شرایط فروش محصولات ایران خودرو ویژه منتخبین مردادماه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات زنگ خطر فرار سرمایه‌ی خارجی از کشور پس از اختلال در کار صرافی‌ها افزایش ذخیره گازی در پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد سرخس + فیلم قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی فردا (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) انجام می‌شود | ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو رئیس اتحادیه دامداران خراسان رضوی: دولت هزینه واردات دام یا گوشت را صرف تقویت تولید داخل کند + فیلم دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی: ما در حوزه اعطای وام ازدواج، شرمنده همه مردم استان هستیم + فیلم بورس هفته را سبزپوش آغاز کرد | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) زنگنه: ارز توافقی مُرد و حذف خواهد شد | ۱۷۰۰ شرکت با سرمایه‌گذاری خارجی از ایران خارج شدند پول‌های بلوکه شده خودرو‌های وارداتی از امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آزادسازی شد خودرو‌های مناطق آزاد هم می‌توانند پلاک ملی بگیرند قطع برق شهروندان مشهدی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ نرخ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر شد؟ (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز در بازار امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مزایا و معایب قرارداد‌های موقت و دائم کارگران چیست؟ واریز ۶۹۰۰ میلیارد تومان سود به حساب ۲.۷ میلیون سهامدار (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) مدیریت بازار طلا و سکه در جنگ ۱۲ روزه | بهای جهانی طلا تا پایان سال میلادی به ۴۰۰۰ دلار می‌رسد بیمه شدگان «پاره‌وقت» تأمین اجتماعی چگونه می‌توانند «سوابق بیمه‌ای» خود را خریداری و کامل کنند؟ افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مرزی تا ۵۰ لیتر گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟
سرخط خبرها

واریز حقوق اسفند آغاز شد/سه‌شنبه شب اولین بسته حمایتی ویژه کرونا واریز می‌شود

  • کد خبر: ۲۱۲۳۰
  • ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۲
واریز حقوق اسفند آغاز شد/سه‌شنبه شب اولین بسته حمایتی ویژه کرونا واریز می‌شود
سازمان برنامه و بودجه از شب گذشته تا امشب، ۲۴ هزار میلیارد تومان حقوق اسفند کارکنان را واریز می‌کند.

 به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در برنامه تیتر امشب شبکه خبر از برنامه‌ریزی‌های دولت برای مقابله با ویروس کرونا خبر داد و گفت: بخش زیادی از برنامه‌های دولت بر این مبناست که با ترفند‌های بهداشتی از ابتلای به این بیماری جلوگیری شود و همچنین در صورت ابتلا چطور آن را شکست دهیم.

 

وی افزود: تاکنون یک هزار و ۶۱۰ میلیارد تومان به وزارت بهداشت غیر از ردیف‌های بودجه‌ای پرداخت کرده ایم. ۵۳۰ میلیارد تومان به ستاد ملی کرونا و مابقی را به دانشگاه‌ها و ستاد مقابله با کرونا در تهران اختصاص دادیم.

نوبخت گفت: دیروز توانستیم وارد قرارگاهی شویم که صنعت پوشاک ما برای تولید ۱۱۰ هزار دست البسه برای پزشکان و پرستاران را آماده کنند.

رییس سازمان برنامه و بودجه کشور تاکید کرد: سازمان برنامه و بودجه کشور کارانه‌های پرستاران که از طریق سازمان بیمه سلامت تامین می‌شد را با پرداخت مطالبات آن‌ها واریز کرد.

 

نوبخت ابراز کرد: به دانشگاه‌های علوم پزشکی برای مصارف مالی اختیار کافی را داده ایم تا کادر درمانی را تجهیز کنند.

 

این مقام مسئول به تسویه ۱۰۰ درصد مطالبات کادر درمانی اشاره کرد و گفت: رئیس جمهور تاکید دارد که برای ارتقای بهداشت و درمان در تامین مالی کادر درمانی کم گذاشته نشود.

