دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تقویت فرهنگ عمومی راهی برای افزایش هم‌بستگی اجتماعی است فرهنگ عمومی، زیربنای سلامت جامعه است درگذشت «کوئینسی جونز» تهیه‌کننده آثار مایکل جکسون در ۹۱ سالگی تسهیلات تبصره ۱۸ وزارت فرهنگ به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ اکران سیار «آسمان غرب» میلیاردی شد «سعیداسلام‌زاده» مدیر روابط عمومی معاونت هنری شد دلیل تعطیلی برنامه «شیوه» شبکه چهار چه بود؟ نگاهی به مجموعه‌داستان «نیمۀ تاریک ماه» هوشنگ گلشیری نگاهی به ذات سیال «فرهنگ عمومی» و آیین‌نامه‌های بدون ضمانت اجرایی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ «دزدان دریایی کارائیب» جدید بدون حضور جانی دپ پیام رئیس انجمن بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد انتشار نسخه مجازی آلبوم عاشقانه «نوازشگر» چرا «سفره ایرانی» کیانوش عیاری پس از ۲۰ سال هنوز اکران نشده است؟ حکایت آبی که صدراعظم نخورد درباره عکاسی تئاتر که پس از ۷ سال به جشنواره رضوان اضافه شد معرفی چند کتاب برای علاقه ­مندان به یادگیری وزن شعر | آراستن طبع موزون
سرخط خبرها

گزارشی از سومین روز جشنواره فیلم فجر مشهد (۱۷ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۰۸۶۸
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۲
گزارشی از سومین روز جشنواره فیلم فجر مشهد (۱۷ بهمن ۱۴۰۲)
سومین روز جشنواره فیلم فجر با بازی تیم ملی فوتبال مصادف شد که با استقبال نسبی مردم و اصجاب رسانه در سینماهای سطح شهر گذشت.

به گزارش شهرآرانیوز، سومین روز از جشنواره فیلم فجر حال و هوای متفاوتی داشت. اکران فیلم‌های امروز با پخش بازی فوتبال ایران و قطر همراه بود. سینما هویزه با اکران فیلم شور عاشقی در ساعت ۱۲ و فیلم ظاهر در ساعت ۱۵ و فیلم آپاراتچی در ساعت ۲۰:۳۰ میزبان مخاطبان مشهدی بود.

سینما سیمرغ، فیلم شکار حلزون را در ساعت ۱۵ و فیلم شه‌سوار را در ساعت ۲۰:۳۰ اکران شد. سینما آفریقا که میزبان اصحاب رسانه و اهالی هنر بود نیز فیلم معجزه پروین در ساعت ۱۲ و شکار حلزون را در ساعت ۱۵ و قلب رقه را در ساعت ۲۰:۳۰ اکران کرد.

امشب، تمام سینماها میزبان مردم علاقه‌مند به فوتبال بود که برای حمایت از تیم ملی خود دور هم جمع و یکصدا تیم ملی را تشویق می‌کردند.

قلب رقه که امشب در سینما آفریقا اکران شد، روایتی جدید از سینمای ایران درباره اتفاقات گروه‌های تروریستی در کشور سوریه به کارگردانی خیرالله تقیانی‌پور و تهیه کنندگی سعید پروینی است.

فیلم درباره محور مقاومت و رویدادهای منحصر به فردی است که در این عرصه اتفاق می افتد. رقِه از شهرهای کشور سوریه و مرکز استان رقه است که در شمال شرقی سوریه و در ساحل فرات قرار دارد.

Raqqa تقریباً ۴ سال (از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷) پایتخت داعش بوده است. بعد از پایان فیلم، اهالی هنر در گعده‌هایی که تشکیل داده بودند صحبت می‌کردند و معتقد بودند تئاتر به کمک سینما آمده است زیرا کارگردان این فیلم تجربه و تبحر زیادی در تئاتر دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->