قطع اینترنت در جریان جنگ، ۲۴۰۰ مگاوات از بار شبکه برق ایران را کاهش داد انکر درباره خطر انفجار ۵ پاوربانکش هشدار جهانی صادر کرد فیسبوک از عکس‌های خصوصی مردم برای تعلیم هوش مصنوعی استفاده می‌کند تاریخ جدید برگزاری نمایشگاه الکامپ در آینده اعلام می‌شود ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟
سرخط خبرها

شیائومی واچ ۲ معرفی شد + مشخصات و قیمت

  • کد خبر: ۲۱۳۳۵۳
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۴
شیائومی واچ ۲ معرفی شد + مشخصات و قیمت
شیائومی همراه با شیائو‌می ۱۴ اولترا، از «شیائومی واچ ۲» نیز رونمایی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - همراه با شیائو‌می ۱۴ اولترا، غول چینی از «شیائومی واچ ۲» نیز رونمایی کرده است. ساعت هوشمند شیائومی ۲۰۰ یورو قیمت دارد و برای عرضه در برخی بازار‌های اروپایی مانند آلمان و ایتالیا درنظرگرفته شده است.

مشخصات شیائومی واچ ۲

شیائومی واچ ۲ معرفی شد + مشخصات و قیمت

در مقایسه با شیائومی وا‌چ ۲ پرو که از فولاد ضد زنگ ساخته شده بود، این دستگاه دارای بدنه آلومینیومی است. شیائومی وا‌چ ۲ همچنین دارای یک نمایشگر ۱.۴۳ اینچی AMOLED است و از همان چیپ اسنپدراگون W۵ پلاس نسل ۱ بهره می‌برد.

گیرنده GPS، سیستم نظارت بر ضربان قلب و SpO۲ و گواهی مقاومت در برابر آب ۵ ATM از جمله دیگر ویژگی‌های قابل ذکر هستند.

در آمازون آلمان، شیائومی وا‌چ ۲ را هم‌اکنون در رنگ‌های مشکی و نقره‌ای می‌توان پیش‌خرید کرد. البته ساعت از ۲۵ فوریه (یکشنبه) عرضه خواهد شد و می‌توان انتظار داشت که حدودا از ۱ تا ۴ مارس (۱۱ اسفند تا ۱۴ اسفند) وارد بازار شود.

در ایتالیا فقط نسخه نقره‌ای دستگاه عرضه شده است و احتمالاً نسخه مشکی در زمان دیگری در دسترس قرار می‌گیرد. در ایتالیا نیز از ۲۴ فوریه (یکشنبه) می‌توان برای خرید گلکسی واچ ۲ اقدام کرد.

شیا‌ئومی واچ ۲ احتمالاً در کشور‌های دیگر نیز عرضه خواهد شد. همچنین یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های این دستگاه با شیا ئومی وا چ ۲ پرو علاوه بر جنس بدنه، عدم وجود گزینه LTE است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->