آغاز عرضه دلار و درهم در دبی و تهران | شروع قدرتمند بازارساز (۳ دی ۱۴۰۳) سودای بورس برای فتح قله جدید | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ دی ۱۴۰۳) علت قطعی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی مناطق اصلاً قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟ نرخ تورم آذر ۱۴۰۳ اعلام شد | کاهش نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های ایرانی آغاز فروش خودرو لاماری ایما از ظهر امروز (۳ دی ۱۴۰۳) + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! اداره کل صمت خراسان رضوی طی ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق را کسب کرده است ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است
سرخط خبرها

خودرو‌های برقی داخلی و تولید مشترک از سال آینده وارد کشور می‌شود

  • کد خبر: ۲۱۰۷۲۶
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۰
خودرو‌های برقی داخلی و تولید مشترک از سال آینده وارد کشور می‌شود
معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت، با اشاره به ورود خودروهای برقی به بازار در سال آینده گفت: سه محصول داخلی و پنج محصول تولید مشترک در سال آینده به بازار خودرو کشور، وارد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز صبح امروز منوچهر منطقی با حضور در برنامه تلویزیونی در پاسخ به سوال مجری برنامه مبنی بر تولید خودرو‌های برقی گفت: برقی سازی یکی از مهم‌ترین راهبرد‌های وزارت صمت و یکی از پروژه‌های کلان در سطح ملی در صنعت خودرو کشور است.

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت با اشاره به حرکت به سمت استفاده از خودرو‌های برقی و هیبریدی گفت: نزدیک به ۱۰ سال است که در حال کار کردن بر روی مسئله برقی سازی و فناوری‌های مرتبط با این موضوع هستیم و اگر بخواهیم از دستاورد‌های ملی در این خصوص صحبت به میان آوریم، باید گفت در حال حاضر ۳ نوع اتوبوس برقی تولید داخل داریم و یکی از آن‌ها اتوبوس ایران خودرو دیزل بود که اخیرا رونمایی شد و به زودی ۴۰ دستگاه از این اتوبوس به ناوگان حمل و نقل شهرداری کرج الحاق می‌شود.

وی افزود: همچنین در خصوص موتور سیکلت‌های برقی، یک محصول توسط چهار شرکت دانش بنیان طراحی شده که مخصوص پیک‌های موتوری است.

ورود خودرو‌های برقی بومی به بازار از سال آینده

منطقی در ادامه با اشاره به ورود خودرو‌های برقی به خط تولید خودروسازی گفت: در رابطه با خودروی برقی دو حرکت اتفاق افتاده است. یکی این‌که سه محصول کاملا بومی و ساخت داخل، توسط شرکت‌های خودروسازی طراحی شده که در سال آینده در بازار کشور عرضه خواهد شد. علاوه بر این، پنج محصول دیگر با همکاری شرکت‌های داخلی و خارجی به صورت مشترک تولید شده که در سال آینده نیز در بازار خودرو کشور عرضه خواهد شد.

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت در رابطه با ورود شرکت‌ها و خودرو‌های برقی چینی در صنعت و بازار خودرو کشور گفت: بحث خودرو‌های چینی دو بعد مختلف دارد، یکی بحث مالکیت این شرکت‌ها و برند‌های آن‌ها است که در چین ثبت شده و در مالکیت شرکت‌های چینی است و بحث دیگر سطح کیفی خودرو‌های چینی است که با توجه به مشارکت شرکت‌های چینی در بازار‌های جهانی و همچنین برخورداری از فناوری بالای تولید خودرو‌های برقی در چین، این کشور بزرگ‌ترین صادر کننده خودرو برقی به بازار اروپا است و این مسئله نشان دهنده سطح کیفی بالای صنایع خودرو سازی در چین است.

استاندارد‌های لازم برای ورود خودرو‌های برقی چینی

منطقی با اشاره به استفاده از استاندارد‌های بالای داخلی برای تولید خودرو مشترک با چین گفت: همان خودرویی که به بازار آمریکا و اروپا صادر می‌شود، نیز به بازار ایران نیز وارد خواهد شد.

وی در ادامه گفت: سطح کیفی در خط تولید یکی است، اما با توجه به نیاز مشتری و شرایط بازار استفاده از برخی از تجهیزات در خودرو‌ها در کشور‌های مختلف و خطوط تولید آن‌ها متفاوت خواهد بود.

