتمان‌ها در وضعیت رکود بازار مسکن خریدار دارند؟ (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | عبده تبریزی: قیمت پایین برق و گاز اقتصاد ایران را آشفته کرده است دلار حواله از ۶۳ هزار تومان عبور کرد (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | قالیباف: گرانی‌های قیمت ارز و کمبود برق و گاز این روزها مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است زیان ۲۵۰ همتی صنایع درپی قطعی برق برنامه‌های مجلس برای حمایت از بورس چیست؟ |رونق بازار سرمایه با بازار توافقی ارز دستور پزشکیان برای تسریع در پرداخت وام ازدواج سرنوشت نامعلوم تعهدات مالی سفرهای استانی دولت سیزدهم به خراسان رضوی واریز سود به حساب بیش از ۲۰ میلیون سهامدار در پاییز ۱۴۰۳ جلسه غیرعلنی مجلس در مورد نوسانات نرخ ارز برگزار شد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) | هویج کیلویی ۱۰ هزار تومان
سرخط خبرها

دلیل تولید مازاد سیب‌زمینی و پیاز چیست؟

  • کد خبر: ۲۰۸۶۸۷
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۴
دلیل تولید مازاد سیب‌زمینی و پیاز چیست؟
رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: هرقانونی که برای صادرات می‌گذارند، در کتاب سالانه صادرات بیاورند تا صادرکنندگان تکلیف خود را بدانند.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا نورانی گفت: با توجه به قوانین متعدد و دست و پاگیر صادرات، برخی محصولات کشاورزی همچون پیاز و سیب زمینی روی دست تولیدکنندگان مانده است، درحالیکه مسئولان برای رونق صادرات باید برنامه ریزی کنند.

به گفته او، مسئولان با صدور قوانین یک شبه مبنی بر اخذ تعرفه یا ممنوعیت‌های یک شبه به منظور تنظیم بازار داخل جلوی صادرات را می‌گیرند که این موضوع مشکلات متعددی را ایجاد می‌کند.

نورانی ادامه داد: اخذ تعرفه‌های بالای صادرات سیب زمینی موجب شده تا این محصول روی دست تولیدکنندگان بماند، از این رو انتظار می‌رود یک بار برای همیشه قانون به نحوی گذاشته شود که بتوانیم برنامه روشنی برای صادرات داشته باشیم.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی افزود: هرقانونی که برای صادرات می‌گذارند، در کتاب سالانه صادرات بیاورند به طوریکه از الان قوانین صادرات و تجارت برای سال آینده را اعلام کنند تا صادرکنندگان تکلیف خود را بدانند.

به گفته او، با توجه به عدم اجرای الگوی کشت، تولیدکنندگان با تمام خشکسالی و کمبود آب اقدام به تولید می‌کنند که این موضوع در افزایش قیمت تمام شده تاثیر بسزایی دارد، حال جلوگیری از صادرات مشکلات متعددی را برای تولیدکنندگان ایجاد می‌کند.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: قاعده تجارت آزاد است و قرار نیست صادرکنندگان را تحت فشار قرار دهیم چراکه به صورت قاچاق نمی‌توان ارز وارد کرد و این امر درست نیست که از صادرکنندگان سبزی و صیفی به جای ترغیب و جوایز صادراتی، کارت بازرگانی آن‌ها را به سبب مشکلات بازگشت ارز تعلیق کنیم، درحالیکه صادرکننده از قبل صادرات محصولات، ارزآوری و اشتغال ایجاد می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->