فراخوان جشنواره جهانی فیلم فجر منتشر شد فصل جدید برنامه «دونقطه»، با حضور چهره‌های مطرح | «فصلِ ایران» به‌زودی روی آنتن می‌رود آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) آیا شیاطین فیلم «احضار: آخرین مناسک» واقعی هستند؟ تاریخ مصور آرامگاه فردوسی | نگاهی به کتاب «سراینده کاخ نظم بلند» که به تازگی شهرداری مشهد آن را منتشر کرده است آخرین فرزند همینگوی در ۹۷ سالگی درگذشت + عکس صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) مدیرعامل خانه سینما: کارت گرفتن وزارت ارشاد برای «پیر پسر» و «همایون» افتخار است بازگشت احساسی ستاره «سرگیجه» هیچکاک به ونیز علیرضا قربانی در ۱۴ شب اجرا، برای ۱۰۰ هزار نفر می‌خواند تجمع شهروندان لر زبان شیراز در اعتراض به سریال «سووشون» مهاجرانی: متاسفیم که نتوانستیم کنسرت همایون شجریان را برگزار کنیم هوشمند عقیلی، خواننده و آهنگساز، درگذشت جزئیاتی تازه از اجرای هادی حجازی‌فر در صداوسیما آخرین خبر از وضعیت ممنوع‌التصویری پژمان جمشیدی (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) سریال «شهریار» به شبکه چهار رسید + خلاصه داستان و زمان پخش کدام سریال‌ها بیشتر در گوگل جستجو شده‌اند؟ نگاهی اجمالی به قسمت اول سریال «محکوم»
سرخط خبرها

جواد مانی، پیشکسوت رادیو درگذشت + بیوگرافی (۲۶ اسفند ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۷۶۹۹
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۴
  • ۱
جواد مانی، پیشکسوت رادیو درگذشت + بیوگرافی (۲۶ اسفند ۱۴۰۲)
جواد مانی، از تهیه کنندگان پیشکسوت رادیو شب گذشته بر اثر سکته مغزی درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز، داود جمشیدی از پیشسکوتان رادیو با تایید این خبر گفت: استاد مانی شب گذشته بر اثر سکته مغزی در آلمان دار فانی را وداع گفت.

او متولد سال ۱۳۲۵ بود و از سال ۱۳۵۲ به عنوان تهیه کننده وارد رادیو شد. وی برای دیدار با فرزندش راهی آلمان شده بود که در آنجا فوت شد.

زنده یاد جواد مانی صاحب نظر در حوزه های مختلف در هنر بود. او موسیقی را به خوبی می شناخت و در زمینه زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه تحصیل کرده بود.  

مانی از تهیه کنندگان باسابقه رادیو، با شبکه های مختلف رادیو همکاری داشت.

او به مدت ۳۵ سال در رادیو تهران در کسوت تهیه کننده بود و بازنشسته این شبکه رادیویی است. از برنامه های این تهیه کننده می توان به شور زندگی، ترنم، جامه داران، ضرباهنگ، نغمه، نغمه و نوا و ... اشاره کرد.

جواد مانی، پیشکسوت رادیو درگذشت + بیوگرافی (۲۶ اسفند ۱۴۰۲)

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد‌باقر‌پیشنماز‌اهری
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۵ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
0
0
جواد مانی‌فرزند‌میرزا‌نقی‌پیشنماز‌اهری.توه‌ایت‌الله‌العظمی
میرزا علی‌اکبر پیشنماز اهری.برادر‌زاده‌ایت‌الله‌میرزا
رضا پیشنماز اهری.پسرعنوی‌آیت‌الله‌العظمی
محمد‌علی‌پیشنماز‌اهری
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->