تاکید معاون رییس جمهور بر تامین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است
سرخط خبرها

هزینه ۱۲ میلیون دلاری دولت بایدن برای حفاظت از قاتلان سردار سلیمانی

  • کد خبر: ۲۱۴۱۸۸
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۴
هزینه ۱۲ میلیون دلاری دولت بایدن برای حفاظت از قاتلان سردار سلیمانی
اسنادی که به تازگی افشا شده‌اند نشان می‌دهد دولت جو بایدن بیش از ۱۲ میلیون دلار در یک سال برای محافظت فیزیکی از دو مشاور امنیت ملی سابق این کشور هزینه کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «جان بولتون» و «رابرت او براین» مدت‌هاست سمت‌های خودشان به عنوان مشاوران اسبق امنیت ملی آمریکا را ترک کرده‌اند، اما آن‌ها به دلیل نگرانی‌ها از نقشی که در ترور سردار «قاسم سلیمانی» داشته‌اند خواستار ادامه محافظت فیزیکی از خودشان شده‌اند.

بررسی اسناد جدید نشان می‌دهد هزینه حفاظت فیزیکی از این دو مقام آمریکایی برای یک سال ۱۲،۲۸۰،۳۲۴ دلار بوده است.

گزارش این هزینه‌ها در اسنادی که وزارت امنیت داخلی آمریکا برای کنگره ارسال کرده و به امضای «آلجاندرو مایورکاس»، وزیر امنیت داخلی این کشور رسیده آمده است.

با آنکه در این سند نامی از ایران به میان نیامده، اما شبکه سی‌بی‌اس گزارش داده که حفاظت فیزیکی از این دو مقام سابق آمریکایی به تهدید‌های بالقوه علیه آن‌ها از طرف ایران ارتباط دارد.

جان بولتون و او براین هر دو از مقام‌های سابق دولت دونالد ترامپ هستند که در تصمیم‌گیری برای ترور سردار سلیمانی در دی‌ماه سال ۱۳۹۸ در نزدیکی فرودگاه بغداد نقش داشته‌اند.

در اسناد وزارت امنیت داخلی آمریکا تصریح شده این دو مقام سابق آمریکایی تحت حفاظت ۲۴ ساعته قرار دارند. این حفاظت‌ها، دفاتر کار و منزل شخصی و همچنین سفر‌های داخلی و خارجی آن‌ها را در برمی‌گیرد.

مشاوران امنیت ملی آمریکا معمولاً بعد از خروج از قدرت از حفاظت‌هایی در این سطح برخوردار نمی‌شوند.

اسناد جدید نشان می‌دهند بولتون در ماه‌های ابتدایی بعد از اتمام سمت خود از حفاظت برخوردار نبوده و از دسامبر ۲۰۲۱ تحت محافظت قرار گرفته است.

دونالد ترامپ بعد از خروج از قدرت به سرویس مخفی آمریکا دستور داده «او براین» تحت حفاظت قرار بگیرد. هزینه محافظت از او تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۲۱ نزدیک به ۱،۹۲۸،۹۲۲ دلار برآورد شده است.

این هزینه‌ها تنها محدود به بولتون و او براین نیست. «مایک پامپئو»، وزیر خارجه سابق، «مارک اسپر»، وزیر دفاع سابق، «فرانک مک‌کنزی»، رئیس سابق ستاد مشترک ارتش و «برایان هوک»، نماینده سابق دولت آمریکا در امور ایران از جمله دیگر مقام‌های دولت ترامپ هستند که تحت حفاظت قرار دارند.

طبق این اسناد، در یک دوره ۱۰ ماهه از ۱ دسامبر ۲۰۲۱ تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۲۲ هزینه‌های اختصاص داده شده برای محافظت سرویس مخفی از بولتون ۴،۹۳۴،۹۶۳ دلار بوده است. این هزینه‌ها برای او برایان از ۱ اکتبر ۲۰۲۱ تا یک سال بعد ۵،۷۷۸،۷۱۳ دلار برآورد شده است.

علاوه بر این هزینه‌ها، برخی مخارج موقتی نیز برای این دو نفر هزینه شده است. بیشترین هزینه‌های موقت اختصاص‌داده شده مربوط به هزینه سفر‌های خارجی و اجاره خودرو بوده است. جمع تمامی این هزینه‌ها به ۱۲،۲۸۰،۳۲۴ دلار رسیده است.

شبکه خبری سی‌بی‌اس می‌گوید این رقم تمامی مبالغ هزینه‌شده برای محافظت از مقام‌های آمریکایی که از جانب ایران احساس تهدید می‌کنند را شامل نمی‌شود، زیرا گزارش وزارت امنیت داخلی مربوط به تنها بخشی از زمانی است که این مقام‌ها تحت حفاظت قرار داشته‌اند.

اسنادی که بررسی شده‌اند تنها مربوط به یک سال هستند و تنها دو نفر از مقام‌های دولت ترامپ را شامل می‌شود. این در حالی است که طبق گزارش رسانه‌های آمریکا حفاظت فیزیکی از برخی از آن مقام‌ها کماکان ادامه دارد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->