رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم آغاز مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

تلویزیون منوتو بالاخره تعطیل شد

  • کد خبر: ۲۰۹۵۱۲
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۶
تلویزیون منوتو بالاخره تعطیل شد
دیروز آخرین برنامه‌های شبکه سلطنت‌طلب منوتو پخش شد و بنابر اظهارات مدیران و کارمندان این شبکه، فعالیت این شبکه به پایان رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز البته ممکن است که اعلام تعطیلی این شبکه، صرفاً یک بازی برای جلب توجه و سرمایه بوده باشد؛ اقدامی که پیش از این نیز شاهد انجامش توسط مدیران منوتو بوده‌ایم. با این حال و به فرض تعطیلی این شبکه سلطنت طلب، آرزو‌های ضدانقلاب نیز همراه با منوتو به زباله دان تاریخ خواهد پیوست.

براندازی» جمهوری اسلامی و «تجزیه» ایران مهم‌ترین هدف و بزرگترین آرزوی منوتو و گروه‌های ضدایرانی بود.

راه‌اندازی شبکه فارسی زبان منوتو پروژه‌ای برای عملیات روانی علیه جامعه ایرانی بود. این شبکه بهایی از ابتدا تا سال‌های اخیر توسط سرویس اطلاعاتی - جاسوسی انگلیس تأمین مالی می‌شد، اما با آغاز اغتشاشات پاییز سال قبل، مثل اغلب رسانه‌های ضدایرانی دیگر به خدمت رژیم صهیونیستی درآمد.

بنا بر بیانیه‌های تبیینی نهاد‌های امنیتی کشور و البته اذعان مقامات صهیونیست، اغتشاشات ۱۴۰۱، یک پروژه اسرائیلی علیه ایران بود.

شبکه ماهواره‌ای منوتو به عنوان بخشی از جریان رسانه‌ای وابسته به سرزمین‌های اشغالی، فعالیت‌هایش را علیه جمهوری اسلامی ایران گسترش داد و با دروغ پردازی‌های هر روزه، پروژه عملیات روانی علیه جامعه ایرانی را پیش برد.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->