انهدام باند مخوف آدم‌ربایان بی‌رحم در پایتخت اختلاف خانوادگی برچسبی خطرناک برای خشونت خانگی ماجرای انفجار معدن گنجه رودبار چه بود؟ مرگ سه کارگر جوان حین لایروبی در خیابان پنجتن مشهد + تصاویر(دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳) آیا مدارس مشهد فردا (سه شنبه ۶آذر ۱۴۰۳)تعطیل است؟ مهمترین ویژگی‌های نسل آلفا(متولدین سال ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۴) را بشناسید خارج کردن توده ۱۵ کیلویی از شکم دختر ۱۳ ساله اهوازی تشخیص ۲۸ نوع سرطان با رادیوداروی جدید در مشهد اعلام وضعیت هشدار آلودگی هوا برای دانش‌آموزان حساس و افراد دارای بیماری زمینه‌ای در مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) کشف ۳۶ قطعه سکه بهار آزادی در هنگ مرزی تایباد (۵ آذر ۱۴۰۳) رشد جمعیت ایران سال ۱۴۲۰ صفر می‌شود زن ضایعات‌فروش؛ عضو اصلی باند سرقت نیم میلیاردی در مشهد + عکس کمبود نیروی متخصص در زمینه بیهوشی و اطفال بیش از ۵۲۳ هزار خانوار تحت پوشش برنامه‌های داوطلبان سلامت قرار دارند روند افزایشی آمار مشمولین بیمه بیکاری در خراسان رضوی رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به ایدز توقیف دو خودرو شوتی و کشف بیش از ۵ میلیارد ریال کالای قاچاق در زنجان قرعه‌کشی عمره دانشجویی ۱۰ آذر ۱۴۰۳ انجام خواهد شد + فیلم حریم خانه، حرم خانواده رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی در جلسه رسیدگی شعب خانواده مشهد شرکت کرد (۵ آذر ۱۴۰۳) مداخله زودهنگام نقش مؤثری در درمان لکنت زبان دارد  کاهش بارش و افزایش دما طی آذرماه تا نیمه بهمن‌ماه ۱۴۰۳ تداخلات مصرف برخی دارو‌های گیاهی و شیمیایی نقص ایمنی، یک معدن در استان گلستان را تعطیل کرد قطعی برق جاده‌ها برای کاهش مصرف | آیا نبود استاندارد‌ها جان انسان‌ها را به خطر نمی‌اندازد؟ دستگیری عامل شهادت سرگرد یاسر عبدلی در سیستان و بلوچستان خواستگاری عجیب مجرم از قربانی‌اش در دادگاه اعلام محدودیت تردد از ۲۰ آذرماه ۱۴۰۳ در محور‌های شمالی کشور | پلیس راهور: بدون زنجیر چرخ تردد نکنید پیشتازی مراکز «مهر خانواده» خراسان رضوی در صلح و سازش پرونده‌های طلاق
سرخط خبرها
رئیس کمیته علمی کرونا خبر داد

موفقیت یک ترکیب دارویی برای بهبود سریع بیماران کرونایی

  • کد خبر: ۲۱۴۸۵
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۱
موفقیت یک ترکیب دارویی برای بهبود سریع بیماران کرونایی
دکتر مصطفی قانعی امروز در نشست خبری که در معاونت علمی و فناوری برگزار شد از موفقیت یک ترکیب درمانی خبر داد و گفت: طی تحقیقاتی که محققان در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله انجام دادند مشخص شد که سه داروی درمان ضایعات ریوی در بهبودی بیماران کرونایی تاثیر دارد.

