واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم از امروز (۷ تیر ۱۴۰۴) فریب ادعای هک حساب بانکی را نخورید حقوق خردادماه بازنشستگان نیرو‌های مسلح واریز شد بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد
سرخط خبرها

قرارداد خرید آتی تولید مرغ به استان‌ها ابلاغ شد

  • کد خبر: ۲۱۴۳۲۴
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۳
قرارداد خرید آتی تولید مرغ به استان‌ها ابلاغ شد
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: به منظور حمایت از جوجه‌ریزی مطلوب در ماه‌های آتی نیز "قرارداد خرید آتی تولید مرغ" به استان ها ابلاغ شده که نسل جدیدی از قراردادهای هوشمند محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز حسین شیرزاد با بیان این مطلب افزود: خرید‌های صورت گرفته توسط شرکت پشتیبانی امور دام از مرغداران مستقل، زنجیر‌های تولید، اتحادیه‌های سازمان تعاون روستایی و تحت پوشش اتاق تعاون و تشکل‌های تولیدی است و این شرکت آمادگی دارد که به طور مستمر، مرغ مازاد را از هر یک فعالان تولیدی صنعت طیور مذکور به طور نامحدود در سراسر کشور خریداری کند.

وی در ادامه افزود: تاکنون از ۱۴ استان مرغ مازاد بر نیاز بازار خریداری شده و استان‌های مازندران، اصفهان و البرز با توجه به آمار میزان تناژ خریداری شده به ترتیب حائز رتبه‌های اول تا سوم هستند.

به گفته این مقام مسوول، در میزان خرید صورت گرفته، ارزش مرغ منجمد خریداری شده معادل ۱.۲ همت است.

بنابر اعلام وزارت جهادکشاورزی مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام تصریح کرد: این خرید‌ها از طریق دستورالعمل‌های این شرکت به اداره‌های کل پشتیبانی امور دام استان‌ها ابلاغ و به جامعه هدف اطلاع‌رسانی شده و کلیه خرید‌ها با انعقاد قرارداد با تولید کنندگان انجام شده است.

وی تاکید کرد: این سیاست‌های حمایتی در جهت ارتقای امنیت تولید در جامعه مرغداران تا زمانی که مازاد تولید مرغ در کشور وجود داشته باشد به طور مستمر و نظام‌مند صورت می‌گیرد و همچنین به منظور حمایت از جوجه‌ریزی مطلوب در ماه‌های آتی نیز "قرارداد خرید آتی تولید مرغ" به استان‌ها ابلاغ شده است که نسل جدیدی از قرارداد‌های هوشمند محسوب می‌شود.

شیرزاد خاطرنشان کرد: مرغ‌های منجمد خریداری شده در محدوه وزنی ۱۲۰۰ تا ۲۰۰۰ گرم بوده و در قرارداد‌های منعقده با موضوع "تامین مرغ تولیدی آتی" مرغ منجمد با تحویل نهاده‌ها به صورت مدت‌دار ۲ ماهه در اختیار تولید کنندگان قرار داده می‌شود.

روزانه ۱۲۰۰ تا ۱۴۰۰ تن مرغ وارد استان تهران می‌شود

وی افزود: با هماهنگی‌های به عمل آمده بین شرکت پشتیبانی امور دام کشور و بخش خصوصی روزانه بین ۱۲۰۰ تا ۱۴۰۰ تن محموله گوشت مرغ گرم از استان‌های همجوار شامل مازندران، گیلان، گلستان، سمنان، زنجان، قزوین و البرز وارد استان تهران می‌شود که از این میزان ۵۰۰ تا ۶۰۰ تن وارد میدان بهمن به عنوان بارانداز و توزیع کننده اصلی گوشت مرغ می‌شود. در ضمن از میان این استان‌های معین، بیشترین میزان سهم تامین گوشت مرغ را به ترتیب مازندران، گیلان و گلستان برعهده دارند.

مدیرعامل پشتیبانی امور دام کشور با تاکید بر این که مدیران پشتیبانی امور دام استان‌های تامین کننده گوشت مرغ استان تهران، موظف به انجام نظارت عالیه بر ارسال میزان سهمیه تخصیصی روزانه به استان مقصد است، افزود: در راستای رصد به‌هنگام و به موقع بازار گوشت مرغ گرم و امدادرسانی در صورت بروز هرگونه مشکل، نماینده شرکت پشتیبانی امور دام کشور در میدان بهمن استقرار دارد و بر روند فعالیت‌ها نظارت می‌کند.

به گفته وی، با تمهیداتی که در وزارت جهاد کشاورزی و شرکت پشتیبانی امور دام کشور اندیشیده شده هیچ نگرانی در زمینه تأمین، عرضه و توزیع مرغ در ماه مبارک رمضان و ایام عید وجود ندارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->