اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیل گری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است
سرخط خبرها

باقری: تنش‌زدایی سیاست‌ ما در رابطه با کشور‌های همسایه است

  • کد خبر: ۲۱۲۴۰۸
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱
باقری: تنش‌زدایی سیاست‌ ما در رابطه با کشور‌های همسایه است
معاون وزیر امور خارجه کشورمان گفت که لازمه خروج آمریکا از منطقه این است که پیوند دوستانه، برادرانه و ناگسستنی با کشور‌های همسایه داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، «علی باقری» معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان اظهار کرد: دولت با کشور‌های همسایه یک تعامل راهبردی دارد و شخص رئیس‌جمهور در قامت یک رئیس دولت فعال در عرصه سیاست خارجی و مناسبات بین‌المللی و دیپلماسی توانستند گره‌های بسیار مهمی را در مناسبات‌مان با کشور‌های همسایه بگشایند.

وی ادامه داد: از جمله کشور‌هایی که با آن روابط خوب داشته و خواهیم داشت آذربایجان است. آذربایجان پیوند‌های تاریخی و تمدنی و مذهبی ناگسستنی با ما دارد و در این عرصه بسیار مناسبات رو به جلو و پیشرفتی داریم و این نگاه دولت به همسایگان نشان می‌دهد اراده جدی در نظام برای تعامل هم‌افزا با کشور‌های منطقه و همسایه وجود دارد و حضرت آقا دو بار در سخنان علنی‌شان سیاست دولت آقای رئیسی را تمجید و تعریف کردند که باید با همسایگان پیوند ناگسستنی ایجاد شود و حضرت آقا حتی تاکید داشتند که مشکلات‌مان باید با همسایگان حل شود.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: ما باید در مقابل کشور‌های دیگر رهیافت‌مان تهدید زدایی باشد، اما در رابطه با کشور‌های همسایه سیاست‌مان تنش زدایی است و قطعا اجازه نمی‌دهیم بیگانگان بخواهند از شکاف‌های احتمالی که بین ما و برخی همسایگان وجود دارد استفاده کنند و با تحکیم پیوند‌های راهبردی با کشور‌های همسایه از جمله آذربایجان اراده جدی داریم منطقه‌ای با ثبات توام با همکاری و امنیت جمعی ایجاد کنیم و آن نگاهی که حضرت آقا دارند که آمریکا باید از منطقه برود بسترش فراهم شود. لازمه خروج آمریکا از منطقه این است که پیوند برادرانه و دوستانه و ناگسستنی با کشور‌های همسایه داشته باشیم و این یک تصمیم راهبردی و قاطع دولت جمهوری اسلامی است و امیدواریم در این رابطه مجلس آینده هم کمک کار دولت باشند.

وی در بخش دیگری از سخنانش درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های جمهوری اسلامی ایران اتکای حاکمیت به مردم است گفت: انتخابات در سخت‌ترین شرایط کشور حتی یک روز به تاخیر نیفتاده است چه در زمان حضرت امام چه در زمان حضرت آقا و این نشان می‌دهد یک اراده جدی و باور عمیق دینی به حضور و نقش آفرینی مردم وجود دارد. مردم بستر اساسی نقش‌آفرینی هستند و جمهوری اسلامی هم برخواسته از یک تفکر دینی است، ایده مردم‌سالاری دینی را ارایه کرده است و یک ایده کارآمد حکمرانی است که در سال‌های گذشته دیدیم که این ایده کارآمدی‌اش به اثبات رسیده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->