مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

سیگاری‌ها و ساکنان شهرهای آلوده بیشتر مراقب کرونا باشند

  • کد خبر: ۲۱۵۸۶
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۲
سیگاری‌ها و ساکنان شهرهای آلوده بیشتر مراقب کرونا باشند
میزان مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در هوای آلوده و همچنین در افراد سیگاری، افزایش می‌یابد و چند برابر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد بقایی، داروساز و مشاور اداره کل فراورده‌های آرایشی و بهداشتی افزود: ساکنان کلان شهرهایی مانند تهران و شهرهای صنعتی لازم است تا بیشتر از بقیه نقاط دیگر به ضرورت عدم خروج از منزل در این ایام شیوع و همه گیری بیماری کووید ١٩ توجه داشته باشند.

وی ادامه داد: به گفته کارشناسان جهانی، افراد ساکن این شهرها در اثر آلودگی های طولانی مدت هوا ریه‌های حساس‌تر و آسیب‌پذیرتری داشته و احتمال وجود آسیب ها و مشکلات ریوی در آنها بالاتر است و به همین دلیل احتمال آسیب های ناشی از آلودگی با ویروس کرونا و احتمالا مرگ و میر ناشی از این بیماری نیز در این مناطق می تواند محسوس‌تر از بقیه نقاط باشد.


بقایی اضافه کرد: اثبات شده که هوای آلوده می تواند به ریه و قلب آسیب برساند و به همین علت نیز مسئول مستقیم و غیر مستقیم میلیون ها مرگ زودرس در جهان است و از همین رو کارشناسان برآورد می کنند این مشکلات با همه گیری ویروس کرونای جدید سبب بروز مشکلات جدی تر شده و ممکن است تأثیر بیشتری بر ساکنین این شهرها و افرادی که بیش تر از بقیه در معرض دود و هوای آلوده قرار دارند بگذارد.

وی گفت: البته افراد سیگاری و مصرف کنندگان قلیان نیز در این دسته بندی قرار می گیرند و لازم است بشدت قرنطینه خانگی را رعایت کرده و به سرعت اقدام به ترک مصرف این مواد دخانی کنند.


این کارشناس حوزه سلامت خاطرنشان کرد: شواهدی از شیوع ویروس کرونا وجود دارد که نشان می دهد افراد در معرض هوای آلوده بیشتر در معرض خطر مرگ هستند و بررسی های چینی در زمان اپیدمی ویروس سارس در سال ٢٠٠٣ نشان داده که افراد آلوده ایی که در مناطقی با آلودگی بیشتر هوا زندگی می کردند، دو برابر بیشتر از افراد ساکن در مناطق کمتر آلوده فوت کرده اند. 

بقایی اضافه کرد: تحقیقاتی که روی ویروس مرس در سال ٢٠١٢ در عربستان صورت گرفت نیز موید این واقعیت است که میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری در افراد سیگاری مبتلا بیشتر بوده است.

بقایی یادآور شد: تحقیقات اولیه روی کووید ١٩ نیز نشان می دهد که افراد سیگاری و افرادی قبلا سیگاری بودند بیشتر مستعد ابتلا به ویروس و عفونتهای تنفسی ناشی از آن هستند، اما یک تفاوت اساسی بین سارس، مرس و کووید ١٩ این است که میزان مرگ و میر ناشی از این ویروس در کل پایین تر از دو کرونا ویروس دیگر است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->