توانایی توسعه زیرساختی و ناوگان ریلی برقی

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت در رابطه با صحبت‌های مطرح شده درباره فرسودگی ناوگان حمل و نقل ریلی کشور گفت: در شبکه ریلی کشور، از توانایی احداث و ساخت مجموعه‌های مدرن برخوردار هستیم و در شرایط موجود، انواع واگن‌های باری که توانایی حمل محموله‌های نفتی و صنعتی را دارا است، در کشور تولید می‌شود. همچنین کاملا از توانایی ساخت واگن‌های مسافری برخوردار هستیم.

وزارت صمت تنها یکی از متولیان توسعه شبکه ریلی پرسرعت است!

منطقی در رابطه با بستر‌ها و زمینه‌های ورود قطار‌های برقی مسافربری به شبکه حمل و نقل گفت: در بخش حمل و نقل ریلی آنچه که اهمیت دارد کشنده‌های ریلی هستند و خوشبختانه سه نوع کشنده ریلی طراحی و ساخته شده است که به زودی یکی از آن‌ها به شبکه حمل و نقل ریلی کشور الحاق می‌شود.

وی افزود: زمانی که تولید کشنده‌های ریلی را آغاز کردیم با تکنولوژی روز دنیا فاصله داشتیم، اما امروز این فاصله را کاهش داده و به هر میزان که بیشتر به جلو می‌رویم می‌توانیم ادعا داشته باشیم که به تکنولوزی روز دست یافته‌ایم.

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت درباره موضوع بهره‌برداری از قطار برقی تهران-مشهد گفت: قطار برقی از سه بخش مجزا برخوردار است که هر بخش متولی خود را دارد. مهم‌ترین بخش قطار‌های پرسرعت برخورداری از زیرساخت‌های مورد نیاز است. برای مثال وزارت راه و شهر سازی متولی احداث و ساخت زیرساخت‌های لازم برای استفاده و بهره‌برداری از قطار‌های برقی برون شهری است.

آغاز طراحی کشنده‌های برقی پرسرعت توسط متخصصان داخلی

وی در ادامه گفت: بخش دیگر مربوط به تولید کشنده‌های برقی است که متولی این بخش وزارت صمت است و در روز‌های آتی طی یکی از پروژه‌ها، طراحی اولیه کشنده‌های برقی بر روی قطار‌های پرسرعت توسط متخصصان داخلی آغاز می‌شود.

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت با اشاره به لزوم برخورداری از سیستم و شبکه نظارتی بر روی ناوگان ریلی پرسرعت کشور گفت: بخش سوم و موضوعی که بیشتر اهمیت دارد؛ این است که شبکه قطار برقی به صورت کلی و دائم باید لحظه به لحظه تحت کنترل باشد و بر اساس یک سیستم نظارتی و امنیتی که مبتنی بر فناوری اطلاعات است، مدیریت و کنترل شود.

منطقی ادامه داد: با تلفیق این سه بخش در همکاری وزارت صمت، وزارت راه و شهرسازی، وزارت ارتباطات و همچنین شرکت‌های دانش بنیان، می‌توان از قطار‌های پرسرعت برون شهری استفاده کرد.

مزیت‌های شبکه ریلی پرسرعت در قیاس با حمل و نقل هوایی

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت با اشاره به مزیت‌ها و صرفه اقتصادی قطار‌های پرسرعت در مقایسه با حمل و نقل هوایی گفت: در اکثر کشور‌های جهان مسافت‌های کمتر از ۱۰۰۰ کیلومتر به سمت شبکه ریلی پرسرعت هدایت شده و حمل و نقل هوایی در این مسافت‌ها کمتر مورد توجه قرار دارد و یکی از مزیت‌های این سیاست حمل و نقلی این است که از طریق شبکه ریلی پرسرعت می‌توان به دفعات و تعداد بسیار بالاتری مسافر را با هزینه کمتر، جابه‌جا کرد.

خودرو ارزان نمی‌شود

منوچهر منطقی در پایان در پاسخ به سوال مجری برنامه مبنی بر احتمال روند کاهشی شدن قیمت خودرو، در آینده گفت: این احتمال را منفی می‌دانم و قیمت خودرو در آینده روند کاهشی ندارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->