تاخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی | ویدئو با جوراب خوابیدن خوب است یا بد؟ تداوم وزش باد و بارش باران در کشور (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می‌شود یا فراموش؟ سبزی مقوی برای رشد انفجاری مو‌ها | اسفناج منبع سرشار از فولیک اسید است آغاز نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ | رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) لزوم برنامه‌ریزی‌های کلان در شناسایی زودهنگام کودکان مبتلا به اختلالات تکاملی کلاهبرداری‌های آنلاین | وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟ از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟ شلیک دلخراش مرد فراری به همسرش استطاعت ٩٨درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد کشف جسد دانشجوی دندان‌پزشکی بعد از یک هفته| دو مظنون بازداشت شدند یک کشته و ۶ مجروح بر اثر طوفان زاهدان(۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد دستگیری زورگیران دهه هشتادی قمه کش (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۷۳ قطعه سکه تاریخی دوره اشکانیان از مسافر قطار (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد میانگین سن مادران و پدران ایرانی در تولد اولین فرزند چقدر است؟ سردار رادان: اصراری به انتقال خودرو‌های توقیفی با جرثقیل نداریم
سرخط خبرها

سیگاری‌ها و ساکنان شهرهای آلوده بیشتر مراقب کرونا باشند

  • کد خبر: ۲۱۵۸۶
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۲
سیگاری‌ها و ساکنان شهرهای آلوده بیشتر مراقب کرونا باشند
میزان مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در هوای آلوده و همچنین در افراد سیگاری، افزایش می‌یابد و چند برابر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد بقایی، داروساز و مشاور اداره کل فراورده‌های آرایشی و بهداشتی افزود: ساکنان کلان شهرهایی مانند تهران و شهرهای صنعتی لازم است تا بیشتر از بقیه نقاط دیگر به ضرورت عدم خروج از منزل در این ایام شیوع و همه گیری بیماری کووید ١٩ توجه داشته باشند.

وی ادامه داد: به گفته کارشناسان جهانی، افراد ساکن این شهرها در اثر آلودگی های طولانی مدت هوا ریه‌های حساس‌تر و آسیب‌پذیرتری داشته و احتمال وجود آسیب ها و مشکلات ریوی در آنها بالاتر است و به همین دلیل احتمال آسیب های ناشی از آلودگی با ویروس کرونا و احتمالا مرگ و میر ناشی از این بیماری نیز در این مناطق می تواند محسوس‌تر از بقیه نقاط باشد.


بقایی اضافه کرد: اثبات شده که هوای آلوده می تواند به ریه و قلب آسیب برساند و به همین علت نیز مسئول مستقیم و غیر مستقیم میلیون ها مرگ زودرس در جهان است و از همین رو کارشناسان برآورد می کنند این مشکلات با همه گیری ویروس کرونای جدید سبب بروز مشکلات جدی تر شده و ممکن است تأثیر بیشتری بر ساکنین این شهرها و افرادی که بیش تر از بقیه در معرض دود و هوای آلوده قرار دارند بگذارد.

وی گفت: البته افراد سیگاری و مصرف کنندگان قلیان نیز در این دسته بندی قرار می گیرند و لازم است بشدت قرنطینه خانگی را رعایت کرده و به سرعت اقدام به ترک مصرف این مواد دخانی کنند.


این کارشناس حوزه سلامت خاطرنشان کرد: شواهدی از شیوع ویروس کرونا وجود دارد که نشان می دهد افراد در معرض هوای آلوده بیشتر در معرض خطر مرگ هستند و بررسی های چینی در زمان اپیدمی ویروس سارس در سال ٢٠٠٣ نشان داده که افراد آلوده ایی که در مناطقی با آلودگی بیشتر هوا زندگی می کردند، دو برابر بیشتر از افراد ساکن در مناطق کمتر آلوده فوت کرده اند. 

بقایی اضافه کرد: تحقیقاتی که روی ویروس مرس در سال ٢٠١٢ در عربستان صورت گرفت نیز موید این واقعیت است که میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری در افراد سیگاری مبتلا بیشتر بوده است.

بقایی یادآور شد: تحقیقات اولیه روی کووید ١٩ نیز نشان می دهد که افراد سیگاری و افرادی قبلا سیگاری بودند بیشتر مستعد ابتلا به ویروس و عفونتهای تنفسی ناشی از آن هستند، اما یک تفاوت اساسی بین سارس، مرس و کووید ١٩ این است که میزان مرگ و میر ناشی از این ویروس در کل پایین تر از دو کرونا ویروس دیگر است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->