یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دلیل تولید مازاد سیب‌زمینی و پیاز چیست؟

  • کد خبر: ۲۰۸۶۸۷
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۴
دلیل تولید مازاد سیب‌زمینی و پیاز چیست؟
رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: هرقانونی که برای صادرات می‌گذارند، در کتاب سالانه صادرات بیاورند تا صادرکنندگان تکلیف خود را بدانند.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا نورانی گفت: با توجه به قوانین متعدد و دست و پاگیر صادرات، برخی محصولات کشاورزی همچون پیاز و سیب زمینی روی دست تولیدکنندگان مانده است، درحالیکه مسئولان برای رونق صادرات باید برنامه ریزی کنند.

به گفته او، مسئولان با صدور قوانین یک شبه مبنی بر اخذ تعرفه یا ممنوعیت‌های یک شبه به منظور تنظیم بازار داخل جلوی صادرات را می‌گیرند که این موضوع مشکلات متعددی را ایجاد می‌کند.

نورانی ادامه داد: اخذ تعرفه‌های بالای صادرات سیب زمینی موجب شده تا این محصول روی دست تولیدکنندگان بماند، از این رو انتظار می‌رود یک بار برای همیشه قانون به نحوی گذاشته شود که بتوانیم برنامه روشنی برای صادرات داشته باشیم.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی افزود: هرقانونی که برای صادرات می‌گذارند، در کتاب سالانه صادرات بیاورند به طوریکه از الان قوانین صادرات و تجارت برای سال آینده را اعلام کنند تا صادرکنندگان تکلیف خود را بدانند.

به گفته او، با توجه به عدم اجرای الگوی کشت، تولیدکنندگان با تمام خشکسالی و کمبود آب اقدام به تولید می‌کنند که این موضوع در افزایش قیمت تمام شده تاثیر بسزایی دارد، حال جلوگیری از صادرات مشکلات متعددی را برای تولیدکنندگان ایجاد می‌کند.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: قاعده تجارت آزاد است و قرار نیست صادرکنندگان را تحت فشار قرار دهیم چراکه به صورت قاچاق نمی‌توان ارز وارد کرد و این امر درست نیست که از صادرکنندگان سبزی و صیفی به جای ترغیب و جوایز صادراتی، کارت بازرگانی آن‌ها را به سبب مشکلات بازگشت ارز تعلیق کنیم، درحالیکه صادرکننده از قبل صادرات محصولات، ارزآوری و اشتغال ایجاد می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->