اعتراف گواردیولا به یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات دوران مربیگری‌اش ام‌باپه به ژابی آلونسو بازیکن پیشنهاد داد! یامال، تنها بازیکن آماده اروپا نازون بازی با استقلال خوزستان را از دست داد بی اطلاعی رئیس کمیته جوانان از انتخاب سرمربی تیم نوجوانان ایران|ممنون آقای تاج! چمن ورزشگاه تختی در آستانه تخریب| ۲۴ ساعت ۲ بازی درلیگ یک! مذاکرات پنهانی بیرانوند با استقلال برای عقد قرارداد در نیم فصل! تمرین پرسپولیس تعطیل شد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) حمدالله - پرسپولیس، دوباره جدی شد بازتاب جهانی حضور منیرالحدادی در استقلال میزبانی مشهد از بازی‌های آسیایی استقلال در هاله‌ای از ابهام استقلال بازهم بازیکن خارجی می‌خواهد! تاریخ و ساعت بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا | دل‌خوشی امیر خبرخوش برای پرسپولیسی‌ها | صحرایی رباط نداد پایان مسابقات قهرمانی لیگ پرس‌سینه و لیفت بانوان خراسان رضوی برترین‌های مسابقات تک‌حرکت پرس‌سینه خراسان رضوی مشخص شدند رودریگو در برزخ رئال و برزیل ماشاریپوف از لیست استقلال خارج می‌شود| جراحی اجباری است مجلس حق پخش تلویزیونی را به باشگاه‌ها داد |سرخابی‌ها پولدارتر می‌شوند رئیس هیئت تنیس خراسان رضوی: انتظار داریم اداره‌کل ورزش نقش پررنگ‌تری در توسعه تنیس استان ایفا کند
سرخط خبرها

کمیته بین‌المللی المپیک تسلیم کرونا شد/ توکیو ۲۰۲۰ به تعویق افتاد

  • کد خبر: ۲۱۷۹۸
  • ۰۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۱
کمیته بین‌المللی المپیک تسلیم کرونا شد/ توکیو ۲۰۲۰ به تعویق افتاد
نشریه اسپانیایی آ.اس در خبری فوری از به تعویق افتادن بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو به دلیل شیوع ویروس کرونا خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، آ. اس در گزارش خود نوشت: کمیته بین المللی المپیک در نهایت تسلیم ویروس کرونا شد و المپیک توکیو را به تعویق انداخت.

براساس گزارش نشریه آ. اس اسپانیا بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو در تاریخ قبلی یعنی ۲۴ جولای تا نهم آگوست برگزار نخواهد شد.

این تصمیم امروز صبح (یکشنبه) در نشست مجازی کمیته اجرایی کمیته بین المللی المپیک اتخاذ شد و به زودی به طور رسمی اعلام خواهد شد.

این کمیته تحت فشار از سوی کمیته‌های ملی المپیک و فدراسیون‌های جهانی از جمله اتحادیه ورزش‌های دو و میدانی و همچنین فدراسیون شنای آمریکا که روز گذشته خواستار تعویق رقابت‌ها شده بودند، مجبور به عقب نشینی شد.

در واقع کمیته بین المللی المپیک در صورت اتخاذ تصمیمی دیگر باید ریسک برگزاری المپیک را در غیاب کشور‌های قدرتمندی که در حال حاضر با اپیدمی جهانی کرونا دست و پنجه نرم می‌کنند، می‌پذیرفت.

براساس اعلام منابع آگاه، کمیته بین المللی المپیک در بیانیه‌ای که بدین منظور منتشر خواهد کرد، تاریخ جدید برگزاری بازی‌ها را افشا نمی‌کند و در بازه‌ای یک ماهه بهترین زمان را انتخاب و اعلام خواهد کرد.

سه سناریو محتمل وجود دارد: به تعویق افتادن بازی‌ها تا پاییز سال جاری؛ برگزاری در سال ۲۰۲۱ و یا برگزاری در سال ۲۰۲۲.

البته دولت ژاپن در این خصوص صاحب نظر خواهد بود.

موضع «توماس باخ» رییس کمیته بین المللی المپیک طی چهار روز از «نه لغو و نه تعویق توکیو ۲۰۲۰» به «در حال بررسی سناریو‌های مختلفی هستیم» تغییر پیدا کرد.

شعله‌های مشعل المپیک که مرد آلمانی سکان‌دار کمیته بین المللی المپیک در مراسم برافروخته شدن آن در دشت باستانی المپیا یونان، آن را «نوری در انتهای تونل تاریک کووید-۱۹ خوانده بود»، حالا تا اطلاع ثانوی خاموش خواهد ماند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->