رمز کیف پول امروز راکی ربیت (شنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۳) کد مورس جدید همسترکامبت (یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳) + راهنمای مینی‌گیم کلید و کارت‌های امروز همستر آخرین اخبار از توسعه صنعت ماهواره‌ای ایران | اینترنت ماهواره‌ای بومی به زودی راه‌اندازی می‌شود راهنمای دریافت کلید در بخش جدید دوچرخه سواری (Bike Ride) همسترکامبت پست‌های کاربران «ایکس»، منبع آموزشی هوش مصنوعی «گراک»! ثبت قدرتمندترین شراره خورشیدی ۲۰ سال گذشته توسط مدارگرد آژانس فضایی اروپا کشف حیات میکروبی در مریخ توسط مریخ‌نورد «استقامت» ناسا کارت‌های دومیلیونی امروز راکی ربیت (شنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۳) کد مورس جدید همسترکامبت (شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳) + راهنمای مینی‌گیم کلید و کارت‌های امروز همستر رمز کیف پول امروز راکی ربیت (جمعه، ۵ مرداد ۱۴۰۳) کارت‌های دومیلیونی امروز راکی ربیت (جمعه، ۵ مرداد ۱۴۰۳) آذری‌جهرمی از بازنگری موضوع ممنوعیت واردات آیفون در دولت چهاردهم خبر داد: تصمیم نهایی با وزارت صمت است رمز کیف پول امروز راکی ربیت (پنجشنبه، ۴ مرداد ۱۴۰۳) آیا آیفون ۱۷ اسلیم فقط یک دوربین خواهد داشت؟ زمان تولید و عرضه آیفون SE ۴ مشخص شد + جزئیات کدمورس و راهنمای حل پازل در مینی‌گیم همستر کامبت + کمبو کارت‌های امروز (جمعه ۵ مرداد ۱۴۰۳) سامسونگ در One UI ۷ دو قابلیت‌ محبوب آیفون را کپی می‌کند! باز هم ایلان ماسک و دعوت از مارک زاکربرگ برای مبارزه! (۴ مرداد ۱۴۰۳) کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳) کارت‌های دومیلیونی امروز راکی ربیت (پنجشنبه، ۴ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چین قصد دارد در سال ۲۰۲۵ وارد رقابت با نورالینک ایلان ماسک شود

  • کد خبر: ۲۰۹۲۲۳
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۴
چین قصد دارد در سال ۲۰۲۵ وارد رقابت با نورالینک ایلان ماسک شود
بعد از خبر کاشت موفقیت آمیز تراشه نورالینک در مغز انسان رقابت در این حوزه داغ شده است.

به گزارش شهرآرانیوز - چین در گام جدید خود در حوزه فناوری، یک جدول زمانی برای توسعه «رابط مغز و کامپیوتر» منتشر کرده و پیش‌بینی کرده محصولاتی را در این زمینه تا اوایل سال ۲۰۲۵ عرضه کند.

براساس بیانیه مطبوعاتی‌ای که روز گذشته منتشر شد، چین «رابط مغز و کامپیوتر» را یکی از محصولات نوآورانه خود معرفی کرده است. وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین نوشته است که این کشور در چند سال آینده، قصد دارد به فناوری‌های کلیدی و دستگاه‌های اصلی ارتباط مغز و کامپیوتر، تراشه‌های مغزی و مدل‌های عصبی دست یابد.

با فناوری کاشت تراشه در مغز می‌توان تمام امکانات یک گوشی هوشمند را در سر فرد قرار داد و دیگر برای وب‌گردی نیازی به حرکت دادن ماهیچه‌ها نخواهد بود. این یک واقعیت آخرالزمانی است که هم چین و هم ایلان ماسک سال‌ها روی آن کار کرده‌اند.

وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین می‌گوید که مایل است چندین محصول رابط مغزی با استفاده آسان را توسعه دهد. این وزارتخانه خاطرنشان کرده که فناوری تراشه مغزی می‌تواند در رانندگی بدون راننده، واقعیت مجازی و توانبخشی پزشکی استفاده شود.

سال گذشته، دولت چین یک آزمایشگاه ۶۰ نفره را افتتاح کرد که کاملاً بر روی رابط‌های مغز و ماشین متمرکز بود. به گزارش ساوت چاینا مورنینگ پست، این آزمایشگاه در درجه اول بر تبدیل تحقیقات خود به کاربری‌های عملی متمرکز است که می‌تواند با نورالینک ماسک رقابت کند.

محققان چینی همچنین یک دستگاه کامپیوتری ساخته‌اند که از طریق گوش داخلی به مغز شما متصل می‌شود. 

توسعه نورالینک برای قراردادن تراشه در مغز انسان بسیار مهم است، اما این فناوری هنوز در مراحل اولیه است. شرکت ماسک معتقد است که رابط‌های مغز و کامپیوتر می‌تواند به افراد دارای معلولیت کمک کند. نورالینک از افراد مبتلا به فلج، ناشنوایی یا نابینا خواست تا اولین کسانی باشند که در تحقیات کاشت تراشه‌های مغزی شرکت کنند.

با رابط‌های مغز و کامپیوتر، مانع بیولوژیکی بین انسان و تکنولوژی پاک می‌شود. فناوری دسترسی نامحدود به افکار شما خواهد داشت و به طور بالقوه می‌تواند همه چیز‌هایی را که در مورد شما وجود دارد بیاموزد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->