کمک‌های سازمان ملل از طریق راه آهن خواف-هرات به افغانستان رسید + فیلم آخرین مهلت دریافت نوبت برای خروج اتباع غیرمجاز اعلام شد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴) طالبان: فوتبال دستی به دلیل شباهت بازیکنان آن به بُت حرام است عید قربان ۱۴۰۴ در افغانستان چه زمانی است؟ قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴) همه چیز درباره وینچنزو آلبرتو، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال افغانستان طالبان از فروش هزار و ۴۱۳ قیراط زمرد پنجشیر به ارزش ۱۷۱ هزار و ۹۰ دلار خبر دادند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴) رئیس اتباع وزارت کشور: بخش زیادی از تسهیلات آموزشی و بهداشتی مهاجرین غیرقانونی قطع شد ازبکستان: افغانستان نقشی کلیدی در تأمین امنیت منطقه دارد و باید در گفت‌وگوهای شانگهای باشد برنامه مسابقات فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان + برنامه هفته‌ اول و جزئیات قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴) نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتبال نوجوانان افغانستان و ترکمنستان در کافا (۳ خرداد ۱۴۰۴) دوغارون، میزبان نشست مرزی ایران و افغانستان سرپرست وزارت تجارت طالبان: افغانستان به دنبال تجارت با روسیه و چین با ارز‌های ملی است سفارت افغانستان در تهران فعالیت کنسولی خود را متوقف کرد (۳ خرداد ۱۴۰۴) آمارها درباره مهاجران افغانستانی در ایران چه می‌گویند؟ فرصت جدید سرمایه‌گذاری ایران و افغانستان در منطقه ویژه اقتصادی «شمتیغ» قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه سوم خرداد ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه یک خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پزشکی قانونی از مراجعه ۳ هزار نفر برای آزمایش ژنتیک فرزندان دارای پدر غیر ایرانی خبرداد

  • کد خبر: ۲۱۰۲۱۶
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۱
  • ۱
پزشکی قانونی از مراجعه ۳ هزار نفر برای آزمایش ژنتیک فرزندان دارای پدر غیر ایرانی خبرداد
معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: سازمان پزشکی قانونی آمادگی کامل دارد که کار‌های ژنتیک فرزندان حاصل از ازدواج بانوان ایرانی با اتباع خارجی که شناسنامه ندارند را در سراسر کشور انجام دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود قادی پاشا درباره اقدامات سازمان پزشکی قانونی در دهه فجر ۱۴۰۲ گفت: در دهه مبارک فجر امسال، راه اندازی کنترل کیفی آزمایشگاه کشور در راستای افزایش کیفیت کار کارشناسی در حوزه آزمایشگاه را داریم. همچنین ساخت الکل سنج تنفسی را هم داریم که تست الکل را سریعتر و با کیفیت بالاتر انجام می‌دهد و در هزینه و اعتبارات هم به ما کمک می‌کند. همچنین راه اندازی آزمایشگاه ژنتیک مرجع در خود ستاد سازمان پزشکی قانونی را داریم که این کار بزرگی است و انجام شده است.

وی در خصوص رفع مشکل شناسنامه فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با اتباع خارجی گفت: سازمان پزشکی قانونی آمادگی کامل را دارد که کار‌های ژنتیک فرزندان حاصل از ازدواج بانوان ایرانی با اتباع خارجی که شناسنامه ندارند را در سراسر کشور انجام دهد. ما سال گذشته این کار را انجام دادیم و حدود ۳ هزار نفر مراجعه کردند، ولی اکنون باید اعلام کنم که قبلا مشکل تامین کیت را داشتیم، ولی الان کیت‌هایی که مرکز تحقیقات می‌سازد این مشکل را حل کرده است. در سنوات گذشته ما کیت‌ها را بیشتر برای کار‌های تخصصی کشف جرم قتل و بررسی صحنه جرم انجام می‌دادیم، ولی الان این آمادگی را داریم که در کل کشور، نمونه‌ها اخذ می‌شود و کار ژنتیک را انجام می‌دهیم و برای مرجع قضایی هویت تایید می‌شود تا این خانواده‌ها برای دریافت شناسنامه اقدام کنند.

وی ادامه داد: کار خوب دیگری که انجام دادیم بستر کارشناسی مجازی را در کشور راه اندازی کردیم و اگر استان‌های کوچک و بزرگ با کمبود کارشناس روبرو باشند می‌توانند از کارشناس مجازی استفاده کنند.

قادی پاشا در پایان در توصیه به شهروندانی که برای انجام جراحی‌های زیبایی مراجعه می‌کنند، گفت: خواهش من این است که مردم به تبلیغاتی که در اینترنت و فضای مجازی انجام می‌شود دقت کنند، زیرا بسیاری از مواقع مردم به خاطر تبلیغات نابجا فریب می‌خورند و به سمت فرضا پزشکی که تبحر در انجام کار را ندارد، رجوع می‌کنند در صورتی که کار باید توسط فردی که تخصص دارد و پزشکی که دوره‌اش را گذرانده، انجام شود. در آرایشگاه‌ها هم یکسری اقداماتی صورت می‌گیرد که دخالت در امر پزشکی است و با جلساتی که با مرجع قضایی و دادسرای جرایم پزشکی داشتیم، به طور جد پیگیر هستند که این موارد انجام نشود، زیرا دخالت در امر پزشکی جدا از بحث خسارتی که دارد، مجازات هم در پی دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
0
2
واقعا مایه خجالت و شرمساری هس که مشهد شده پرافغانی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->