پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! اداره کل صمت خراسان رضوی طی ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق را کسب کرده است ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳) قانون پیش فروش مسکن اصلاح می‌شود جلسه مجلس با همتی و فرزین برای بررسی افزایش قیمت ارز، سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود کدام آپارتمان‌ها در وضعیت رکود بازار مسکن خریدار دارند؟ (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | عبده تبریزی: قیمت پایین برق و گاز اقتصاد ایران را آشفته کرده است دلار حواله از ۶۳ هزار تومان عبور کرد (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | قالیباف: گرانی‌های قیمت ارز و کمبود برق و گاز این روزها مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است زیان ۲۵۰ همتی صنایع درپی قطعی برق برنامه‌های مجلس برای حمایت از بورس چیست؟ |رونق بازار سرمایه با بازار توافقی ارز دستور پزشکیان برای تسریع در پرداخت وام ازدواج سرنوشت نامعلوم تعهدات مالی سفرهای استانی دولت سیزدهم به خراسان رضوی واریز سود به حساب بیش از ۲۰ میلیون سهامدار در پاییز ۱۴۰۳ جلسه غیرعلنی مجلس در مورد نوسانات نرخ ارز برگزار شد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) | هویج کیلویی ۱۰ هزار تومان
سرخط خبرها

ماجرای مالیات اینفلوئنسر‌ها به کجا رسید؟

  • کد خبر: ۲۱۰۱۷۵
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۶
ماجرای مالیات اینفلوئنسر‌ها به کجا رسید؟
جمعیت نیم میلیونی اینفلوئنسر‌ها و بلاگر‌ها که فقط ۱۳۱ نفر از آن‌ها درآمدشان به بیش از ۲۳۰۰ میلیارد تومان می‌رسد موظف به پرداخت فقط ۱۷ میلیارد تومان مالیات شده‌اند که از پرداخت این مبلغ ناچیز هم شانه خالی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، بیش از ۵۰۰ هزار بلاگر و اینفلوئنسر در فضای مجازی فعالیت دارند که ۵۵۱ نفر شناسایی شده و درآمد فقط ۱۳۱ نفر از آن‌ها در سال ۱۴۰۰ بیش از ۲۳۰۰ میلیارد تومان بوده است. با این حال تنها ۱۷ میلیارد تومان برای همه این افراد و به طور متوسط ۱۳۰ میلیون تومان برای هر نفر مالیات تعیین شد که عمده آن‌ها از پرداخت این رقم نیز امتناع کردند و ۲۳ نفر آن را پذیرفتند.

شاخ‌های مجازی که از بستر فضای مجازی درآمد‌های هنگفت به جیب می‌زنند دلشان نمی‌خواهد مالیات بدهند. این خودداری از اجرای قانون که در بین برخی ورزشکاران نیز دیده می‌شود در حالی صورت می‌گیرد که کارگران و کارمندان به طور ماهیانه مالیات خود را پرداخت می‌کنند. بهانه برخی قهرمانان ورزشی که بسیاری از آن‌ها هم‌اکنون به بلاگر تبدیل شده‌اند و از محل فعالیت‌های تبلیغی، درآمد‌های هنگفت به جیب می‌زنند این است که ما یک روزی برای کشور افتخار کسب کرده‌ایم و حالا دیگر نباید مالیات بدهیم.

اما سوال این است که آیا ورزشکاران سایر کشور‌ها از پرداخت مالیات فعالیت‌های تبلیغی خود معاف هستند؟ پاسخ روشن است: خیر. دیوید بکام، مسی، پال جرج، رونالدو، امباپه و همه ورزشکارانی که از طریق تبلیغات کسب درآمد می‌کنند موظف به دریافت مالیات هستند؛ تا جایی که ۱۲ سال قبل دیوید بکهام به اتهام فرار مالیاتی از دریافت نشان شوالیه محروم شد.

مجلس شورای اسلامی در قانون بودجه سال ۱۳۹۹ دولت را مکلف کرد تا مالیات کاربران رسانه‌های کاربرمحور که دارای بیش از ۵۰۰ هزار دنبال‌کننده هستند و از محل تبلیغات درآمد کسب می‌کنند محاسبه و اجرا کند؛ قانونی که هنوز آن‌طور که باید و شاید شکل اجرایی به خود نگرفته است.

یکی از بهانه‌های بلاگر‌ها و اینفلوئنسر‌ها در عدم پرداخت مالیات، فیلتر شدن برخی اپلیکیشن‌ها است. موضوعی که شهربانو منصوریان ـ قهرمان ووشو نیز در روز‌های اخیر به آن اشاره کرد. در حالی که درآمد عمده این افراد از طریق همین بستر‌ها و در داخل کشور انجام می‌شود؛ لذا این مساله نیز نمی‌تواند توجیهی برای شانه خالی کردن از پرداخت مالیات باشد.

طبق لایحه بودجه ۱۴۰۳ از کل منابع ۲۴۶۲ هزار میلیارد تومانی، سهم مالیات ۱۱۲۲ هزار میلیارد تومان معادل ۴۵ درصد از کل بودجه تعیین شده است. این رقم در مقایسه با سال گذشته ۹ درصد افزایش یافته و در مقابل سهم نفت ۱۱ درصد کاهش پیدا کرده است. با اجرایی شدن سامانه مودیان از دی ماه امسال، بسیاری از کسب و کار‌ها موظف به ثبت خرید و فروش خود در سامانه شدند که مالیات آن‌ها به صورت دقیق محاسبه شود. اما مشخص نیست چرا بلاگر‌ها از پرداخت مالیات دلخور هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->