حاجی‌بگلو: جشنواره طعم و رنگ الگویی ملی از نشاط اجتماعی در مشهدالرضا(ع) است جشنواره‌های فصلی زمینه‌ساز شادی و همدلی در مشهد هستند حجت‌الاسلام منصوریان: شهروندان مشهدی از فضاهای شاد شهری استفاده کنند شهردار مشهد مقدس: جشنواره‌های فصلی به نشاط اجتماعی کمک می‌کنند + فیلم برگزاری چهارمین جشنواره «طعم و رنگ پاییز» در مشهد بازگشت بازیکن جنجالی استقلال به ایران کیفیت هوای مشهد در نخستین روز آبان ناسالم اعلام شد قیمت طلای جهانی امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) اعلام شد | عقب‌نشینی طلای جهانی به کانال ۴۰۰۰ دلار گزارشی از چالش های رانندگان تاکسی مشهد | پشت فرمان گلایه های خطی های زرد! پیشرفت ۱۴‌ درصدی در ساخت فرهنگ‌سرای «انتظار» با معماری و فناوری جدید جایگاه مشهد مقدس در دیپلماسی همسایگی اجرای فاز نخست پروژه میان‌گذر جنوبی با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مشهد آغاز عملیات عمرانی فاز دوم خط ۳ متروی مشهد تا میدان فردوسی با اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان هدف‌گذاری برای افزایش حجم تبادلات تجاری ایران و ترکمنستان به ۳ میلیارد دلار  مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: خراسان رضوی سهم قابل‌توجهی در افزایش صادرات کشور در یک سال گذشته داشته است + فیلم پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس طی امروز و فردا (۳۰ مهر و یکم آبان ۱۴۰۴) دیپلماسی منطقه‌ای، پلی به سوی توسعه پایدار خراسان | مشهد، میزبان دومین رویداد استانی وزارت امور خارجه «قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند
سرخط خبرها

شمال شرق کشور تا ۶ فروردین بارانی و برفی خواهد بود

  • کد خبر: ۲۱۶۷۱
  • ۰۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۱
شمال شرق کشور تا ۶ فروردین بارانی و برفی خواهد بود
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از کاهش محسوس دما، طی دو روز آینده، در بیشتر مناطق کشور خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیائیان، با اشاره به اینکه بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی امروز (۱ فروردین) برای مناطق از شمال شرق و شرق کشور رگبار باران و رعد و برق و در مناطق مستعد بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود، اظهار کرد: از بعد ازظهر نیز با اثر سامانه بارشی، در شمال غرب کشور به ویژه استان آذربایجان غربی بارش پراکنده باران آغاز خواهد شد.


وی ادامه داد: در استان‌های واقع در دامنه‌های البرز جنوبی و سواحل شمالی کشور نیز بارش پراکنده باران و رعد و برق دور از انتظار نیست.
 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه از فردا بعد ازظهر (۲ فروردین) علاوه بر وزش باد شدید بر گستره و میزان بارش در کشور افزوده می‌شود، گفت: بارش در مناطقی به شکل رگبار همراه با رعد و برق و تگرگ است. این وضعیت همراه با کاهش محسوس دمای هوا در بیشتر مناطق کشور تا روز دوشنبه (۴ فروردین) ادامه دارد و دوشنبه شب به طور موقت در نیمه غربی از میزان ابرناکی آسمان کاسته می‌شود.
 

به گفته وی در شمال شرق و شرق کشور تا روز چهارشنبه (۶ فروردین) بارش پراکنده باران و برف همراه با ماندگاری هوای سرد ادامه دارد و طی این مدت نیز در مناطق کوهستانی سردسیر کولاک برف و کاهش میدان دید افقی نیز رخ می‌دهد.


ضیائیان در ادامه گفت: همچنین از روز یکشنبه (۳ فروردین) دریای خزر، خلیج فارس و دریای عمان مواج است.


مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده تصریح کرد: آسمان تهران فردا (۲ فروردین) ابری همراه با وزش باد، بارش پراکنده و احتمال رعد و برق با حداقل دمای ۱۱ و حداکثر دمای ۲۰ درجه سانتیگراد و روز یکشنبه (۳ فروردین) نیز ابری، گاهی رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۱۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.
 
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->