پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! اداره کل صمت خراسان رضوی طی ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق را کسب کرده است ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳) قانون پیش فروش مسکن اصلاح می‌شود جلسه مجلس با همتی و فرزین برای بررسی افزایش قیمت ارز، سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود کدام آپارتمان‌ها در وضعیت رکود بازار مسکن خریدار دارند؟ (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | عبده تبریزی: قیمت پایین برق و گاز اقتصاد ایران را آشفته کرده است دلار حواله از ۶۳ هزار تومان عبور کرد (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | قالیباف: گرانی‌های قیمت ارز و کمبود برق و گاز این روزها مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است زیان ۲۵۰ همتی صنایع درپی قطعی برق برنامه‌های مجلس برای حمایت از بورس چیست؟ |رونق بازار سرمایه با بازار توافقی ارز دستور پزشکیان برای تسریع در پرداخت وام ازدواج سرنوشت نامعلوم تعهدات مالی سفرهای استانی دولت سیزدهم به خراسان رضوی واریز سود به حساب بیش از ۲۰ میلیون سهامدار در پاییز ۱۴۰۳ جلسه غیرعلنی مجلس در مورد نوسانات نرخ ارز برگزار شد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) | هویج کیلویی ۱۰ هزار تومان
سرخط خبرها

انتظارات کارگران از نمایندگان مجلس

  • کد خبر: ۲۱۷۳۲۸
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۲
انتظارات کارگران از نمایندگان مجلس
زحمتکش‌ترین قشر در کشور، جامعه کارگری است و چرخ اقتصاد کشور دست آن هاست؛ ولی متأسفانه آن‌طور که باید در سطح کشور دیده شوند، با آن‌ها برخورد نمی‌شود.

زحمتکش‌ترین قشر در کشور، جامعه کارگری است و چرخ اقتصاد کشور دست آن هاست؛ ولی متأسفانه آن‌طور که باید در سطح کشور دیده شوند، با آن‌ها برخورد نمی‌شود. تولیدکنندگان یا همان کارفرمایان به جای اینکه هزینه‌های تولید را از موارد دیگر کم کنند، از دستمزد کارگران کم می‌کنند؛ یعنی آن‌ها باید مواد اولیه و هزینه‌های تولید در سایر قسمت‌ها را کاهش دهند تا کالا به صرفه‌تر شود، نه اینکه بخواهند از حق کارگر بزنند.

روز به روز شرکت‌ها با کمبود کارگر مواجه می‌شوند. برای کارگری که ۷ میلیون تومان حقوق می‌گیرد و یک میلیون تومان پول سرویس و حداقل ۴ میلیون تومان اجاره خانه می‌دهد، چه می‌ماند؟ اگر کارگر زندگی اش تأمین شود و دست کم ماهی ۲۰ میلیون تومان حقوق داشته باشد، احتمالش خیلی کم است که شرکت و کارش را رها کند و برای تأمین نیاز زندگی اش به سراغ تاکسی‌های اینترنتی برود. 

خیلی از کارگر‌ها و حتی کارمندان، درآمد و هزینه هایشان با هم همخوانی ندارد و برای همین، به دنبال شغل‌های کاذب می‌روند. خواسته‌ها و انتظارات جامعه کارگری از مجلس آینده موضوعی است که باید نمایندگان مجلس آینده مد نظر قرار دهند و به طور جدی از حقوق این قشر حمایت کنند. تقریبا تمام طبقه کارگر در جامعه، خواستار اجرای قانون الزام درمان سازمان تأمین اجتماعی و توسعه اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از کارگر هستند و دولت هم نباید با شانه خالی کردن از ایفای وظایف خود، بیمه‌های تکلیفی را به سازمان تأمین اجتماعی تحمیل کند. 

ما در زمینه بیمه و مسائل صنفی، مشکلات زیادی داریم؛ اما بزرگ‌ترین دغدغه ما نظام هماهنگ پرداخت حقوق است که در صندوق‌های بیمه دیگر اجرا شده، ولی در صندوق تأمین اجتماعی به دلایل مختلف به تأخیر افتاده است؛ البته اخیرا گفته شده در بودجه سال آینده به آن توجه می‌شود. در همین راستا از نماینده‌های مجلس جدید می‌خواهیم از آن حمایت کنند. سازمان تأمین اجتماعی ملزم به درمان کامل این قشر است؛ اما تا حالا این مسئله عملی نشده و آنان ناچارند درمان خود را از بیمه‌های متفرقه و تکمیلی پیگیر شوند؛ به همین دلیل اجرای قانون الزام یکی دیگر از خواسته‌های این قشر است.

 جامعه ما در برخی حوزه‌ها از اجرا نشدن قانون رنج می‌برد که یک مشکل ساختاری است. ما می‌گوییم نرخ بیکاری در کشور بالاست، پس باید سن بازنشستگی را پایین آورد تا جمعیت جوان زودتر دارای کار شود؛  اما وقتی می‌بینند سازمان تأمین اجتماعی به دلیل سوء مدیریت، دچار کاهش منابع شده، دولت سن بازنشستگی را بالا می‌برد.

 این قبیل مسائل و دخالت دولت هاست که سازمان تأمین اجتماعی را فلج کرده است. اگر بخواهیم کشور را آباد کنیم و چرخه اقتصادی همواره به چرخش درآید، باید در جهت تأمین رضایت و افزایش حقوق کارگران متناسب با نرخ تورم تلاش کنیم؛ چرا که هیچ قشری ارزشمندتر از آن‌ها نیست. حداقل توقع ما از نمایندگان نظارت بر اجرای ماده۴۱ قانون کار توسط شورای عالی کار و مقاوله نامه ۱۳۱ سازمان جهانی کار است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->