ویدئو| گردش شبانه و قهوه نوشی وزیر خارجه ترکیه و ابومحمد الجولانی در دمشق بازگشایی سفارت عربستان در افغانستان (۲ دی ۱۴۰۳) توزیع برخی مواد غذایی در پروازهای داخلی و خارجی ممنوع شد نتانیاهو علیه انصارالله یمن یاوه‌گویی کرد ویدئو| محمد الجولانی با کت و شلوار و کراوات با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد وزارت خارجه اتهامات دادگستری آمریکا علیه تبعه کشورمان را رد کرد ابراز امیدواری مشاور امنیت ملی آمریکا برای توافق ترامپ با ایران جزئیات سرنگونی جنگنده آمریکایی توسط انصارالله یمن (۲ دی ۱۴۰۳) عراقچی: رژیم صهیونیستی علیرغم همه جنایات و تجاوزات خود نتوانسته به اهداف شیطانی خود دست یابد دیدار و گفتگوی وزیر خارجه ترکیه با الجولانی در دمشق قتل یک راننده روس در ایران | بیانیه سفارت مسکو در تهران پیش‌بینی راه‌حل مشکل ناترازی کشور در برنامه هفتم توسعه آیت‌الله علم‌الهدی: حضرت فاطمه (س)، بنیان‌گذار جریان مقاومت است | شهدای فاطمیون، رهروان صدیق مکتب فاطمی رئیس‌جمهور در مراسم تجلیل از مقام زن شرکت کرد | پزشکیان: حقوق افراد را باید مستقل از جنسیت‌ها حفظ کرد تعیین شروط انتشار دلایل ردصلاحیت داوطلبان انتخابات شوراها در مجلس شورای اسلامی دیدار مداحان اهل بیت (ع) با رهبر معظم انقلاب اسلامی | حضرت آیت الله خامنه ای: ملت ایران هر کسی که مزدوری آمریکا را بکند، لگدمال خواهد کرد| نیروی نیابتی نداریم + فیلم و عکس (۲ دی ۱۴۰۳) قالیباف: ناترازی انرژی در کمیسیون‌های تخصصی بررسی شود | بودجه ۱۴۰۴، اقدامات معیشتی مثبتی خواهد داشت «سکینه سادات پاد»، دستیار رئیس‌جمهور استعفا داد اتاق اندیشه‌ورزی استان خراسان رضوی با حکم استاندار تشکیل شد+معرفی اعضا استاندار خراسان رضوی به دیدار مادر شهید رئیسی رفت حمله هوایی شدید به صنعاء واکنش وزارت خارجه ایران به اقدام خشونت‌آمیز در آلمان روسیه: حمله اوکراین به کازان ناشی از شکست در صحنه نبرد است خانواده‌های صهیونیست اذعان کردند: نتانیاهو فردی وحشی است سفیر چین با لاریجانی دیدار کرد (یکم دی ۱۴۰۳) عارف: راهبرد دولت اصلاح قیمت‌ها و عدم آسیب به معیشت مردم است (یکم دی ۱۴۰۳) فایننشال‌تایمز فاش کرد: ریاض درباره عامل حمله ماگدبورگ به برلین هشدار داده بود وزیر امور خارجه: ایران آماده ورود به مذاکرات شرافتمندانه است
سرخط خبرها

یک سوزن به مردم؛ یک جوالدوز به نامزد‌های انتخاباتی!

  • کد خبر: ۲۱۲۲۰۴
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۸
یک سوزن به مردم؛ یک جوالدوز به نامزد‌های انتخاباتی!
همین چند روز پیش بود که خبر کلاهبرداری یک شرکت فروش گوشی آیفون با قیمت ۲۰ میلیون تومان و تبلیغات گسترده سلبریتی‌ها برای این شرکت، و انگشت اتهامی که به سوی سلبریتی‌ها روانه شد، سر زبان‌ها افتاد.

سال گذشته نیز در پی اغتشاشات سراسری در کشور، سلبریتی‌ها نقش موثری ایفا کردند؛ از همراه شدن با جریان اغتشاشات گرفته تا دیدار با خانواده شهدای این جریان و درخواست عفو برای قاتلین آن ها.

حضور سلبریتی‌ها در ایران برخلاف سلبریتی‌ها در کشور‌های دیگر به خصوص کشور‌های اروپایی و آمریکایی، صرفا به فعالیت‌های هنری و ورزشی خود ختم نمی‌شود.

کمتر کسی است که حمایت چهره‌های ورزشی، هنری و بازیگران در انتخابات‌های ریاست جمهوری دوره‌های قبل از نامزد‌های انتخاباتی را به یاد نداشته باشد.

اما حمایت چهره‌های سلبریتی دیگر کشور‌ها از جریانات مهم جوامع خود به چه شکل است؟

چهره‌های هنری و ورزشی در دیگر کشور‌ها اغلب به جریانات و جناح‌های مختلف سیاسی و اجتماعی ورود پیدا نمی‌کنند یا اگر ورود داشته باشند به کلیت ماجرا ورود می‌کنند، چرا که قوانین دولتی سختگیرانه‌ای از این منظر متوجه آنان می‌شود.

آنان اغلب در انتخابات‌ها بدون توجه به نامزدی خاص، به مشارکت در انتخابات به نفع دولت‌ها ظهور و بروز می‌کنند. به عنوان مثال جولیا رابرتز بازیگر پرطرفدار و محبوب آمریکایی و برنده اسکار، با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش که در آن تمام لباسش با شعار رأی بده پر شده بود، رأی دادن را تبلیغ کرد.

از طرف دیگر اگر آنان در مناسبات سیاسی و اجتماعی نیز دست از پا خطا کنند همچون مردم عادی کشورشان مجازات می‌شوند. برای مثال آمریکا به عنوان مهد آزادی بیان، با سلبریتی‌های معترض بار‌ها برخورد جدی داشته است.

«محمدعلی کلی بوکسور معروف و قهرمان جهان» چندین مرتبه بازداشت و بازپس گیری لقب‌های قهرمانی آمریکایی، به دلیل اعتراضات بشردوستانه علیه جنگ ویتنام «مارک روفالو بازیگر مطرح هالک» بازداشت‌های مختلف به دلایل اعتراض به سوخت فسیلی، اعتراضات علیه شرکت‌های نفتی، اعتراضات نسبت به سیاست‌های ترامپ و اعتراضات نسبت به وقایع فلسطین «جورج کلونی» یکی از سلبریتی‌هایی است که در اعتراضات بشردوستانه شرکت می‌کند و بار‌ها توسط پلیس دستگیر شده است. سال ۲۰۱۲ جورج کلونی با پدرش در بین تظاهرات کننده‌ها دستگیر شد.

با این حال در جامعه ما که سلبریتی‌ها حتی با وجود تبلیغات غلط، چندان در مظان اتهام قرار نمی‌گیرند، حضور و حمایت آنان از جریان انتخابات می‌تواند معامله‌ای دو سر بُرد برای خود و جامعه و حمایت آنان از نامزدی خاص می‌تواند معامله‌ای دو سر باخت برای مردم و نامزد‌ها باشد.

نامزد‌های انتخاباتی باید هوشیار باشند که با حمایت تعدادی از سلبریتی‌ها از آنان، خود را برنده انتخابات در پی اقبال عمومی ندانند و مردم نیز باید بدانند سلبریتی‌ها نیز همچون هر فرد معمولی امکان خطا و اشتباه دارند و با طناب پوسیده آنان با چاه عمیق پشیمانی فرو نروند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->