گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت قطع اینترنت در جریان جنگ، ۲۴۰۰ مگاوات از بار شبکه برق ایران را کاهش داد انکر درباره خطر انفجار ۵ پاوربانکش هشدار جهانی صادر کرد
سرخط خبرها

سریع‌ترین ابررایانه جهان در مقابله با ویروس کرونا

  • کد خبر: ۲۱۷۳۷
  • ۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۲
سریع‌ترین ابررایانه جهان در مقابله با ویروس کرونا
دانشمندان آمریکایی برای شناسایی ترکیباتی که می‌تواند از گسترش ویروس کرونا پیشگیری کند، از سریع‌ترین ابررایانه جهان استفاده خواهند کرد.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از سی‌ان‌ان، گسترش کروناویروس در جهان، چالش بی‌سابقه‌ای را برای دانشمندان پدید آورده است، اما شاید سرعت گسترش کروناویروس بتواند کیفیت پژوهش‌ها را ارتقا بدهد.

 

دانشمندان "آزمایشگاه ملی اوک ریج" (ORNL) آمریکا تصمیم گرفتند تا برای ارزیابی بهتر کروناویروس، از ابررایانه شرکت "آی‌بی‌ام" (IBM) استفاده کنند که می‌تواند برای تحلیل ترکیبات دارو و این‌که چه داروهایی می‌توانند جلوی رسیدن عفونت ویروسی به سلول‌های میزبان را بگیرند، هزاران شبیه‌سازی انجام دهد.

 

این ابررایانه موسوم به "سامیت" (Summit) که سریع‌ترین ابررایانه جهان به شمار می‌رود، می‌تواند گام موثری برای ابداع موثرترین روش درمان باشد.

 

"سامیت" در بررسی‌ها توانست به ارزیابی ترکیباتی بپردازد که قابلیت اتصال به کروناویروس را دارند و می‌توانند با این کار، از چسبیدن آن به سلول‌های سالم بدن پیشگیری کنند. نتایج ارزیابی‌ها نشان داد که ۷۷ ترکیب متفاوت می‌توانند از چسبیدن کرونا به سلول‌های بدن پیشگیری کنند.

 

داده‌های این پژوهش، مسیر را برای انجام شدن پژوهش‌های آینده روشن خواهند کرد و می‌توانند تجربیات لازم را برای تولید واکسن کروناویروس فراهم کنند.

 

"سامیت" در سال ۲۰۱۴ به سفارش "وزارت انرژی ایالات متحده آمریکا" (DOE) با هدف حل کردن مشکلات جهانی ساخته و ارائه شد.

 

این ابررایانه، یک میلیون بار قوی‌تر از سریع‌ترین لپ‌تاپ‌ها کار می‌کند؛ در نتیجه به روند پژوهش‌ها سرعت می‌دهد.

 

"جرمی اسمیت" (Jeremy Smith)، مدیر مرکز بیوفیزیک مولکولی آزمایشگاه ملی اوک ریج در بیانیه‌ای گفت: نتایج این بررسی، به معنای یافتن یک روش درمانی قطعی برای مقابله با کروناویروس نیست، اما این نتایج می‌توانند به آگاهی پژوهشگران و بررسی‌های بیشتر کمک کنند.

 

این پژوهش در مجله "ChemRxiv" به چاپ رسید.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->