وی گفت: پردنی زولون، اذیترومایسین، ناپروکسن از جمله دارو‌هایی هستند که در درمان ضدالتهابی ریه استفاده می‌شود.
وی گفت این دارو‌ها را در دو گروه مورد تست قرار دادیم که نتیجه نشان داد تاثیر زیادی در درمان بیماران مبتلا به کرونا دارد و مدت بستری آن‌ها را کاهش می‌دهد.
وی افزود: تحقیقاتی که از یک ماه گذشته روی ترکیب این دارو‌ها آغاز شده نشان داد که این ترکیب می‌تواند در بهبودی سریعتر ضایعه ریه در بیماران مبتلا به کرونا تأثیر داشته باشد و همچنین باعث می‌شود که مدت زمان کمتری را بستری باشند.
وی با بیان اینکه مدت زمان بستری به واسطه استفاده از این دارو‌ها به چهار روز تقلیل یافت، اظهار داشت: بیماری کرونا تاکنون درمانی نداشته و ندارد، اما استفاده از این دارو‌ها برای ضایعه ریه‌ای بوده و از آنجایی که ویروس کرونا ریه را درگیر می‌کند در صدد برآمدیم که این سه دارو را برای بهبودی سریع این بیماران استفاده کنیم.
دبیر توسعه زیست فناوری با تأکید بر اینکه این ضایعه به سرعت در کشور شناسایی شده و از دارو‌های ضدالتهاب برای درمان استفاده کرده ایم، تصریح کرد: این یک درمان ضد التهابی محسوب می‌شود؛ در این بیماری سه مسیر ریه ملتهب می‌شود که هر یک از این دارو‌ها مسیر‌های ملتهب شده ریه را بهبود می‌بخشد.
قانعی با اشاره به گروه‌های بیماران در این تحقیقات، ادامه داد: بیماران مبتلا به کرونا در دو گروه درمانی قرار گرفتند. یکی از این گروه‌ها دو دارو را به تجویز پزشک دریافت کردند و گروه دیگری دریافت نکردند. طی یک الی دو هفته مشخص شد که بیماران مبتلا به کرونا که از سه دارو استفاده کردند، مدت زمان کمتری را بستری شدند و سرعت بهبودی آن‌ها بیشتر از بیمارانی بود که از این دارو‌ها استفاده نکردند. در این پروتکل درمانی ۲۸ نفر در گروه درمان قرار داشتند و ۳۱ نفر در گروه کنترل بودند؛ از این رو یک جمعیت ۶۰ نفره را تست کردیم و پزشک هم در انتخاب جمعیت هیچ دخالتی نداشت.
به گفته وی این بیماران ممکن بود برخی به بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت و ... مبتلا بوده باشند و بعد از پذیرش در بیمارستان تحت نظر دو پزشک قرار می‌گرفتند.
قانعی تصریح کرد: علاوه بر اینکه میزان اقامت بیمار در بیمارستان کاهش یافت، ۴۰ درصد از این بیماران قبل از ۴ روز ترخیص شدند.
وی تأکید کرد: معاون وزیر بهداشت، معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دبیر ستاد کرونا از این تحقیقات نیز مطلع هستند و نتیجه آن را به اطلاع وزیر بهداشت نیز رساندند.
قانعی تصریح کرد: در نهایت خوشبختانه این برنامه درمانی شروع شده، ولی همچنان تحقیقات ادامه دارد و نتایج به زودی در مقاله‌ای منسجم منتشر خواهد شد تا مورد استفاده درمانگران و محققان قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه در این تحقیقات شاخص‌های التهاب در مبتلایان به کرونا را مورد بررسی قرار دادیم، خاطرنشان کرد: خوشبختانه ترکیب این سه دارو باعث کاهش التهاب ریه در بیماران شد. از این رو مدت اقامت و بستری بیمار به صورت محسوس کاهش یافت.
رئیس کمیته علمی مبارزه با کرونا با تأکید بر اینکه تازه شروع کار است، گفت: از الان این دارو‌ها را به پزشکان معرفی خواهیم کرد، زیرا نتایج تحقیقات ما موفقیت آمیز بوده است، اما باید این تحقیقات ادامه داشته باشد تا در نهایت بعد از مدت زمانی به یک پروتکل درمانی کشوری تبدیل شود.
قانعی با بیان اینکه این سه دارو در داروخانه‌ها موجود است، ادامه داد: بنا به تشخیص پزشک، دارو‌ها برای بیمار تجویز می‌شوند.
وی تأکید کرد: این درمان همچنان ادامه پیدا می‌کند تا شاهد ترخیص سریعتر بیماران مبتلا به کرونا باشیم.
به گفته این مقام مسئول در حال حاضر بسیاری از شرکت‌ها دارو‌هایی را برای درمان کرونا معرفی می‌کنند که ما در حال بررسی آن‌ها هستیم که آیا در بهبودی بیماران تأثیر گذار است یا خیر؛ ما تنها موفقیت‌ها را اعلام می‌کنیم.

