فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

سند البسه ایرانی اسلامی آماده ارائه به شورای عالی انقلاب فرهنگی است

  • کد خبر: ۲۱۵۵۷۱
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۶
سند البسه ایرانی اسلامی آماده ارائه به شورای عالی انقلاب فرهنگی است
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور گفت: سند البسه ایرانی اسلامی با همکاری شورای فرهنگ عمومی کشور تدوین شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه، سه‌شنبه پانزدهم اسفندماه در آیین افتتاح نخستین مرکز طراحی و تولید البسه ایرانی - اسلامی (شمیم یاس)، اظهار کرد: نخستین مرکز تخصصی تولید و توزیع البسه اسلامی ایرانی یکی از آرزو‌های دیرینه بود که دلسوزان، دغدغه‌مندان و مومنین، سال‌ها دغدغه شکل‌گیری آن را داشتند.

وی با ابراز امیدواری نسبت به بین‌المللی شدن این طرح، ادامه داد: این فعالیت حکیمانه، نیاز اجتماعی کشور بوده و موجب اشتغال‌زایی خواهد شد. طرح‌های استفاده شده روی این البسه نشان از دقت و تلاش ایجاد کنندگان آن دارد.

وی افزود: ما به شدت نیازمند حکمرانی البسه ایرانی اسلامی هستیم. این حکمرانی نیازمند یک راهبری است که مقام معظم رهبری آن را اعلام کرده اند. بعد از راهبری ایشان، نوبت به سیاستگذاری می‌رسد بویژه اینکه تاکنون سند البسه ایرانی اسلامی در کشور نداشته‌ایم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور، تنظیم‌گری را گام سوم این سیاستگذاری دانست و تصریح کرد: این کار وظیفه مجلس شورای اسلامی و دستگاه‌های اجرایی بوده و وزارت صمت، وزارت میراث فرهنگی، وزارت ارشاد، وزارت علوم و وزارت بهداشت نقش مهمی در آن خواهند داشت. اگر کارمندان لباس‌های مشخصی با طراحی ایرانی اسلامی داشته باشند، این مرکز می‌تواند البسه مورد نیاز را تامین کند. البته پیش از آن باید تنظیم‌گری صورت بگیرد.

وی گفت: از مجلس شورای اسلامی آینده توقع داریم در راستای سیاست‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه البسه ایرانی اسلامی، قوانین مورد نیاز را مصوب کنند تا دستگاه‌های دولتی آن را اجرا کنند. دستگاه‌های مسئول نیز باید به طور جدی جلوی قاچاق لباس را بگیرند. اگر از تولید کننده حمایت شود، از واردات ۴۰ تا ۵۰ درصدی البسه قاچاق جلوگیری خواهد شد.

وی اظهار کرد: این کار نیازمند تنظیم‌گری حکمرانانه است نه اینکه شاهد تصمیم‌های متناقض باشیم. بعد از این مراحل نیازمند تصدی‌گری هستیم که نخستین مرکز تصدی‌گری در حوزه طراحی و تولید و عرضه در استان مرکزی شکل گرفته است. البته تولید پارچه مشکی در کردستان شکل گرفته و تولید نخ نیز از نیاز‌های این حوزه است. باید این زنجیره از راهبری تا تصدی‌گری در کشور شکل بگیرد.

خسروپناه با تاکید بر استمرار حمایت استانداری و اوقاف از این مرکز، ادامه داد: حمایت‌ها از این مرکز می‌تواند موجب کاهش هزینه‌ها شده و محصول مرغوب با قیمت مناسب به دست مشتری خواهد رسید. حمایت مدیران دستگاه‌های مختلف می‌تواند اشتغال‌زایی در این مجموعه را چند برابر کند. شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور نیز بر این روند نظارت خواهد داشت.

وی با تاکید بر افزایش کیفیت محصولات این مرکز، افزود: نباید به خاطر مسائل مالی، کیفیت تولیدات آسیب ببیند. باید سیاست نوآوری لحظه به لحظه در طراحی‌ها انجام بگیرد، زیرا نسل جوان به طراحی‌های نو گرایش داشته و اسلام معتقد به زیبایی است. باید از تجربه کشور‌های اسلامی و هوش مصنوعی استفاده شود تا شاهد یک مرکز بین‌المللی تولید البسه اسلامی ایرانی در کشور باشیم تا کشور‌های اسلامی و کشور‌های غیراسلامی که به زیست عفیفانه معتقدند، این محصولات را استفاده کنند.

فرزاد مخلص‌الائمه، استاندار مرکزی نیز در این مراسم گفت: مرکز شمیم یاس در پاسخ به نیاز اساسی جامعه ارزشی کشور طراحی شد و مجموعه‌های متعددی از دستگاه‌های کشور از جمله اوقاف، شهرداری و بخش خصوصی پای کار آمدند.

وی ادامه داد: این نام تا تبدیل شدن به برند، راه بلندی را پیش رو داشته و نیازمند همکاری دستگاه‌های مختلف است. امیدواریم این برند، کشوری شده و هر خانواده ایرانی در هر نقطه کشور به دنبال آن باشند، این یک نیاز اساسی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->