چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

چین قصد دارد در سال ۲۰۲۵ وارد رقابت با نورالینک ایلان ماسک شود

  • کد خبر: ۲۰۹۲۲۳
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۴
چین قصد دارد در سال ۲۰۲۵ وارد رقابت با نورالینک ایلان ماسک شود
بعد از خبر کاشت موفقیت آمیز تراشه نورالینک در مغز انسان رقابت در این حوزه داغ شده است.
کاظم کلانتری
خبرنگار کاظم کلانتری

به گزارش شهرآرانیوز - چین در گام جدید خود در حوزه فناوری، یک جدول زمانی برای توسعه «رابط مغز و کامپیوتر» منتشر کرده و پیش‌بینی کرده محصولاتی را در این زمینه تا اوایل سال ۲۰۲۵ عرضه کند.

براساس بیانیه مطبوعاتی‌ای که روز گذشته منتشر شد، چین «رابط مغز و کامپیوتر» را یکی از محصولات نوآورانه خود معرفی کرده است. وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین نوشته است که این کشور در چند سال آینده، قصد دارد به فناوری‌های کلیدی و دستگاه‌های اصلی ارتباط مغز و کامپیوتر، تراشه‌های مغزی و مدل‌های عصبی دست یابد.

با فناوری کاشت تراشه در مغز می‌توان تمام امکانات یک گوشی هوشمند را در سر فرد قرار داد و دیگر برای وب‌گردی نیازی به حرکت دادن ماهیچه‌ها نخواهد بود. این یک واقعیت آخرالزمانی است که هم چین و هم ایلان ماسک سال‌ها روی آن کار کرده‌اند.

وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین می‌گوید که مایل است چندین محصول رابط مغزی با استفاده آسان را توسعه دهد. این وزارتخانه خاطرنشان کرده که فناوری تراشه مغزی می‌تواند در رانندگی بدون راننده، واقعیت مجازی و توانبخشی پزشکی استفاده شود.

سال گذشته، دولت چین یک آزمایشگاه ۶۰ نفره را افتتاح کرد که کاملاً بر روی رابط‌های مغز و ماشین متمرکز بود. به گزارش ساوت چاینا مورنینگ پست، این آزمایشگاه در درجه اول بر تبدیل تحقیقات خود به کاربری‌های عملی متمرکز است که می‌تواند با نورالینک ماسک رقابت کند.

محققان چینی همچنین یک دستگاه کامپیوتری ساخته‌اند که از طریق گوش داخلی به مغز شما متصل می‌شود. 

توسعه نورالینک برای قراردادن تراشه در مغز انسان بسیار مهم است، اما این فناوری هنوز در مراحل اولیه است. شرکت ماسک معتقد است که رابط‌های مغز و کامپیوتر می‌تواند به افراد دارای معلولیت کمک کند. نورالینک از افراد مبتلا به فلج، ناشنوایی یا نابینا خواست تا اولین کسانی باشند که در تحقیات کاشت تراشه‌های مغزی شرکت کنند.

با رابط‌های مغز و کامپیوتر، مانع بیولوژیکی بین انسان و تکنولوژی پاک می‌شود. فناوری دسترسی نامحدود به افکار شما خواهد داشت و به طور بالقوه می‌تواند همه چیز‌هایی را که در مورد شما وجود دارد بیاموزد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->