احداث ۳ زمین چمن مصنوعی فوتبال در بلوار شاهنامه مشهد خرید جدید استقلال را بشناسید| وینسنت بوبکر کیست؟ + سوابق و تیم‌ها سورپرایز بزرگ برای استقلال و ساپینتو| بمب نقل و انتقالات می‌ترکد؟ حضور محبی در استقلال منتفی شد سهرابیان بالاخره معاف شد مربی سابق استقلال، گزینه جدی مس رفسنجان مخالفت درویش با استعفای استیلی پیغام ناامیدکننده علی کریمی به مدیران استقلال | بازگشت منتفی شد! زمان قرعه‌کشی بیست و پنجمین دوره لیگ برتر مشخص شد تاریخ و ساعت بازی پاری‌سن‌ژرمن و چلسی در فینال جام جهانی باشگاه‌ها | جدال آبی‌های لندن و شاگردان بی‌رحم انریکه باشگاه استقلال از اندونگ قول گرفت | دیدیه در اردوی ترکیه رؤیت می‌شود؟ پیولی سرمربی فیورنتینا شد سامان فلاح از لیست آبی‌ها خارج می‌شود؟ کناره گیری استیلی از پرسپولیس توافق پرسپولیس با وینگر راست پاختاکور قضاوت داوران ایرانی در مقدماتی جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا قلی‌زاده، فینال سوپرکاپ لهستان را از دست داد استقلال فردا راهی ترکیه می‌شود زمان بازگشت دورسون به پرسپولیس مشخص شد طارمی پیشنهاد الوصل را رد کرد
سرخط خبرها

یوونتوس، کامل و بی‌نقص

  • کد خبر: ۲۱۷۷
  • ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۸
یوونتوس، کامل و بی‌نقص
محصول هوش مدیران بیانکونری‌ در بازار گران اروپا

در روزهایی که تب نقل‌وانتقالات در اروپا داغ شده، یوونتوس تا اینجا با توجه به نیازهایش بهترین عملکرد را در بازار داشته است. آن‌ها درحالی برای خرید 3 مهره کلیدی به نام‌های رابیو، دی‌لیخت و رمزی 80میلیون یورو هزینه کرده‌اند که تیم‌های دیگر کمی بیش از این رقم را برای خرید یک بازیکن می‌پردازند. درواقع اوج شاهکار سران همیشه‌باهوش یووه، رفع احتیاج اساسی تیم با خرید 2 بازیکن به‌صورت آزاد بود؛ رابیو و رمزی!

 

یک ذخیره خوب برای شزنی
یووه ضمن حفظ شزنی، یک ذخیره خوب برای او در نظر گرفت؛ جان‌لوئیجی بوفون افسانه‌ای. حتی در چگونگی استفاده از جی‌جی هم تفکر لازم صورت گرفت و براین‌اساس، قرار شده بوفون پس از یک فصل حضور به‌عنوان دروازه‌بان دوم به کادر مدیریتی پرافتخارترین تیم ایتالیا بپیوندد. علاوه‌بر‌این به‌خاطر آسیب‌دیدگی و مردودشدن ماتیا پرین در تست بنفیکا، این سنگربان حداقل تا پایان نیم‌فصل اول فصل آینده در تورین ماندنی شد.

 

زوح مخوف خط دفاعی
خرید 76میلیون‌پوندی می‌تواند کنار کیلینی یک زوج رؤیایی در خط دفاعی بسازد. دی‌لیخت با بازسازی و خلاقیتش و کیلینی به لطف تخصص در زمینه بازی تخریبی، زوجی ایده‌آل در مرکز خط دفاعی می‌سازند. ساندرو و کانسلو هم در کناره‌های خط دفاعی علاوه بر نظم‌دادن به سازمان دفاعی با شرکت در حملات، برای یوونتوس در امور تهاجمی برتری عددی به وجود می‌آورند.

 

کمربند محکم خط میانی
در خط میانی هم یوونتوس فصل آینده بی‌نقص به نظر می‌رسد. رمزی اگر آمادگی لازم را داشته باشد، کنار پیانیچ خلاق حرف‌های زیادی برای گفتن خواهد داشت. رابیو هم ضلع سوم را تشکیل خواهد داد. رابیو بازیکن جنگنده‌ای است که می‌تواند به‌خوبی رابط بین هافبک‌ها و مهاجمان شود.

 

مثلث مخوف خط حمله
در خط حمله کمترین تغییر ایجاد شده است، اما با بالارفتن تجربه 3 ضلع خط حمله می‌توان حتی عملکردی بهتر از فصل قبل را از هر 3 نفر انتظار داشت. رونالدو به‌عنوان بهترین بازیکن فصل گذشته سری Aحالا درصدد آقای‌گلی همراه یووه است. دراین‌بین داگلاس کاستا با خصوصیاتی متفاوت از 2 ضلع دیگر خط حمله (رونالدو و دیبالا) برای رقبا و خط دفاع حریف دردسرهای زیادی به وجود می‌آورد. دراین‌بین نباید از نقش دیبالا هم غافل شد. او با سرعت فراوانش می‌تواند نگاه‌ها را از رونالدو به‌سمت دیگری جلب کند و راه گل‌زنی قهرمان 8 فصل اخیر سری Aرا تسهیل کند.

 

یک سرمربی جدید
یووه روی نیمکت هم تغییری را تجربه کرد و ساری به‌جای آلگری آمد. اگر او همانند آنچه در ناپولی نشان داد، محافظه‌کارانه تاکتیک بچیند، شاید بخشی از پتانسیل تهاجمی تیم، بی‌مصرف بماند؛ اما ساری نشان داده است که می‌تواند در مواقع ضروری با تغییرتاکتیک مفید، تیمش را از مخمصه نجات دهد. با این ترکیب به نظر می‌رسد یووه کار سختی برای دفاع از قهرمانی در لیگ ندارد؛ اما رؤیای بزرگ تیم، لیگ قهرمانان اروپاست و اصلا فصل قبل هم به این خاطر رونالدو را به خدمت گرفت. آن‌ها در 2 فصل اخیر، 2 عامل حذف‌شدنشان از لیگ قهرمانان را به خدمت گرفتند و امیدوارند باوجود رونالدو و دی‌لیخت، دیگر گربه‌سیاهی بر سر قهرمانی در معتبرترین جام اروپا سر راهشان سبز نشود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->