 

نوبخت گفت: پرداخت بودجه‌ها و اعتبارات به جمعیت درگیر هم باز می‌گردد.

 

رییس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: مشاغل مختلفی درگیر آسیب ویروس کرونا شده اند که شامل تولیدکنندگان، مجتمع‌های تفریحی، صنایع دستی، اغذیه فروشی‌ها، کفاشی‌ها و ... هستند. بسته‌های مختلفی از جمله ۱۰ امتیاز مالیاتی برای این افراد در نظر گرفته شده است.

 

نوبخت گفت: تحریم به دولت هم فشار زیادی وارد کرده است و انتظار داریم مردم مانند سال‌های دیگر ما را درک کنند. سال دوم تحریم سخت هستیم.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: در هفته‌های آتی آزادراه همت_قزوین را افتتاح خواهیم کرد.

 

وی افزود: از طرف دیگر به کمک تعویق اقساط تسهیلات بانکی مشاغل آمدیم. همچنین دولت معوقه‌ها و مطالبات خود به سازمان تامین اجتماعی را پرداخت می‌کند تا کارفرمایان را همراهی کند.

 

نوبخت ابراز کرد: محرومیت‌هایی که در قبال برگشت چک‌ها ایجاد می‌شود از روی مشاغلی که این روز‌ها چک برگشتی دارند برداشته می‌شود.

 

رییس سازمان برنامه و بودجه کشور به مراعات قبوض برق، آب و گاز اشاره کرد و گفت: مطمئنیم شرایط مردم در تابستان به حالت عادی بازخواهد گشت.

 

این مقام مسئول ادامه داد: در مورد کرونا تنها کشور دنیا نیستیم و این مشکلات در سطح جهان همگانی است.

 

نوبخت گفت: از بین ۷۸ میلیون یارانه بگیر نقدی و ۶۰ میلیون یارانه معیشتی بگیر با بانک اطلاعاتی خود افرادی که کسب و کار ندارند و محل درآمدی ندارند را شناسایی کردیم.

 

او به حمایت ویژه از این افراد اشاره کرد و گفت: حمایت معیشتی ویژه آسیب کرونا را ۴ ماهه پرداخت می‌کنیم که حدود ۳ میلیون نفر را شامل می‌شود و رقم آن بر اساس بعد خانوار‌ها تعیین خواهد شد.

 

سه شنبه شب اولین بسته حمایتی ویژه کرونا واریز می‌شود

 

نوبخت گفت: سه شنبه ۲۷ اسفند اولین بسته معیشتی مربوط به کرونا واریز می‌شود.

 

این مقام مسئول گفت: این بسته حمایتی شامل رقم ۲۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومانی است که بر اساس ابعاد درآمدی خانوار‌ها واریز می‌شود.

 

او ادامه داد: بسته دوم وام ۱.۵ تا ۲ میلیون تومان است که با حساب یارانه‌ای و بدون ضامن خواهد بود. معتقدم رقم ناچیز است و‌ای کاش داشتیم و بیشتر می‌دادیم.

 

نوبخت تصریح کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان برای جبران سیل پرداخته ایم. رقم زیر ۵ هزار میلیارد تومان را سال گذشته از صندوق توسعه ملی برداشت کردیم.

 

نوبخت ابراز کرد: در تلاش برای رفع تبعیض کارکنان دولت هستیم. امسال ۵۶ هزار میلیارد تومان برای طرح‌های عمرانی هزینه کردیم.

 

وی افزود: برای کارکنان حوزه عمرانی احترام ویژه‌ای قائلم و در تلاش هستم پرداختی نقدی تا پایان سال داشته باشیم.

 

نوبخت با اشاره به دستور ویژه رییس جمهور برای مراعات حال مستاجران تجاری گفت: آمادگی امهال برخی بدهی‌ها هستیم.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ادامه داد: در بحث تولید البسه پزشکی، گان‌ها و مواد ضدعفونی کننده قابلیت بسیار خوبی داریم و باید بخش توزیع را بیشتر از قبل مدیریت و نظارت کنیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->