جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت نهم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم واکنش وزیر فرهنگ به لغو کنسرت حامد همایون در کرمان + ویدئو دانلود قسمت هشتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم خبرنگار ایسنا درگذشت قائم‌مقام سیما: مردم در سال ۱۴۰۴ منتظر سریال‌های خوبی در تلویزیون باشند تهیه‌کننده صاحب‌نام رادیو درگذشت جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت هفتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم دانلود قسمت ششم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم کدام فیلم‌های سینما در هفته اول نوروز ۱۴۰۴ پرفروش شدند؟ جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۹ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رویداد نورنما، تلفیقی شگفت انگیز از نور، نمایش و نوا در شب عید فطر شورِ سرود در پاتوق‌های مشهد؛ هنرمندان شهر را نوروزی می‌کنند هنرمندان مشهدی در ایام نوروز شهر را به صحنه نمایش تبدیل می‌کنند ماجرای کلیپ جنجالی سهراب پاکزاد که منجر به بازداشت و توقیف صفحاتش شد + فیلم حواشی «پایتخت ۷» | صداوسیما تبلیغات تلویزیونی خرید و فروش طلا را ممنوع کرد برنامه امروز فیلم‌های سینمایی تلویزیون (۸ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت چهارم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم بیانیه خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی به مناسبت «روز جهانی قدس»
سرخط خبرها

«کارل ودرز» بازیگر فیلم‌های «راکی» درگذشت

  • کد خبر: ۲۰۹۷۹۵
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۳
«کارل ودرز» بازیگر فیلم‌های «راکی» درگذشت
«کارل ودرز» که در چهار فیلم اول «راکی» در کنار «سیلوستر استالونه» در نقش «آپولو کرید» ایفای نقش می‌کرد، در سن ۷۶ سالگی درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «کارل ودرز» همچنین در سال ۱۹۸۷ در فیلم «غارتگر» بازی کرد و نقشی به یاد ماندنی درفیلم «هپی گیلمور» در کنار «آدام سندل» داشت و برای بازی در سریال «مندلورین» نامزد دریافت جایزه امی برای بهترین بازیگر مهمان در یک سریال درام شده بود.

او در انیمیشن «داستان اسباب‌بازی ۴» صداپیشگی شخصیت کارل را برعهده داشت و در مجموعه تلویزیونی «پرورش شکست خورده» ایفای نقشی خیالی از خودش را بر عهده داشت. از دیگر آثار او می‌توان به سریال‌های تلویزیونی «عدالت خیابانی»، «مستعمره»، «سپر»، «عدالت شیکاگو» و «برادران» و فیلم‌های «برخورد نزدیک از نوع سوم»، «شکار مرگ» و «بازگشت‌ها» اشاره کرد.

«کارل ودرز» پس از همکاری با «آدام سندلر» در سال ۱۹۹۶ در کمدی «هپی گیلمور»، برای مدت کوتاهی نقش خود را در فیلم «نیکی کوچولو» تکرار کرد و صداپیشگی شخصیتی در انیمیشن کمدی «هشت شب دیوانه‌وار» را بر عهده گرفت.

«ودرز» در ۱۴ ژانویه ۱۹۴۸ در نیواورلئان متولد شد و ورزش‌های مختلفی از جمله بوکس، فوتبال آمریکایی، فوتبال، کشتی و ژیمناستیک انجام داد. او در کالج دانشگاه ایالتی سن دیگو فوتبال بازی کرد و همزمان در رشته هنر‌های نمایشی به تحصیل پرداخت.

او پس از حضور در فوتبال آمریکایی حرفه‌ای، به طور جدی‌تر به بازیگری پرداخت و نقش‌های کوچکی در فیلم‌های «باک‌تاون» و «فریدی فاستر» و همچنین سریال‌های تلویزیونی از جمله «وقت خوب»، «کونگ فو»، «کانن» و استارسکی و هاچ» ایفا کرد.

این بازیگر در فیلم «غارتگر» در نقش سرهنگ آل دیلون در کنار «آرنولد شوارتزنگر» و «جسی ونتورا» بازی کرد.

زمانی که «سیلوستر استالونه» از «وِدرز» اجازه خواست تا از تصاویری از او در ششمین فیلم از مجموعه فیلم‌های «راکی» با عنوان «راکی بالبوآ» در سال ۲۰۰۶ استفاده کند، او نپذیرفت و علی‌رغم مرگ شخصیتش آپولو کرید، برای یک نقش واقعی در فیلم لابی کرد، اما در نهایت استالونه این موضوع را نپذیرفت و بازیگر دیگری را به خدمت گرفت.

«استالونه» و «ودرز» بعد‌ها آشتی کردند و از تصاویر شخصیت آپولو کرید در فیلم‌های «کرید» استفاده شد که در آن «مایکل بی جردن» نقش پسر آپولو کرید را بازی می‌کرد.

«ودرز» در ادامه حرفه خود نقش‌های کوچک‌تری در سریال‌های تلویزیونی ایفا کرد و قسمت‌هایی از آن‌ها را نیز کارگردانی کرد. او اولین نامزدی امی خود را در سال ۲۰۲۱ برای سریال «مندلورین» دیزنی پلاس به دست آورد که در آن در ۹ قسمت در سه فصل نقش گریف کارگا را بازی کرد. او برای قسمت‌های ۱۲ و ۲۰ این سریال روی صندلی کارگردانی نیز نشست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->