طراحی کیت تشخیص «مننژیت» پژوهشگران مشهدی آیا ادارات استان اصفهان روز پنجشنبه (۴ مرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کشف ۱۹ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط مرزبانان خراسان رضوی بارش باران تابستانی در جاده‌های خراسان رضوی + فیلم (۲ مرداد ۱۴۰۳) آتش‌نشانان مشهدی مانع انفجار نشت الکل در شهرک صنعتی شدند (۲ مرداد ۱۴۰۳) تاکنون ۲۵۰۰ نفر به اداره گذرنامه خراسان رضوی مراجعه کردند | سریعترین راه صدور گذرنامه با اپلیکیشن «پلیس من» جزئیات تازه از جنایت تولیدکننده پادکست در کانادا | چرا راوی «آخرین شاهد» همسرش را به قتل رساند؟ جزئیات تعطیلی چهارساعته واحد‌های صنفی مشهد از ۳ مرداد ۱۴۰۳ تا ۲۰ روز آینده | تابلو‌های تبلیغاتی اصناف خاموش شود خدمات دهی به بیماران سکته قلبی در سه مرکز درمانی مشهد بیش از ۳۰ درصد سالمندان یک بار در عمر خود، سقوط را تجربه می‌کنند سازمان سنجش کشور به تشریح اقدامات ۳۳ ماه گذشته خود پرداخت همه‌چیز درباره مراسم ازدواج «آنانت آمبانی» و «رادیکا مرچنت» آیا پشه آئدس به خراسان شمالی رسیده است؟ جلوگیری از ۵۰۰ سقط جنین سالم در مشهد و خراسان‌رضوی نقش انرژی خورشیدی در شکل‌دادن به شهرهای پایدار آینده پیرترین ببر سیبری ایران در باغ‌وحش ارم تلف شد (دوم مرداد ۱۴۰۳) با گریه و لج بازی کودک برای رسیدن به خواسته‌هایش چه کنیم؟ وجود پشه آئدس در ۶ استان کشور (۲ مرداد ۱۴۰۳) الزام در دریافت مجوز خروج از کشور برای مشمولان سربازی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳) | تداوم هوای گرم تا اوایل هفته آینده آخرین وضعیت پرونده «کورش کمپانی» تشریح شد (دوم مرداد ۱۴۰۳) چگونه هزینه‌های سفر به روسیه را کنترل کنیم؟
سرخط خبرها

نانوذراتی که به پذیرش بافت پیوندشده در بدن کمک می‌کند

  • کد خبر: ۲۱۱۱۰
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۹
نانوذراتی که به پذیرش بافت پیوندشده در بدن کمک می‌کند
پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود، نانوذرات مهندسی شده‌ای را ابداع کردند که می‌توانند بدن را برای پذیرش بافت جدید فریب دهند.
به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از ساینس‌نیوز،  پژوهشگران «دانشگاه پیتسبرگ» (University of Pittsburgh) آمریکا با الهام از روش حمله سلول‌های سرطانی به سیستم ایمنی، نانوذراتی را مهندسی کرده‌اند که می‌توانند بدن را فریب دهند تا بافت پیوند زده شده را به عنوان بافت خود بپذیرد.

پژوهشگران، موش‌ها را با این نانوذرات درمان کردند تا بتوانند علاوه بر سالم نگه داشتن سیستم ایمنی، بافت جدیدی را به بدن آن‌ها پیوند بزنند.

دکتر "ویلیام کپلر" (William Kepler)، استاد دانشگاه پیتسبرگ و از نویسندگان این پژوهش گفت: ما در این بررسی، راهبردی را که یکی از بدترین دشمنان انسان برای حمله به سیستم ایمنی او مورد استفاده قرار می‌دهند، به کار بردیم تا بدن را برای پذیرش پیوند فریب دهیم.

مزیت این روش جدید نسبت به درمان مبتنی بر سلول که در حال حاضر در آزمایش‌های بالینی به سر می‌برد، این است که بسیار ساده‌تر انجام می‌شود.

دکتر "جیمز فیشر" (James Fisher)، از پژوهشگران دانشگاه پیتسبرگ و نویسنده این پروژه گفت: ما به جای خارج کردن سلول‌ها از بدن انسان، پرورش آن‌ها در آزمایشگاه و تزریق دوباره آن‌ها به بدن، کار خود را در قالب یک سیستم مهندسی شده برای بافت پیوندی انجام دادیم.

پژوهشگران در این پروژه نشان دادند که نانوذرات مهندسی شده می‌توانند سیستم ایمنی را برای پذیرش بافت پیوندی آموزش دهند.

دکتر "استفان بالمرت" (Stephen Balmert)، پژوهشگر دانشگاه پیتسبرگ گفت: ما سعی داریم سیستم ایمنی را برای تحمل کردن بافت پیوندی و عدم سرکوب آن آموزش دهیم.

این پژوهش، در مجله Science" Advances" به چاپ رسید.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->