۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳ آغاز اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق در خراسان رضوی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت بیت‌کوین در اوج ۶ هفته اخیر (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توزیع ۳ هزار و ۶۲۳ تن فراورده‌های دامی تنظیم بازار در خراسان رضوی
سرخط خبرها

گوشت وارداتی با چه قیمتی عرضه می‌شود؟ (۱۹ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۰۸۴۳
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۶
گوشت وارداتی با چه قیمتی عرضه می‌شود؟ (۱۹ بهمن ۱۴۰۲)
رئیس شورای تامین دام کشور قیمت گوشت وارداتی را که هم‌اکنون در بازار عرضه شده است، اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز منصور پوریان درباره وضعیت تولید و بازار گوشت قرمز با نزدیک شدن به شب عید افزود: اکنون نرخ هر کیلوگرم دام زنده به طور متوسط در سراسر کشور بین ۱۷۰ تا ۲۰۵ هزار تومان به فروش می‌رسد بنابراین قیمت دام زنده کیلویی ۲۵۰ هزارتومان در بازار کاذب است و به موارد تک فروشی یا موردی انجام می‌شود.

رئیس شورای تامین دام کشور، بخشی از افزایش قیمت دام زنده و گوشت قرمز داخلی را روانی دانست و اظهارداشت: قیمت دام زنده با کیلویی ۲۵۰ هزار تومان واقعی نیست یا به صورت تک‌فروشی بازار است و چنین قیمتی برای فروش دام گله‌ای نداریم.

وی با تاکید بر اینکه امروز دام زنده وارداتی با قیمت‌هایی به نسبت پایین‌تر از قیمت دام زنده تولید داخلی وارد کشور می‌شود، افزود: دام زنده تولید داخلی با خارجی آن قابل رقابت نیست، بنابراین پیش‌بینی می‌شود برای ماه‌های آینده دام زنده روی دست تولیدکنندگان بماند.

پوریان گفت: با توجه به نرخ دام زنده باید قیمت این محصول برای گوشت گوسفندی و گوساله با نرخی در محدوده ۴۲۰ تا ۴۵۰ هزار تومان عرضه شود.

وی با بیان اینکه اکنون کاهش کشتار به دلیل قیمت بالای گوشت در بازار دام است، تصریح کرد: اکنون بازار دام زنده با رکود روبه‌روست و خرید و فروش نمی‌شود تا جایی که اخیرا میزان تقاضا برای دام زنده داخلی بین ۴۵ تا ۵۰ درصد کاهش یافته است.

علت فاصله قیمتی گوشت‌های وارداتی

رئیس شورای تامین دام کشور، تفاوت قیمت گوشت‌های مختلف وارداتی را به دلیل تنوع مبادی وارداتی دانست و گفت: تنوع مبادی وارداتی باعث تفاوت قیمت‌ها شده است، زیرا بخشی از گوشت گوساله به صورت لاشه و بخشی وکیوم وارد می‌شود که در مبادی مرزی کشتار می‌شود. قیمت‌ها نیز کارشناسی شده و مشخص است.

وی اضافه کرد: اکنون قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله گرم وکیومی ۳۶۵ هزار تومان، گوشت گوساله گرم وارداتی ۳۱۰ هزارتومان، گوشت گوسفندی وارداتی کشتار مرزی در جلفا، چابهار و زابل ۳۷۵ هزار تومان و گوشت گوسفندی گرم لاشه ۲۷۰ هزار تومان است و مردم استقبال خوبی از گوشت‌های گرم وارداتی داشته‌اند.

به گفته وی، مردم کشور ما به دلیل نوع ذائقه خاصی که دارند از گوشت گرم نسبت به گوشت منجمد بیشتر استفاده می‌کنند.

پوریان با اشاره به اینکه گوشت‌های منجمد از کیفیت و بهداشت بالایی برخوردار هستند، گفت: گوشت گرم وارداتی مغولستان نه‌تن‌ها از قیمت مناسب کیلویی ۲۵۰ هزار تومانی برخوردار است، بلکه کیفیت و طعم خوبی دارد که موجب شده مصرف‌کنندگان از این گوشت استقبال کنند.

