بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد
سرخط خبرها

زندی: امیدوارم بازیکنان ایران بازی‌های خود را آنالیز کرده باشند

  • کد خبر: ۲۰۹۳۹۰
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۲
زندی: امیدوارم بازیکنان ایران بازی‌های خود را آنالیز کرده باشند
فریدون زندی گفت: امیدوارم که ایرانی‌ها بازی‌های اخیر خود را آنالیز کرده باشند و اشتباهات خود را برطرف کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، در آخرین بازی مرحله یک هشتم نهایی جام ملت‌های آسیا ایران و سوریه به مصاف هم می‌روند. فریدون زندی بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران در استودیوی برنامه الکاس قطر حضور یافت و درباره بازی ایران و سوریه گفت: تاکنون نتایج ایران ممتاز بوده و بازیکنان بسیار خوب کار کرده‌اند. ایران در دیدار برابر هنگ‌کنگ و امارات می‌توانست بهتر ظاهر شود. برابر امارات تیم سازماندهی مناسب را نداشت، اما به طور کل امیدوارم که ایرانی‌ها بازی‌های اخیر خود را آنالیز کرده باشند و اشتباهات خود را برطرف کنند.

او ادامه داد: ایران دیدار مهم و سختی برابر سوریه پیش رو دارد و امیدوارم که در این بازی اشتباه نکند. با توجه به نتایج اخیر، هواداران ایران منتظر هستند که تیم به پیروزی برسد و صعود کند، اما بازی آسانی نیست.

زندی درباره سن و سال بالای بازیکنان ایران گفت: با وجود آنکه مهمان برنامه شما (زیاد شعبو بازیکن سابق سوریه) معتقد است که سن بازیکنان ایران بالاست و این نقطه‌ای منفی برای تیم است، اما من این را مثبت می‌دانم. بازیکنان ایران ۷-۸ سال است که کنار هم بازی می‌کنند و به نظرم تجربه بالا برگ برنده و سلاح ایران برابر سوریه است.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->