مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کم دولت حل می‌شود قیمت سیب زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳ بخشنامه وام ۶۵۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌فروش سه محصول سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات بررسی بروکر آلپاری با بروکر‌های دیگر: مقایسه کامل آخرین جزئیات از واریز سود سهام عدالت (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش بورس در اولین روز هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ اسفند ۱۴۰۳) حدود یک‌سوم صنایع باارزش ایران در خراسان رضوی هستند | سهم استان از سبد مالیاتی کشور کمتر از یک درصد است زمان مرحله دوم پیش فروش سکه مشخص شد + جزئیات خطوط مترو و اتوبوس‌رانی مشهد فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در روز تشییع پیکر سید مقاومت، رایگان است قیمت حلیم و شله در ایام ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد تمدید تغییر ساعات کاری بانک‌ها تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ خرید قسطی خودرو تا قبل از نوروز ۱۴۰۴ نرخ طلا در مشهد اعلام شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آغاز طرح نظارتی تعزیرات حکومتی ویژه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی از فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۴ اسفند ۱۴۰۳) | دلار ۹۴ هزار تومان را هم رد کرد ۸۰ درصد اشتغال خراسان رضوی در فضای غیرصنعتی است | مشهد، میزبان ۵۲ درصد هتل‌های کشور عضو کمیسیون عمران مجلس: گرانی بلیت هواپیما اگر مصوبه قانونی ندارد، باید لغو شود وزیر نیرو: کشف ۱۰هزار ماینر قاچاق در کشور
سرخط خبرها

کم‌کاری خودروسازان داخلی در فروش محصولات بازهم خبرساز شد

  • کد خبر: ۲۱۷۲۸۸
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۵
کم‌کاری خودروسازان داخلی در فروش محصولات بازهم خبرساز شد
در ۱۱ ماه سال جاری سه خودروساز بزرگ ایران فروش کمتری نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس گزارش‌های منتشر شده، جمع فروش سه خودروساز بزرگ کشور در ۱۱ماه امسال بالغ بر ۹۰۰هزار دستگاه بوده است.

این در حالی است که فروش ۱۱ ماه پارسال خودروسازان حدود یک‌میلیون و ۴۰‌هزار دستگاه بوده است؛ بنابراین ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو طی ۱۱ ماه امسال در مجموع حدود ۱۴۰هزار دستگاه محصول کمتری نسبت به مدت مشابه سال گذشته فروش داشته‌اند. 

بیشترین کاهش فروش به ایران‌خودرو، سپس سایپا و در نهایت پارس‌خودرو تعلق داشته است. برای بررسی جزئیات کارنامه فروش خودروسازان بزرگ کشور در ۱۱ ماه امسال، ابتدا به سراغ ایران‌خودرو برویم و ببینیم بزرگ‌ترین خودروساز ایران چه کارنامه‌ای در این حوزه از خود به جا گذاشته است.

ایران‌خودرو طبق آنچه به سامانه کدال اعلام کرده، از ابتدای سال جاری تا انتهای بهمن حدود ۴۹۲هزار دستگاه خودرو به تولید رسانده است، اما فروش این شرکت حدودا ۵۰۰ دستگاه کمتر بوده است؛ بنابراین ایران‌خودرویی‌ها بالغ بر ۹۸درصد از محصولات تولیدی خود در بهمن را به فروش رسانده‌اند. ایران‌خودرویی‌ها در مقایسه با ۱۱ ماه سال گذشته فروش کمتری داشته‌اند، به نحوی که ۶۱هزار دستگاه محصول کمتری فروخته‌اند.

پرفروش‌ترین محصول ایران خودرو را خانواده پژو با آمار ۲۵۵هزار و ۲۷۸ دستگاهی تشکیل داده است. فروش خانواده پژو در مقایسه با ۱۱ ماه سال گذشته ۸۱هزار دستگاه کاهش داشته است. ایران‌خودرو بیشتر مدل‌های پژو را از رده تولید خارج کرده و در حال حاضر تنها پژو ۲۰۷ و پارس را به تولید می‌رساند. البته پارس نیز به احتمال زیاد در آینده نزدیک از رده تولید خارج خواهد شد، بنابراین ایران‌خودرویی‌ها تنها مدل ۲۰۷ را به عنوان محصول پژو در سبد تولیدی خود خواهند داشت. متوسط قیمت فروش گروه پژو حدود ۲۶۷میلیون تومان بوده است.