عرضه کیت‌های تشخیص کرونا به بازار تا هفته آینده
قانعی در خصوص تولید کیت‌های تشخیص سریع کرونا نیز گفت: طی فراخوانی که از ابتدای اسفندماه با همکاری وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو منتشر کردیم، ۵۰ شرکت اعلام کردند که می‌توانند کیت‌های تشخیص سریع کرونا را تولید کنند.
وی با بیان اینکه از این تعداد ۶ شرکت بعد از ارزیابی مورد تأیید قرار گرفته اند، خاطرنشان کرد: این شرکت‌ها قادر به تولید کیت‌های تشخیص سریع کرونا در مدت زمان کوتاه و با کیفیت بالا هستند که قراردادی با آن‌ها منعقد شده است.
قانعی با بیان اینکه این دو شرکت کیت‌های خود را تحویل انستیتو پاستور داده اند، گفت: خوشبختانه انستیتو پاستور ایران این کیت‌ها را تأیید کرده و قرار است سازمان غذا و دارو نیز آن‌ها را مورد بررسی قرار دهد.
رئیس کمیته علمی مبارزه با کرونا با بیان اینکه بعد از تأیید سازمان غذا و دارو تا هفته آینده دو شرکت می‌توانند کیت‌های تشخیص کرونا را وارد بازار کنند، اظهار داشت: این کیت‌ها براساس نیاز به تولید می‌رسند، اگر تا پایان فروردین ماه نیاز به این کیت‌ها وجود داشته باشد مجدداً شرکت‌ها وارد پروسه تولید خواهند شد.
وی با تأکید بر اینکه نیاز این کیت‌ها دلیل اصلی تولید خواهد بود، اظهار داشت: بدان معنا که اگر نیازی برای تشخیص کرونا وجود نداشته باشد این شرکت‌ها تولید نمی‌کنند و تولید بسته به نیاز است.
رئیس کمیته علمی مبارزه با کرونا با بیان اینکه همچنین یک شرکت دیگر از یزد، دو شرکت از تهران، سه شرکت از اصفهان به حوزه تولید کیت‌های تشخیص کرونا ورود پیدا کردند و مورد تأیید هستند، گفت: خوشبختانه نگرانی برای تشخیص سریع کرونا با این کیت‌ها در ماه‌های آتی نخواهیم داشت و علاوه بر آن دو شرکت که در حال تأیید سازمان غذا و دارو هستند، ۶ شرکت دیگر نیز ورود پیدا کردند.

ورود شرکت‌های دانش بنیان برای تأمین سایر دستگاه‌های مورد نیاز
قانعی با بیان اینکه بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید تجهیزات مورد نیاز بیمارستان‌ها ورود پیدا کرده اند، ادامه داد: معاونت علمی از شرکت‌های تولید کننده این محصولات حمایت می‌کند.
رئیس کمیته علمی مبارزه با کرونا با بیان اینکه لیستی از تجهیزات مورد نیاز بیمارستان‌ها توسط معاونت علمی تهیه شده است، تصریح کرد: تا ۶ ماه آینده برخی از این نیاز‌ها توسط دانش بنیان‌های داخلی تأمین خواهد شد.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->