بیست و پنجمین جشنواره ملی صنعت چاپ در مشهد برگزار شد | ۵۰۰ چاپخانه، عضو اتحادیه صنعت چاپ استان هستند + فیلم خراسان رضوی، پایتخت صادرات محصولات چاپی کشور است | افزایش ۴۵ درصدی صادرات محصولات چاپ در شش ماه نخست امسال راهنمای انتخاب شرکت حسابداری در کرج؛ چرا محاسبان تدبیر؟ قیمت مصرف‌کننده ۱۱ محصول سایپا اعلام شد (یکم آبان ۱۴۰۴) ممنوعیت صدور بیمه‌نامه بدون استعلام کدپستی، از امروز (یکم آبان ۱۴۰۴) شروع ثبت نام فروش ۱۱ محصول ایران خودرو از امروز (یکم آبان ۱۴۰۴) قیمت طلا در مشهد اعلام شد (یکم آبان ۱۴۰۴) انتقال سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی از روز (شنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴) | ناترازی بانک آینده به بانک ملی منتقل نمی‌شود آخرین اخبار از طرح ساماندهی کارکنان دولت (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) +فیلم یارانه نقدی یک و نیم میلیون نفر در مهرماه ۱۴۰۴ قطع شد صادرات واقعی در محاصره مداخلات دولتی پیگیری وضعیت وصول ۳۳ همت معوقات بانکی خراسان رضوی | دانه درشت‌های بدهکار در  سبد مطالبات بانکی یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از جمع یارانه‌بگیران حذف شدند نهمین شرایط فروش ایران خودرو اعلام شد + لینک عرضه محصولات پرتیراژ ایران خودرو به‌زودی اروپایی‌ها از اپل شکایت کردند خراسان رضوی، پیشگام در توسعه روابط اقتصادی و همسایگی + فیلم دیپلماسی منطقه‌ای بدون توسعه مسیر‌های ترانزیتی ناقص می‌ماند + فیلم پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱ آبان ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱ آبان ۱۴۰۴ نتایج نهایی قرعه‌کشی ایران‌خودرو اعلام شد + لینک (۳۰ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | جک J۴ چند؟ بی‌تحرکی در بازار خودرو‌های داخلی (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول اعلام قیمت انواع گوشت تنظیم بازاری گوساله (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول یارانه مهرماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | مبلغ واریزی چقدر است؟ عدم صدور بیمه‌نامه بدون استعلام کدپستی از فردا (یکم آبان ۱۴۰۴) قیمت گل زعفران اعلام شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) درآمد‌های مالیاتی در خراسان رضوی افزایش یافت
سرخط خبرها

کمیته دستمزد امروز، شورای عالی کار فردا (۱۴ اسفند ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۵۲۲۹
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۷
  • ۲
کمیته دستمزد امروز، شورای عالی کار فردا (۱۴ اسفند ۱۴۰۲)
مطابق رسم نانوشته‌ای هر ساله دستمزد کارگران در روز‌های پایانی سال تعیین می‌شود و این مسئله موجب نارضایتی نمایندگان کارگری است. امروز و فردا جلسات مزدی برگزار می‌شود، آیا عدد و رقم سبد معیشت تعیین می‌شود؟

به گزارش شهرآرانیوز، ۲ هفته تا پایان سال باقی مانده است و هنوز مباحث بررسی مزد ۱۴۰۳ باز نشده است. امروز جلسه کمیته مزد و فردا ۱۵ اسفند ماه جلسه شورای عالی کار برگزار می‌شود.

امروز دوشنبه ۱۴ اسفندماه، جلسه کمیته مزد برگزار خواهد شد. وزارت کار با اعلام برگزاری ادامه‌ی جلسات مزدی، اعضای این کمیته را دعوت کرده که البته موضوع خاصی را برای دستور کار این جلسه اعلام نکرده است.

علیرضا میرغفاری، نماینده جامعه کارگری و عضو شورای عالی کار درباره تعیین سبد معیشت و مزد کارگری ۱۴۰۳ در آخرین اظهارات خود در گفت‌وگویی بیان کرده است: تا کنون جلسات شورای‌عالی کار با دستور کار سبد معیشت و مزد ۱۴۰۳ برگزار نشده که این موضوع هم مورد اعتراض نمایندگان کارگری است.

محمدرضا تاجیک، نماینده کارگران در شورای عالی کار در گفت وگویی اعلام کرده است: ️ امسال هنوز جلسات و مذاکرات مزدی شورای عالی کار آغاز نشده است و ما نسبت به این مسئله از دولت گله‌مند هستیم. متأسفانه کمیته دستمزد هم شروع به کار نکرده و مذاکرات صرفا در خصوص مزد منطقه‌ای شکل گرفته است و هنوز جلسات حول محور محاسبه و تعیین رقم سبد معیشت انجام نشده است.

وی بیان کرد: زمان برای انجام و اجرای فعالیت‌های شورای عالی کار بسیار کوتاه است؛ ما هفته اول و دوم اسفند ماه را از دست دادیم، اگر واقعا بخواهیم دستمزد سال ۱۴۰۳ را پیش از اتمام سال تصویب کنیم، مطمئناً باید کمیته مزد عدد هزینه زندگی را محاسبه کند و به اتفاق نظر برسد تا در شورای عالی کار بتوانیم پیش از پایان سال به نتیجه مثبتی برسیم.

