سقوط تتر و دلار با پرواز وزیر خارجه به عمان (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه چقدر است؟ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ) تکان شدید قیمت‌ها در بازار خودرو | این خودرو ۱۰۰ میلیون تومان ارزان شد + جدول برنج ایرانی گران شد | جدول قیمت انواع برنج در اردیبهشت ۱۴۰۴ تفاهم گازی بزرگ ایران و روسیه | واردات سالانه ۵۵ میلیارد مترمکعب گاز از مسیر آذربایجان توصیه رئیس اتحادیه طلا به خریداران | مردم منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ها هستند قیمت طلای ۱۸عیار امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تغییر ۳۶۴ هزار تومانی قیمت طلا باز هم ریخت | نرخ جدید طلای جهانی امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی؛ لزوم استفاده حداکثری از برند شهر جهانی گوهرسنگ‌ها برای توسعه اقتصادی استان بانک طلا در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود | پیش‌بینی جذب حداقل ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه در «مشهداینوکس» و «مشهدفارکس» احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد
سرخط خبرها

آغاز ثبت نام لاستیک دولتی ویژه عید مبعث + لینک (۱۸ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۰۶۲۷
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۷
  • ۱
آغاز ثبت نام لاستیک دولتی ویژه عید مبعث + لینک (۱۸ بهمن ۱۴۰۲)
از ۲۶ دی ماه شرایط فروش لاستیک دولتی تغییر کرده و پس از این تاریخ، ثبت اسناد تنها از طریق منوی انتقال مالکیت و مکان و نرم افزار تلفن همراه با درج شماره شاسی و موتور امکان پذیر خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، از ۲۶ دی ماه شرایط فروش لاستیک دولتی تغییر کرده و پس از این تاریخ، ثبت اسناد تنها از طریق منوی انتقال مالکیت و مکان و نرم افزار تلفن همراه با درج شماره شاسی و موتور امکان پذیر خواهد بود.

مراحل ثبت نام لاستیک دولتی

۱-وارد سایت https://kala.ntsw.ir/Account/Login بشوید و موافقت خود با شرایط دریافت فیش رزرو از این سامانه را اعلام کنید

۲- در مرحله بعد باید اطلاعات هویتی خود مانند کد ملی و شماره‌تلفن را وارد کنید.

۳- کد اعتبارسنجی که به شماره موبایل شما ارسال شده است را وارد کنید.

۴- اطلاعات مربوط به خودرو مانند شماره شاسی و شماره موتور را وارد کنید.

۵- سایز، اندازه فاق و پهنای لاستیک موردنظر خود را انتخاب کنید.

۶- استان و شهر و تعداد حلقه لاستیک موردنظرتان را وارد کنید.

۷- حواله برای شما ارسال خواهد شد. با حواله چاپ شده، کارت ملی، کارت ماشین و برگ سبز برای دریافت لاستیک دولتی به نمایندگی‌های مجاز مراجعه کنید.

لاستیک دولتی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

دولت با فروش لاستیک دولتی به صاحبان خودرو این امکان را فراهم کرده که متقاضیان با قیمت مناسب‌تری لاستیک خریداری کرده و لاستیک‌های فرسوده خود را تعویض کنند. لاستیک دولتی معمولاً ۱۰ تا ۳۵ درصد ارزان‌تر از لاستیک آزاد توزیع می‌شود و هر فرد در سال ۴ حلقه لاستیک می‌تواند خریداری کند.

قیمت لاستیک در سال ۱۴۰۲ با افزایش قابل توجهی همراه شده و در برهه‌ای کمبود لاستیک باعث شد صاحبان خودرو برای خرید لاستیک با مشکل مواجه شوند. از این رو تقاضا برای خرید لاستیک دولتی که با قیمت مقرون به صرفه‌تری توزیع می‌شود بیشتر شده است.

هر فرد در سال امکان خریداری ۴ حلقه لاستیک را دارد. از آنجایی‌که ثبت نام لاستیک دولتی با شماره ملی هر فرد امکان‌پذیر است، تعداد حلقه‌های خریداری شده به‌طور خودکار روی سیستم ثبت خواهد شد و فرد نمی‌تواند بیش از ۴ حلقه لاستیک بخرد. البته عمر مفید لاستیک خودرو‌های سواری معمولا بیش از یک سال است و بعید است فردی به خرید بیش از ۴ حلقه لاستیک برای خودرویش نیاز پیدا کند.

