بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به تصویب نشدن قطعنامه لغو تحریم‌های ایران: شورای امنیت سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است
سرخط خبرها

یک سوزن به مردم؛ یک جوالدوز به نامزد‌های انتخاباتی!

  • کد خبر: ۲۱۲۲۰۴
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۸
یک سوزن به مردم؛ یک جوالدوز به نامزد‌های انتخاباتی!
همین چند روز پیش بود که خبر کلاهبرداری یک شرکت فروش گوشی آیفون با قیمت ۲۰ میلیون تومان و تبلیغات گسترده سلبریتی‌ها برای این شرکت، و انگشت اتهامی که به سوی سلبریتی‌ها روانه شد، سر زبان‌ها افتاد.

سال گذشته نیز در پی اغتشاشات سراسری در کشور، سلبریتی‌ها نقش موثری ایفا کردند؛ از همراه شدن با جریان اغتشاشات گرفته تا دیدار با خانواده شهدای این جریان و درخواست عفو برای قاتلین آن ها.

حضور سلبریتی‌ها در ایران برخلاف سلبریتی‌ها در کشور‌های دیگر به خصوص کشور‌های اروپایی و آمریکایی، صرفا به فعالیت‌های هنری و ورزشی خود ختم نمی‌شود.

کمتر کسی است که حمایت چهره‌های ورزشی، هنری و بازیگران در انتخابات‌های ریاست جمهوری دوره‌های قبل از نامزد‌های انتخاباتی را به یاد نداشته باشد.

اما حمایت چهره‌های سلبریتی دیگر کشور‌ها از جریانات مهم جوامع خود به چه شکل است؟

چهره‌های هنری و ورزشی در دیگر کشور‌ها اغلب به جریانات و جناح‌های مختلف سیاسی و اجتماعی ورود پیدا نمی‌کنند یا اگر ورود داشته باشند به کلیت ماجرا ورود می‌کنند، چرا که قوانین دولتی سختگیرانه‌ای از این منظر متوجه آنان می‌شود.

آنان اغلب در انتخابات‌ها بدون توجه به نامزدی خاص، به مشارکت در انتخابات به نفع دولت‌ها ظهور و بروز می‌کنند. به عنوان مثال جولیا رابرتز بازیگر پرطرفدار و محبوب آمریکایی و برنده اسکار، با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش که در آن تمام لباسش با شعار رأی بده پر شده بود، رأی دادن را تبلیغ کرد.

از طرف دیگر اگر آنان در مناسبات سیاسی و اجتماعی نیز دست از پا خطا کنند همچون مردم عادی کشورشان مجازات می‌شوند. برای مثال آمریکا به عنوان مهد آزادی بیان، با سلبریتی‌های معترض بار‌ها برخورد جدی داشته است.

«محمدعلی کلی بوکسور معروف و قهرمان جهان» چندین مرتبه بازداشت و بازپس گیری لقب‌های قهرمانی آمریکایی، به دلیل اعتراضات بشردوستانه علیه جنگ ویتنام «مارک روفالو بازیگر مطرح هالک» بازداشت‌های مختلف به دلایل اعتراض به سوخت فسیلی، اعتراضات علیه شرکت‌های نفتی، اعتراضات نسبت به سیاست‌های ترامپ و اعتراضات نسبت به وقایع فلسطین «جورج کلونی» یکی از سلبریتی‌هایی است که در اعتراضات بشردوستانه شرکت می‌کند و بار‌ها توسط پلیس دستگیر شده است. سال ۲۰۱۲ جورج کلونی با پدرش در بین تظاهرات کننده‌ها دستگیر شد.

با این حال در جامعه ما که سلبریتی‌ها حتی با وجود تبلیغات غلط، چندان در مظان اتهام قرار نمی‌گیرند، حضور و حمایت آنان از جریان انتخابات می‌تواند معامله‌ای دو سر بُرد برای خود و جامعه و حمایت آنان از نامزدی خاص می‌تواند معامله‌ای دو سر باخت برای مردم و نامزد‌ها باشد.

نامزد‌های انتخاباتی باید هوشیار باشند که با حمایت تعدادی از سلبریتی‌ها از آنان، خود را برنده انتخابات در پی اقبال عمومی ندانند و مردم نیز باید بدانند سلبریتی‌ها نیز همچون هر فرد معمولی امکان خطا و اشتباه دارند و با طناب پوسیده آنان با چاه عمیق پشیمانی فرو نروند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->