رئیس شورای تامین دام کشور، با بیان اینکه گوشت منجمد بخشی از بازار داخلی را تامین می‌کند، اضافه کرد: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی منجمد ۲۳۰ هزار تومان و گوشت منجمد گوساله ۲۸۰ هزار تومان است.

پوریان افزود: گوشت منجمد در زمستان به دلیل سختی جابه‌جایی دام بیشتر عرضه می‌شود، البته گوشت منجمد از لحاظ قیمتی تغییر چندانی نداشته و فاصله قیمتی آن با گوشت گرم وارداتی کم است، اما نسبت به گوشت گرم داخلی فاصله قیمتی زیادی دارد.

وفور دام زنده و گوشت قرمز برای ماه‌های آینده

رئیس شورای تامین دام کشور با بیان اینکه گوشت قرمز به‌وفور در بازار تامین است، تصریح کرد: در دی و بهمن‌ماه عرضه دام زنده داخلی به دلیل زایش‌ها پایین بود و بیشتر دام‌های حذفی و قوچ روانه بازار می‌شد، اما با افزایش زایش‌ها در اسفند و فروردین‌ماه، دام زنده و گوشت وارداتی زیادی وارد بازار خواهد شد که به نظر می‌رسد بازار این محصول را کنترل کند.

وی با اشاره به اینکه زایش امسال نسبت به سال گذشته بهبود یافته است، افزود: گوشت وارداتی گوسفندی و گوساله گرم و منجمد در بازار به‌وفور یافت می‌شود.

وی قیمت منطقی گوشت تولید داخل را نزدیک ۴۵۰ هزار تومان عنوان کرد و گفت: قیمت‌های بیش از این اجحاف به تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است و انتظار می‌رود دستگا‌های نظارتی برای شب عید، ایام نوروز و ایام ماه مبارک رمضان کنترل بر بازار را تشدید کنند تا گرانفروشی صورت نگیرد.

پوریان درباره جمعیت دامی کشور اضافه کرد: طبق داده‌های مرکز آمار ایران جمعیت دامی داخلی افزایشی است، بنابراین احتمال اینکه در ماه‌های آینده با مازاد دام زنده داخلی روبه‌رو شویم، زیاد است و برای اینکه دام روی دست تولیدکنندگان نماند این موضوع به حمایت‌های وزارت جهادکشاورزی نیاز دارد.

وی ادامه داد: در شرایط خشکسالی دولت باید برای حمایت از دامداران برنامه‌ریزی داشته باشد، دام ما با این شرایط ارزش و توان صادرات ندارد، زیرا رقابتی نیست.

پوریان به گفته پیمان‌پاک، قائم‌مقام وزیر جهادکشاورزی درخصوص برنامه‌های حمایتی این وزارتخانه از تولیدکنندگان صنعت دامی اشاره کرد و گفت: به طور حتم دولت برنامه ریزی برای حمایت از تولیدکنندگان خواهد داشت که این امر با خرید حمایتی دولت یا رفع ممنوعیت صادرات ممکن می‌شود.

وی افزود: با این شرایط واردات و عرضه گسترده در کشور باید قیمت گوشت داخلی هم روند کاهشی به خود بگیرد، اما اینکه قیمت‌ها روند افزایشی دارد، منطقی نیست.

قیمت فعلی دام زنده باعث قاچاق نمی‌شود

رئیس شورای تامین دام کشور درباره قاچاق دام زنده اظهارداشت: پیش از این قیمت هر کیلوگرم دام زنده داخلی ما حدود ۳ دلار بود، بنابراین از نظر تجاری شرایط برای قاچاق دام مناسب بود، اما اکنون قیمت دام زنده بیش از ۴ دلار است، بنابراین منطقی برای قاچاق این کالا وجود ندارد، زیرا دام زنده ما رقابتی نیست.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->