اگر چه لاستیک دولتی به کد ملی تعلق می‌گیرد، اما برای خرید لاستیک دولتی باید حتما صاحب خودرو باشید و کارت ماشین و کارت سبز خودرو را تحویل دهید؛ بنابراین شرط خاصی برای خرید لاستیک دولتی وجود ندارد و تمامی صاحبان خودرو‌های سنگین، نیمه سنگین و سواری می‌توانند در سال ۴ حلقه لاستیک دولتی برای خودروی خود خریداری نمایند.

خرید لاستیک دولتی به دو روش حضوری و اینترنتی انجام می‌شود. در آذرماه امسال خبر‌هایی در خصوص توقف فروش اینترنتی لاستیک منتشر شد که رئیس جدید انجمن صنفی صنعت تایر ایران این تصمیم را موقتی اعلام کرد و گفت: چند روزی میزان خرید به اندازه‌ای بود که ظرفیت پست برای آن کافی نبود، بنابراین فروش اینترنتی بسته شد که بعد از جابه‌جایی خرید‌های قبلی، سایت دوباره باز خواهد شد.

پیش از این اتاق اصناف ایران اعلام کرده بود تمامی فعالان صنف عمده و خرده فروشی لاستیک می‌ایست کد نقش بگیرند. بر همین اساس در زمان فروش تایر سواری به مصرف‌کننده نیاز است شماره شاسی و شماره موتور خودرو نیز از خریدار دریافت و در سند خرده فروشی ثبت شود. کد نقش کد شناسایی است که به تمام واحد‌های اقتصادی که در زنجیره تجارت فعالیت می‌کنند اختصاص داده می‌شود.

یکی از راه‌های خرید لاستیک دولتی مراجعه حضوری به نمایندگانی است که توسط شرکت‌های تولیدکننده لاستیک در ایران معرفی شده‌اند. برای این کار باید وارد وب‌سایت سازندگان لاستیک شده و فهرست نمایندگی‌های فروش آن‌ها را مشاهده کنید. در این فهرست نام صاحب نمایندگی، تلفن و آدرس آن ذکر شده است.

با وجود آنکه برخی برای اطمینان بیشتر سعی می‌کنند خرید خود را به صورت حضوری انجام دهند، اما سختی‌های مراجعه حضوری باعث شده که بخش دیگری از افراد به خرید اینترنتی تمایل بیشتری نشان دهند.

روش ثبت‌نام اینترنت لاستیک دولتی سریع‌تر بوده و می‌توانید در هر ساعت از شبانه‌روز برای این کار اقدام کنید. ثبت‌نام لاستیک دولتی کویر، بارز و... از طریق وب‌سایت رسمی هر تولیدکننده انجام می‌شود و اطلاعات بیشتر می‌توانید به وب‌سایت‌های هر کدام از تولیدکنندگان تایر مراجعه کنید.

توزیع لاستیک دولتی رایگان

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران در خصوص طرح تشویقی پرداخت الکترونیک گفت: طرح مذکور که با هدف ترویج فرهنگ پرداخت الکترونیکی و تشویق شهروندان به استفاده از دروازه پرداخت الکترونیکی به مرحله اجرا درآمده است، تاکسیرانانی که بیشترین تراکنش پرداخت در قالب لاگ هوشمند را ثبت کنند، شناسایی و به نفرات برتر لاستیک هدیه داده خواهد شد.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی در ادامه گفت: پس از پایان هر دوره لیست برندگان در کمیته فنی مشخص و اسامی اعلام خواهد شد.

مالکی در پایان گفت: هوشمندسازی و برنامه‌ریزی هدفمند شبکه تاکسیرانی از جمله مهم‌ترین رویکرد‌های سازمان در دوره جدید مدیریت شهری است و بر این اساس طرحی با نام «لاگ هوشمند» ویژه شناسایی ناوگان فعال در جهت افزایش سطح خدمات مناسب به شهروندان عزیز پایتخت آغاز شده است.

منبع: اقتصاد ۱۰۰

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
قاسم
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۴
0
0
سلام‌چرا‌شماره‌خودم‌نا‌معتبر‌میخونه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->