وزیر کشور: قصور در انفجار بندر شهید رجایی محرز شد | برخی مقصران احضار شدند پزشکیان در دیدار با الهام علی اف: اجازه نخواهیم داد عده‌ای ارتباطات ما را بر هم بزنند خط‌ونشان‌های تازه پاکستان: موشک‌های هسته‌ای ما هند را نشانه گرفته‌اند کشف ردپای فرعون در اردن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور ویژه اژه‌ای به دادستان کل کشور برای شناسایی و برخورد قانونی با مقصران احتمالی حادثه بندر شهید رجایی آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جوزف عون: تصمیم انحصار سلاح در دست دولت لبنان گرفته شده است جزئیات سفر یک‌روزه پزشکیان به جمهوری آذربایجان تخریب مقبره حافظ اسد، پدر بشار اسد، توسط افراد ناشناس + ویدئو سفر رئیس جمهور به کشور آذربایجان، فرصتی برای کلید زدن کریدور شمال-جنوب پزشکیان در باکو: قره‌باغ قسمت جدانشدنی از خاک آذربایجان است تدوین قانون ویژه معادن زغال سنگ در دستورکار مجلس | هوش مصنوعی به کمک تنقیح قوانین می‌آید نتانیاهو: صلح و ثبات جهان عرب در گرو به‌رسمیت‌شناختن ماست! احراز قصور در حادثه انفجار بندر شهید رجایی ۶ کشته بر اثر انفجار در پاکستان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرچم ایران در سفارتخانه‌های کشورمان در اروپا به حالت نیمه‌برافراشته درآمد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان + ویدئو (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم پزشکیان وارد باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقایی: تاریخ دور چهارم مذاکرات، شنبه ۱۳ اردیبهشت خواهد بود | پزشکیان به چین سفر می‌کند ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر
سرخط خبرها

در نشست آتی شورای حکام قطعنامه‌ای درباره ایران صادر نمی‌شود

  • کد خبر: ۲۱۴۱۱۰
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۴
در نشست آتی شورای حکام قطعنامه‌ای درباره ایران صادر نمی‌شود
منابع خبری می‌گویند که در نشست آتی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، قطعنامه‌ای علیه ایران تصویب نخواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه گزارش خود درباره اجرای موافقتنامه پادمان جامع در ایران و نیز گزارش فصلی‌اش درباره اجرای برجام را در اختیار ۳۵ عضو شورای حکام قرار داد.

آژانس در گزارش خود اعلام کرد که ذخایر اورانیوم غنی‌سازی شده ایران با افزایش ۱۰۳۸.۷ کیلوگرمی از زمان گزارش قبلی به ۵.۵۲۵.۵ کیلوگرم رسیده است.

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس هم‌چنین گزارش داد که ذخایر اورانیوم غنی‌سازی شده ایران با خلوص ۶۰ درصد با کاهشی ۶.۸ درصدی به ۱۲۱.۵ کیلوگرم رسیده است.

در این گزارش آمده است که ذخایر اورانیوم غنی‌سازی شده ایران با خلوص ۲۰ درصد با افزایشی به ۷۱۲.۲ کیلوگرم رسیده است.

در یک سال گذشته ایران و آژانس همکاری و مذاکرات فنی و حقوقی مستمر و فشرده‌ای درباره موضوعات مختلف از جمله حل و فصل چهار مکان، صدور روادید بازرسان آژانس، هم‌ترازی مواد هسته‌ای، ذرات اورانیوم ۸۴ درصدی داشته‌اند.

از این میان موضوع دو مکان از چهار مکان حل شد. هم‌چنین ابهام آژانس درباره ذرات اورانیوم ۸۴ درصدی نیز حل شد که در گزارش قبلی به آن اشاره شد. علاوه بر این موضوع پادمانی ناهم‌ترازی مواد هسته‌ای در آزمایشگاه جابربن حیان که در گزارش اخیر اعلام شده که حل شده است.

یک منبع آگاه در رابطه با احتمال صدور قطعنامه درباره ایران در نشست شورای حکام به ایسنا گفت «در نشست آتی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قطعنامه‌ای علیه برنامه هسته‌ای ایران تصویب نمی‌شود».

به نظر کشور‌های اروپایی و رژیم صهیونیستی تلاش دارند، فشار بر ایران را به شکل‌های مختلف حفظ کنند، اما به نظر دولت آمریکا که درگیر بحران غزه و اوکراین و انتخابات آتی ریاست جمهوری است چندان به تشدید فضا در مورد ایران تمایلی ندارد و از هرگونه تنش نظامی، دیپلماتیک و هسته‌ای با تهران اجتناب می‌کند.

در عین حال این احتمال که سه کشور اروپایی و آمریکا در نشست هفته آینده و «بیانیه‌ای غیرالزام‌آور»، همانند گذشته ادعا‌های خود علیه برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کنند وجود دارد.

تشدید فضا در شورای حکام در حالی که ایران به تعهداتش طبق موافقت‌نامه پادمان جامع عمل می‌کند و همکاری‌هایش با بازرسان را در چارچوب بیانیه اسفند ۱۴۰۱ ادامه می‌دهد می‌تواند ایران را به تصمیماتی از جمله افزایش سانتریفیوژ‌های پیشرفته یا افزایش سطح و میزان غنی‌سازی سوق دهد و این موضوعی است که مقامات آمریکایی و اروپایی و آژانس ریسک آن را نمی‌پذیرند.

با این وجود، به نظر آژانس و مدیرکل به شدت از سوی کشور‌های اروپایی و رژیم صهیونیستی تحت فشار هستند تا فضا در شورای حکام را علیه ایران تشدید کنند از این رو شیطنت‌های آن‌ها در شورای حکام و نیز با نفوذ در متن گزارش‌های مدیرکل درباره ایران ادامه دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->