سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است وزیر امور خارجه روسیه: تعدادی از کشور‌های خاورمیانه علاقه‌مند به حفظ حضور روسیه در سوریه هستند طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رأی نیاورد همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا نیکلاس مادورو: وحشیانه‌ترین نسل‌کشی از زمان هیتلر در غزه رخ داده است استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه: جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد
سرخط خبرها

باقری: تنش‌زدایی سیاست‌ ما در رابطه با کشور‌های همسایه است

  • کد خبر: ۲۱۲۴۰۸
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱
باقری: تنش‌زدایی سیاست‌ ما در رابطه با کشور‌های همسایه است
معاون وزیر امور خارجه کشورمان گفت که لازمه خروج آمریکا از منطقه این است که پیوند دوستانه، برادرانه و ناگسستنی با کشور‌های همسایه داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، «علی باقری» معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان اظهار کرد: دولت با کشور‌های همسایه یک تعامل راهبردی دارد و شخص رئیس‌جمهور در قامت یک رئیس دولت فعال در عرصه سیاست خارجی و مناسبات بین‌المللی و دیپلماسی توانستند گره‌های بسیار مهمی را در مناسبات‌مان با کشور‌های همسایه بگشایند.

وی ادامه داد: از جمله کشور‌هایی که با آن روابط خوب داشته و خواهیم داشت آذربایجان است. آذربایجان پیوند‌های تاریخی و تمدنی و مذهبی ناگسستنی با ما دارد و در این عرصه بسیار مناسبات رو به جلو و پیشرفتی داریم و این نگاه دولت به همسایگان نشان می‌دهد اراده جدی در نظام برای تعامل هم‌افزا با کشور‌های منطقه و همسایه وجود دارد و حضرت آقا دو بار در سخنان علنی‌شان سیاست دولت آقای رئیسی را تمجید و تعریف کردند که باید با همسایگان پیوند ناگسستنی ایجاد شود و حضرت آقا حتی تاکید داشتند که مشکلات‌مان باید با همسایگان حل شود.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: ما باید در مقابل کشور‌های دیگر رهیافت‌مان تهدید زدایی باشد، اما در رابطه با کشور‌های همسایه سیاست‌مان تنش زدایی است و قطعا اجازه نمی‌دهیم بیگانگان بخواهند از شکاف‌های احتمالی که بین ما و برخی همسایگان وجود دارد استفاده کنند و با تحکیم پیوند‌های راهبردی با کشور‌های همسایه از جمله آذربایجان اراده جدی داریم منطقه‌ای با ثبات توام با همکاری و امنیت جمعی ایجاد کنیم و آن نگاهی که حضرت آقا دارند که آمریکا باید از منطقه برود بسترش فراهم شود. لازمه خروج آمریکا از منطقه این است که پیوند برادرانه و دوستانه و ناگسستنی با کشور‌های همسایه داشته باشیم و این یک تصمیم راهبردی و قاطع دولت جمهوری اسلامی است و امیدواریم در این رابطه مجلس آینده هم کمک کار دولت باشند.

وی در بخش دیگری از سخنانش درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های جمهوری اسلامی ایران اتکای حاکمیت به مردم است گفت: انتخابات در سخت‌ترین شرایط کشور حتی یک روز به تاخیر نیفتاده است چه در زمان حضرت امام چه در زمان حضرت آقا و این نشان می‌دهد یک اراده جدی و باور عمیق دینی به حضور و نقش آفرینی مردم وجود دارد. مردم بستر اساسی نقش‌آفرینی هستند و جمهوری اسلامی هم برخواسته از یک تفکر دینی است، ایده مردم‌سالاری دینی را ارایه کرده است و یک ایده کارآمد حکمرانی است که در سال‌های گذشته دیدیم که این ایده کارآمدی‌اش به اثبات رسیده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->