پرفروش‌ترین گوشی‌های هوشمند جهان در سه‌ماهه‌ی اول ۲۰۲۵ عکس‌های سه‌بعدی اینستاگرام به هدست‌های Meta Quest می‌آیند استخراج قانونی رمزارز فقط در زمان‌های غیرپیک مجاز است هوش مصنوعی گراک تاچندماه دیگر به تلگرام اضافه می‌شود + فیلم وزیر ارتباطات: باید معیشت مردم در افزایش تعرفه اینترنت مدنظر قرار بگیرد هوش مصنوعی در آینده وردپرس نقش محوری خواهد داشت مالکیت رمزارز‌ها در سال ۲۰۲۵ افزایش چشمگیری یافته است اپ گوگل در زبانه‌ای جدید تصاویر موضوعی نمایش می‌دهد همه چیز درباره فصل سوم سریال The Last of Us: زمان پخش، بازیگران و خلاصه داستان ترامپ به دلیل سفرنکردن تیم کوک به عربستان برای اپل تعرفه ۲۵ درصدی وضع کرد مناطق آزاد سایبری چیست؟ | اینترنت بدون فیلتر برای عده‌ای خاص! کدام برند بیشترین سهم بازار گوشی‌های هوشمند چین در سه‌ماهه‌ی اول ۲۰۲۵ را داشت؟ نتیجه نظرسنجی در بریتانیا: حدود ۷۰ درصد جوانان پس از استفاده از شبکه‌های اجتماعی احساس بدی دارند شعار الکامپ ۱۴۰۴ مشخص شد: «سرمایه‌گذاری هوشمند و توسعه پایدار» انتقال خدمات بانکی و سلامت به بستر سکو‌های داخلی تا سال ۱۴۰۷ اگر هوش مصنوعی را تهدید کنید پاسخ‌های بهتری می‌گیرید سازنده چت‌جی‌پی‌تی به دنبال انقلاب در استفاده از کامپیوتر و گوشی هوشمند اختلال در سایت‌های موبایلی در پی قطعی برق | اپراتورها توانمندی نوسازی ندارند! قطعی پیام‌رسان‌های ایتا و بله برطرف شد (۲ خرداد ۱۴۰۴) خبر‌های جدید از زمان عرضه عینک هوشمند اپل (۲ خرداد ۱۴۰۴) اختلال گسترده در پیام‌رسان‌های ایتا و بله (۲ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گوگل به سهامداران شاکی ۳۵۰ میلیون دلار پرداخت کرد

  • کد خبر: ۲۱۰۷۵۲
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۲
گوگل به سهامداران شاکی ۳۵۰ میلیون دلار پرداخت کرد
سهام آلفابت (شرکت مادر گوگل) با انتشار خبر وجود باگ، چندین بار سقوط کرد و میلیارد‌ها دلار از ارزش بازار این شرکت کاست.

به گزارش شهرآرانیوز، توافق اولیه، پس از گذشت بیش از یک سال میانج‌گری، روز دوشنبه در دادگاه فدرال سانفرانسیسکو تنظیم شد و مستلزم تائید ترینا تامپسون، قاضی منطقه‌ای آمریکا است. این توافق، به این ادعاها پایان می‌دهد که گوگل تا مارس سال ۲۰۱۸، درباره باگ امنیتی سه ساله‌ای مطلع شد که اطلاعات شخصی کاربران گوگل پلاس را در معرض افشا قرار می‌داد اما این مشکل را ماه‌ها مخفی کرد و همزمان، بر تعهد خود نسبت به امنیت داده، تاکید می‌کرد.

سهامداران گوگل اعلام کردند این شرکت از این واهمه داشت که افشای باگ امنیتی مذکور، باعث شود در معرض تفحص رگولاتوری قرار گرفته و مانند قضیه فیس‌بوک پس از افشای جمع آوری اطلاعات کاربران فیس‌بوک توسط شرکت کمبریج آنالیتیکا برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا، زیر ذره بین عمومی برود.

کاهش میلیاردها دلار از ارزش سهام آلفابت با خبر انتشار باگ امنیتی گوگل 

طبق این شکایت، سهام آلفابت (شرکت مادر گوگل) با انتشار خبر وجود این باگ، چندین بار سقوط کرد و میلیاردها دلار از ارزش بازار این شرکت کاست.

این شکایت، توسط جیمز دیوسا، خزانه‌دار رود آیلند از طرف یک صندوق مستمری ایالتی سهامدار آلفابت تنظیم شده و سهامداران آلفابت از ۲۳ آوریل سال ۲۰۱۸ تا ۳۰ آوریل سال ۲۰۱۹ را پوشش می‌دهد.

سخنگوی گوگل اعلام کرد این شرکت در توافق برای فیصله دادن به این شکایت، منکر ارتکاب خلاف است و هیچ شواهدی از این که داده ها مورد بهره برداری قرار گرفته است، نیافته است. ما مرتبا مشکلات نرم افزاری را شناسایی و برطرف می‌کنیم و اطلاعات مربوط به آنها را افشا کرده و این مسائل را جدی می‌گیریم. این موضوع مربوط به محصولی می‌شود که دیگر وجود ندارد و خوشحالیم که حل شده است.

این شرکت در ارتباط با این موضوع، به یک توافق ۷.۵ میلیون دلاری با کاربران گوگل پلاس در سال ۲۰۲۰ رسیده بود.

در سال ۲۰۲۰، یک قاضی دیگر، پرونده شکایت سهامداران را رد کرده بود اما نهمین دادگاه استیناف آمریکا، این پرونده را در سال ۲۰۲۱ احیا کرد.

اسناد دادگاه نشان داد وکلای سهامداران ممکن است تا ۶۶.۵ میلیون دلار از این پول را برای هزینه‌های پرونده، مطالبه کنند.

بر اساس گزارش رویترز، این توافق پنج و نیم هفته پس از حل و فصلی شکایتی افشا شد که مدعی شده بود گوگل، میلیون‌ها کاربر اینترنت که تصور می‌کردند به صورت ناشناس وبگردی می‌کنند را مخفیانه رصد کرده است. مفاد این توافق، افشا نشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->