مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

چگونه و با چه نسبتی از الکل برای ضدعفونی‌کردن سطوح استفاده کنیم؟

  • کد خبر: ۲۱۱۱۴
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۸
چگونه و با چه نسبتی از الکل برای ضدعفونی‌کردن سطوح استفاده کنیم؟
استفاده از الکل معمولی به نسبت دوسوم به یک سوم مناسب برای ضدعفونی کردن سطوح در مقابل ویروس کرونا است؛ الکلی که معمولا از داروخانه‌ها خریداری می‌کنیم ۹۶درجه الکلی دارد که این درجه خاصیت ضدعفونی کنندگی ندارد؛ به همین دلیل باید رقیق شود.
به گزارش شهرآرانیوز، مهندس محسن فرهادی، معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تاکید بر رعایت بهداشت فردی و بهداشت محیط در روز‌های شیوع بیماری کرونا گفت: شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون به‌ویژه پس از بازگشت به منزل از نکات بسیار مهم است. استفاده از آب ژاول یا وایتکس برای گندزدایی سرویس بهداشتی، حمام، نقاطی از ساختمان که دچار خوردگی نمی‌شود می‌تواند مناسب باشد و خانواده‌ها از آن استفاده کنند.

وی درخصوص راه‌های گندزدایی سطوح، افزود: استفاده از وایتکس به گونه‌ای که به ازای هر یک قسمت وایتکس، ۹۹ قسمت آب در نظر بگیرند، مناسب است. یعنی به ازای یک لیوان وایتکس باید از ۹۹ لیوان آب برای رقیق کردن آن استفاده کنند. توجه کنند که سیستم تهویه محیط هنگام کار با وایتکس روشن باشد و خود شخص نیز برای جلوگیری از آسیب‌های پوستی از دستکش استفاده کند.

فرهادی برای گندزدایی سایر سطوح استفاده از الکل را پیشنهاد داد و گفت: استفاده از الکل معمولی به نسبت دوسوم به یک سوم مناسب است؛ الکلی که معمولا از داروخانه‌ها خریداری می‌کنیم ۹۶درجه الکلی دارد که این درجه خاصیت ضدعفونی کنندگی ندارد؛ به همین دلیل باید رقیق شود. اگر در نظر بگیریم یک لیتر الکل ۹۶ درجه خریداری کرده‌ایم باید حدود ۷۰۰ سی‌سی آب به آن اضافه کنیم تا الکل ۷۰ درجه تولید شود که مناسب گندزدایی میز ناهارخوری، کابینت‌ها، گوشی موبایل، کارت‌های بانکی و... است.

وی با تاکید بر اینکه هیچ ماده شیمیایی ضدعفونی کننده را نباید با مواد شوینده مخلوط کرد، ادامه داد: مخلوط کردن مواد شوینده و ضدعفونی کننده‌ها نه تنها خاصیت سمی برای فرد و محیط ایجاد خواهد کرد بلکه می‌تواند خاصیت ضدعفونی کنندگی خود را نیز از دست داده و عوارض سختی برای فرد بر جای بگذارد.

فرهادی در ادامه با بیان اینکه الکل صنعتی یا متانول خاصیت ضدعفونی کنندگی به مراتب کمتری نسبت به اتانول دارد، اظهار کرد: مواد سمی متانول از راه پوست جذب بدن می‌شود. توصیه می‌کنیم مردم از متانول استفاده نکنند تا عوارض کمتری متوجه آنان باشد.

وی ضمن ابراز امیدواری برای گذر موفق از این ایام، خاطرنشان کرد: جدا کردن لباس بیرون و داخل منزل از آن جهت که جلوی آلودگی فرش، مبلمان و... را بگیریم، بسیار مهم است و در صورت رعایت این موضوع نیازی نیست به طور مداوم به فکر گندزدایی سطوح یاد شده باشیم.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->