مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حجت‌الاسلام فرزانه: رای دادن برای سرنوشت کل ملت مهم است

  • کد خبر: ۲۱۳۴۱۳
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۳
حجت‌الاسلام فرزانه: رای دادن برای سرنوشت کل ملت مهم است
امام‌جمعه موقت مشهد گفت: انتخاب یک مجلس قوی یا ضعیف ۲ سرنوشت متفاوت را برای همه رقم خواهد زد از این رو رای دادن برای سرنوشت کل ملت مهم است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام محمدباقر فرزانه در خطبه‌های نماز جمعه امروز مشهد که در حرم مطهر رضوی برگزار شد افزود: حضور حداکثری و فراوان واجدان شرایط رای دادن در انتخابات، نشان دهنده مشروعیت نظام است.

وی ادامه داد: مسوولان در انتخابات از نظر یکایک واجدان شرایط رای دادن مطلع می‌شوند و انتخابات باعث تعیین سرنوشت خود و دیگران در آینده کشور است.

خطیب موقت جمعه مشهد گفت: دشمن از مشارکت کم مردم در انتخابات سوء استفاده و این گونه عنوان می‌کند که نظام مورد تایید مردم نیست و سپس دشمن دست به اقدامات مختلف از جمله ناامنی و دیگر اعمال خصمانه می‌زند.

فرزانه افزود: باید توجه داشت مشارکت کم واجدان شرایط می‌تواند خسارت زیادی به کشور وارد کند لذا واجدان شرایط، حضور حداکثری در انتخابات را یک واجب شرعی تلقی کنند و به آن توجه کافی داشته باشند.

امام جمعه موقت مشهد درباره خصوصیات نمایندگان مطلوب و اصلح نیز گفت: نماینده اصلح باید برای ریشه کن کردن فقر و فساد عزم جدی داشته باشد و برای اقشار محروم و مستضعف دل بسوزاند و به فکر معیشت و فرهنگ و دنیا و آخرت مردم به صورت همزمان باشد.

فرزانه افزود: همچنین نماینده اصلح کسی است که سدی محکم در برابر طمع ورزی دشمنان این کشور باشد.

وی همچنین در توصیف مسوولان شایسته در جامعه اسلامی ادامه داد: مسوولان نباید به مسوولیت، نگاه بهره برداری و یا شکار موقعیت‌های مادی داشته باشند، به قول یک کاریکاتور، نباید مسوولی که تازه منصوب شده با دوچرخه وارد اداره شود و پس از پایان دوره فعالیت با خودروی مدل بالا مسوولیت خود را ترک کند، متاسفانه در این مدت نتوانسته ایم خوی اشرافی گری را جمع و از آن دوری کنیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->