ضرورت مبنا قرار دادن تورم واقعی در حقوق کارگران

عباس گودرزی، نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در گفت‌وگویی ضمن نقد موکول کردن جلسات شورای عالی کار برای تعیین دستمزد و حقوق کارگران به روز‌های پایانی اسفندماه، گفت: مبنای افزایش حقوق و دستمزد باید تورم واقعی جامعه باشد، اما نباید بحث تورم را فقط در ارتباط با حقوق و دستمزد کارگران مطرح کرد.

عباس گودرزی، نماینده مردم بروجرد و نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس ضمن گلایه از موکول کردن جلسات شورای عالی کار برای تعیین دستمزد و حقوق کارگران به روز‌های پایانی اسفندماه، عنوان کرد: شایسته نیست افزایش حقوق کارکنان دولت و دستگاه‌های اجرایی و هر آنچه ذیل دولت تعریف می‌شود را هرساله در بودجه‌های سنواتی تعیین کنیم و این مطالبه را بدون هیچ‌گونه معطلی پاسخ دهیم؛ اما جامعه کارگری ما در این موضوع با یک وقفه طولانی مواجه شوند.

وی همچنین درباره تعیین میزان حقوق کارگران هم اشاره کرد: واقعیت این است که مبنای افزایش حقوق و دستمزد باید تورم واقعی جامعه باشد و نباید بحث تورم را فقط در ارتباط با حقوق و دستمزد کارگران مطرح کرد.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه امروز کارگران ما در شرایط سختی زندگی می‌کنند و مشکلات اقتصادی زندگی را بر آن‌ها سخت کرده است، تصریح کرد: شایسته است هم در ارتباط با زمان تصمیم‌گیری و تعیین حقوق و دستمزد این عزیزان تسریع شود و هم در تعیین میزان آن به نحو شایسته عمل شود؛ به‌گونه‌ای که حداقل یک تناسبی بین افزایش حقوق کارگران با تورم جامعه وجود داشته باشد.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس تاکید کرد: در هر صورت حلقه اصلی زنجیره اقتصاد و موتور پیشران و محرک اقتصاد در کشور، کارگران هستند؛ لذا باید به نحوی درباره حقوق و دستمزد آنان تصمیم‌گیری شود که که هم معقول و منطقی و هم متناسب با وضعیت اقتصادی جامعه باشد.

گودرزی درباره زمزمه‌های مهاجرت کارگران به کشور‌های همسایه و تاثیر میزان حقوق و دستمزد آنان بر این روند، عنوان کرد: ناراحتی از وضع موجود در جامعه کارگری همه‌اش بحث اقتصادی نیست؛ یعنی کارگران ما همواره سعی می‌کنند نسبت به سرزمین مادری خود متعهد باشند و همچنان که در حوزه‌ها و مقاطع مختلف انقلاب ایثارگری کردند در این زمینه هم به کشور خود و اقتدار آن متعهد هستند؛ اما مجموعه عواملی دست به دست هم می‌دهند که برخی از آنان به سمت بازار کار کشور‌های همسایه می‌روند.

وی افزود: اگر حقوق کارگر معقول تعیین شود و شأن و منزلت او هم به لحاظ جایگاه دادن به شورا‌های کارگری و جامعه کارگری و هم ایجاد بستری برای پیگیری مطالبات ایشان در جامعه حفظ شود، همچنین ایجاد بستری برای شنیدن نظرات و همچنین پیگیری مطالبات آنان و از طرفی فرهنگسازی در جامعه موجب کاهش مهاجرت کارگران خواهد شد.

امسال هم مانند سال‌های قبل پای تورم به دستمزد کارگران باز شده است. مطابق نظرکارشناسان تورم حاصل پیشی گرفتن نرخ تقاضا بر نرخ عرضه است؛ لاجرم «افزایش دستمزد» تنها در صورتی می‌تواند تورم ایجاد کند که «تقاضای اضافی و مازاد» به وجود بیاورد، این در حالی است که دستمزد فعلی کارگران کفاف هزینه‌های آن‌ها را نمی‌دهد. تحلیلگران بازار معتقدند زمانی که سیاست‌های کنترل تورم به‌خوبی عمل نکرده است, «تورم» موجب می‌شود اثر افزایش دستمزد از میان برود، لذا افزایش دستمزد عامل ایجاد «تورم» نیست.

با توجه به اینکه امروز و فردا جلسات مزدی برگزار می‌شود، انتظار جامعه کارگری که با احتساب خانواده هایشان بیش از ۵۰ درصد جامعه را تشکیل می‌دهند این است که عدد و رقم سبد معیشت تعیین شود و بر آن اساس و نرخ تورم برای دستمزد ۱۴۰۳ بحث و بررسی و چانه شروع شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۹ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۴
0
0
با سلام و عرض ادب و احترام، طبق قانون حقوق کارمندان باید بر اساس تورم واقعی افزایش پیدا کند، تورم واقعی بالای 60درصد شده، اونوقت افزایش حقوق کارمندان 20 درصد، از یک طرف دیگه فوق العاده خاص کارمندان دولت که تصویب شد در مجلس از سوی شورای نگهبان برگشت خورده، خواهشان تصویب کنید.، و جلوی ظلم و بی عدالتی که در حق کارمندان میشه بگیرید. ممنون.
حسین
Netherlands
۱۷:۲۱ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۵
حقوق کارمندان سالی دوبار افزایش پیدا می‌کنه از اول سال هم فوق العاده شغلی لحاظ میشه پس در حق کارمندان هیچ ظلمی نمیشه اما دولت ناکار آمد سیزدهم کمر همت بسته برای فلج کردن قشر کارگر که افزایش حقوق کارگری با ماده ۴۱ قانون کار منافات داره پس بیشترین ظلم رو دولت داره به کارگران می‌کنه نه کارمندان
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->