آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) جشنواره بین‌المللی سیمرغ بازتاب هویت ایرانی با دیدگاه حماسی است آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) تأکید جشنواره بین‌المللی سیمرغ بر اهمیت جایگاه حماسی فردوسی جزئیات رفع مشکل هم‌پوشانی بیمه اصحاب فرهنگ و هنر اجرای نوروزی علی رهبری در روسیه فراخوان هفته فیلم و عکس انجمن سینمای خراسان رضوی منتشر شد | جشن استانی فیلم کوتاه در مشهد لئوناردو دی کاپریو بدلکار می‌شود! آمار فروش سینمای ایران ( ۲۷ بهمن تا ۴ اسفند ۱۴۰۳) + عکس سریال‌های ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ درگذشت سلیمان سیسه، فیلمساز آفریقایی و داور جشنواره سینماحقیقت نامزد‌های ادبیات جایزه کتاب سال را بشناسید + اسامی نازنین بیاتی و مهسا حجازی در پشت صحنه سریال تاسیان + عکس صحبت‌های ابراهیم حاتمی‌کیا درباره ساخت فیلم موسی کلیم‌الله(ع) برگزاری کنسرت لئو روخاس در تهران + زمان تعویق در اکران فیلم مرد عنکبوتی ۴ رونمایی از مجموعه کتاب هشت سال پس از او سیاوش طهمورث: اگر متن دلخواه من نباشد به هیچ عنوان بازی در آن فیلم یا سریال را قبول نمی‌کنم
سرخط خبرها

دیوید سیدلر، فیلمنامه‌نویس «سخنرانی پادشاه» درگذشت

  • کد خبر: ۲۱۷۸۹۵
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۴
دیوید سیدلر، فیلمنامه‌نویس «سخنرانی پادشاه» درگذشت
دیوید سیدلر، فیلمنامه‌نویس «سخنرانی پادشاه» در ۸۶ سالگی درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دیوید سیدلر، فیلمنامه‌نویس انگلیسی-آمریکایی برنده اسکار و بفتا برای «سخنرانی پادشاه»، شنبه در ۸۶ سالگی درگذشت.

جف آغاسی، مدیر قدیمی او در بیانیه‌ای گفت: دیوید در جایی بود که بیشتر از همه در جهان دوست داشت یعنی نیوزیلند و در حال کاری بود که بیشترین آرامش را به او می‌داد، یعنی ماهیگیری.

سیدلر برای فیلم «سخنرانی پادشاه» در سال ۲۰۱۰ به کارگردانی تام هوپر و با بازی کالین فرت، جفری راش و هلنا بونهام کارتر برنده جایزه اسکار بهترین فیلمنامه غیراقتباسی شد. این درام تاریخی همچنین برنده بهترین فیلم، بهترین کارگردانی و بهترین بازیگر مرد نیز شده بود.

نسخه صحنه‌ای «سخنرانی پادشاه» به بیش از نیمی از زبان‌های دنیا ترجمه شده و در ۴ قاره اجرا شده است. این نمایش پس از اجرا در تئاتر ویندهام در وست اند لندن در سال ۲۰۱۲، قرار بود به برادوی برود، اما با پاندمی کرونا در سال ۲۰۲۰ متوقف شد.

سیدلر نویسنده فیلمنامه چندین فیلم تلویزیونی هم بود که «اوناسیس: ثروتمندترین مرد جهان» (۱۹۸۸)، «تاکر: مرد و رویای او» (۱۹۸۸)، «رقص در تاریکی» (۱۹۹۵) «بیا، شاد باش: داستان خانواده پارتریج» (۱۹۹۹) از جمله آنهاست. وی همچنین نویسنده اپیزود‌هایی برای سریال‌هایی مانند «ماجرا‌های اسپری دریایی»، «روز‌های زندگی ما»، «دنیایی دیگر»، «بیمارستان عمومی»، «دنیای شگفت انگیز دیزنی» و «پسر اژدها» بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->