هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد
سرخط خبرها

سرانجام پرونده‌های مشکوک به تقلب در کنکور سراسری به کجا رسید؟

  • کد خبر: ۲۱۴۰۶۸
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
سرانجام پرونده‌های مشکوک به تقلب در کنکور سراسری به کجا رسید؟
سرپرست مرکز حقوقی، لوایح و امور مجلس وزارت علوم درباره پرونده‌های مشکوک به تقلب در کنکور که روند قضایی را طی کرده است، گفت: رسیدگی مجدد به این پرونده‌ها از سوی هیأت عالی تجدیدنظر صورت می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دی ماه امسال بود که داستان پرحاشیه داوطلبان شبهه‌دار کنکور بالاخره در جلسه فوق العاده شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی شد و کار به مصوبه ۶۳۰ سپرده شد، براساس این مصوبه دیوان عدالت اداری در حوزه آموزش عالی و برخی دیگر حوزه‌ها نباید ورود داشته باشد، زیرا این حوزه تخصصی محسوب می‌شود؛ اما همچنان سؤالات ریز و درشتی در این باره در ذهن مخاطبان باقی مانده بود.

رضا صابری سرپرست مرکز حقوقی، لوایح و امور مجلس وزارت علوم در این خصوص گفت: یکی از مشکلاتی که نزدیک به دو سال در کشور به یک موضوع چالشی تبدیل شده بود و آن هم با عنوان خبر دانشجویان مشکوک به تقلب معروف شده بود، حوزه‌ای بود که هم دستگاه قضایی و هم مجلس شورای اسلامی را درگیر کرده بود که مجلس هم مجبور به صدور استفساریه شد و هم دولت به شکل جدی با این موضوع درگیر بود.

وی افزود: این موضوع بسیار مهم بود، زیرا خانواده‌ها از ۲ منظر با موضوع مرتبط شده بودند یکی اینکه ممکن است کنکور در کشور مسیر ایمنی نباشد و افرادی به شیوه تقلب روی صندلی‌های مهمی مثل پزشکی بنشینند و دیگر از منظر افرادی که اتهام به سمت آن‌ها رفته بود، از این رو ۳ قوه کشور با این مسأله درگیر شدند.

سرپرست مرکز حقوقی، لوایح و امور مجلس وزارت علوم اظهار داشت: سرانجام این موضوع به اینجا رسید که مسأله به این شکل قابل حل نیست، شورایعالی انقلاب فرهنگی به این موضوع ورود کرد، زیرا شورایی است که با موضوع علم و دانش کشور بیشترین نزدیکی را دارد، ورود شورا اینگونه بود که با موضوع به صورت جدی برخورد کرد و میخواست که تصمیم سازی کار را انجام دهد، اما متوجه شد که قانون مصوب شورایعالی انقلاب فرهنگی که ورود دستگاه‌ها به موضوعات آموزشی و پژوهشی را مستثنی کرده در مسیر تجدیدنظر دستگاه قضایی است و قرار است که این قاعده در هیات عمومی دیوان ابطال شود.

صابری با بیان اینکه همگرایی خوبی بین سه قوه به وجود آمد، عنوان کرد: خوشبختانه مطلع شدیم که رئیس جمهور مصوبه ۶۳۰ شورا را با اصلاحاتی امضا کرد و رسیدگی به این دانشجویان هم در حیطه وظایف همان هیأت تجدیدنظر وزارت علوم و وزارت بهداشت قرار گرفت بنابراین قرار است که هیات‌های عالی وزارت علوم و بهداشت به این پرونده‌ها رسیدگی کنند و رأی این‌ها هم قطعی خواهد بود.

سرپرست مرکز حقوقی، لوایح و امور مجلس وزارت علوم درباره پرونده‌هایی که روند قضایی را طی کرده‌اند، گفت: تعدادی از پرونده‌ها تاکنون روند قضایی را طی کردند و برخی از این‌ها به اجرای احکام هم رسیده، تعامل سه قوه بر این بوده که گردش کار جدیدی با اذن دستگاه قضایی برای این پرونده‌ها با اعمال ماده ۷۹ در نظر گرفته شود؛ ماده ۷۹ این اجازه را به رئیس قوه قضاییه و رئیس دیوان عدالت اداری می‌دهد که حتی نسبت به پرونده‌هایی که رأی آن‌ها صادر شده باشد یک بار دیگر اجازه بررسی بدهند که اگر این اجازه را بدهند در هیات عالی تجدیدنظر دوباره پرونده مورد بررسی قرار می‌گیرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->