اما کم فروش‌ترین محصولات ایران خودرو در ۱۱ ماه امسال به ترتیب هایما و رانا بوده اند. تا بهمن امسال، ایران‌خودرو نزدیک به ۱۹هزار دستگاه هایما را به فروش رسانده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بالغ بر چهار‌هزار و ۵۰۰دستگاه افزایش یافته است. قیمت هایما و رانا به ترتیب ۹۲۰میلیون و حدودا ۲۴۲میلیون تومان اعلام شده است. رانا نیز فروشی حدودا ۲۲هزار دستگاهی تا پایان بهمن امسال داشته که در مقایسه با ۱۱ ماه سال گذشته حدود ۱۲هزار و ۷۰۰ دستگاه کاهش را نشان می‌دهد. دیگر محصول فروخته‌شده ایران‌خودرو در ۱۱ ماه امسال، تارا نام دارد. در این مدت بیش از ۴۴هزار و ۶۰۰ دستگاه تارا به فروش رفته که در مقایسه با ۱۱ ماه پارسال تقریبا دو برابر شده است. قیمت فروش تارا کمی بیش از ۳۹۰میلیون تومان در سامانه کدال ثبت شده است.

آبی‌های جاده‌مخصوص، اما تا پایان بهمن امسال حدود ۷۸هزار دستگاه دنا را به فروش رسانده‌اند. فروش این خودرو در مقایسه با مدت مشابه پارسال، حدود دوهزار دستگاه رشد کرده است. طبق اعلام ایران‌خودرو، متوسط قیمت فروش دنا در ۱۱ ماه امسال ۳۷۲میلیون تومان بوده است. در نهایت گروه سمند ایران‌خودرو نیز در ۱۱ ماه امسال فروش بیش از ۵۶هزار دستگاهی داشته که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۱۰هزار دستگاه کمتر بوده است. قیمت سمند در گزارش ایران‌خودرو بیش از ۲۹۰میلیون تومان اعلام شده است. اما سایپایی‌ها در مقایسه با ۱۱ ماه پارسال فروش کمتری را ثبت کرده‌اند. طبق آمار ارائه‌شده به کدال، کل فروش سایپا تا پایان بهمن امسال حدود ۳۱۵هزار دستگاه بوده است. این در حالی است که در ۱۱ ماه پارسال، سایپایی‌ها حدود ۳۵۹هزار دستگاه محصول فروخته بودند. با این حساب، فروش آنها نسبت به پارسال ۴۴هزار دستگاه کمتر بوده است.

دومین خودروساز بزرگ ایران در ۱۱ ماه پارسال ۳۱۹هزار و ۶۰۸ دستگاه تولید داشته، بنابراین این شرکت حدود سه‌هزار و ۶۰۰دستگاه کمتر از میزان تولید خود فروش داشته است. پرفروش‌ترین محصول سایپا به خانواده ایکس ۲۰۰ (کوئیک، ساینا و تیبا) مربوط می‌شود که آمار حدودا ۲۱۳هزار دستگاهی تا پایان بهمن امسال داشته است. نسبت به ۱۱ ماه سال گذشته، فروش این خانواده ۷۱هزار دستگاه پایین آمده است. متوسط قیمت فروش این گروه خودرویی در ۱۱ ماه امسال بیش از ۲۲۰میلیون تومان بوده است. دیگر محصول سایپا به نام شاهین تا پایان بهمن امسال ۴۵هزار و ۶۴۵ دستگاه فروش داشته است که در مقایسه با ۱۱ ماه پارسال، بالغ بر ۵۰درصد رشد را نشان می‌دهد. قیمت فروش شاهین در گزارش سایپا حدود ۳۶۰میلیون تومان اعلام شده است. سایپا همچنین بیش از ۵۵هزار دستگاه وانت پراید را تا پایان بهمن امسال به فروش رسانده تا در مقایسه با پارسال حدود ۱۵هزار دستگاه بیشتر از این محصول فروخته باشد.

اما سری هم به آمار فروش پارس‌خودرو به عنوان زیرمجموعه سایپا و البته سومین خودروساز بزرگ کشور بزنیم. کل فروش پارس‌خودرو در ۱۱ ماه امسال حدود ۹۴هزار دستگاه بوده است. این شرکت در این مدت ۹۵هزار دستگاه محصول را به تولید رسانده، بنابراین حدود هزار دستگاه محصول کمتری نسبت به تولید ۱۱ماهه خود فروخته است. همچنین در مقایسه با ۱۱ ماه سال گذشته، فروش پارس‌خودرو ۳۳هزار دستگاه افت را نشان می‌دهد. پرفروش‌ترین محصول پارس‌خودرو به گروه Q ۲۰۰ مربوط می‌شود که آماری ۷۱هزار و ۴۰۰دستگاهی تا پایان بهمن داشته است. در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، فروش این خودرو تغییر چشمگیری نداشته است. پارس‌خودرویی‌ها هم آمار فروش محصول وارداتی خود به نام زوتی DL ۵ را در سامانه کدال آورده‌اند. طبق آمار، ۳۷۳دستگاه از این خودروی چینی در ۱۱ ماه امسال به فروش رسیده است. پارس‌خودرویی‌ها قیمت فروش این محصول را کمتر از ۹۰۰میلیون تومان ذکر کرده‌اند.

منبع: دنیای اقتصاد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->