۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند
سرخط خبرها

افسردگی، ناباروری و سکته در کمین ورزشکاران مصرف کننده مکمل‌ها

  • کد خبر: ۲۱۸۸۳۵
  • ۰۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
افسردگی، ناباروری و سکته در کمین ورزشکاران مصرف کننده مکمل‌ها
یک کارشناس ورزشی گفت: متاسفانه اغلب مربیان بدون اینکه دانش آکادمیکی در این زمینه داشته باشند ‏ورزشکاران خود را به مصرف انواع قرص‌ها و مکمل‌ها تشویق می‌کنند که می‌تواند آسیب‌های ‏جبران ناپذیری از جمله افسردگی، سرخوردگی و عدم باروری را در آنها تشدید کند.‎
به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا عباسی، چهره مشهور علم ورزش دنیا با علی جمالیان، فوق تخصص ‏قلب و رئیس بیمارستان شهید لواسانی دیدار و گفتگو کردند‎.
 
در این نشست ابتدا عباسی با بیان اینکه ورزش و فعالیت بدنی برای تمامی افراد و علی ‏الخصوص بیماران قلبی جزء جدایی ناپذیر و لاینفک محسوب می‌شود، افزود: هر زمان ورزش و قلب را با هم دوستان صمیمی بدانیم، بدنمان در سلامت کامل است.

توصیه به ورزش‌های هوازی برای سلامت قلب

وی ادامه داد: ورزش و فعالیت بدنی گامی بزرگ به سوی سلامت قلب محسوب می‌شود. ورزش برای تقویت ‏قلب یکی از مؤثرترین روش‌ها برای کنترل وزن و جلوگیری از آسیب شریان ناشی از کلسترول، قند ‏خون و فشار خون بالا است که می‌تواند منجر به حمله قلبی یا سکته شود.
 
این کارشناس متذکر شد: اما تمرینات هوازی و تمرینات مقاومتی برای سلامت ‏قلب مهم هستند‎ پیشنهاد من به بیماران قلبی و بیماران دیابتی، ورزش‌های هوازی است، زیرا ورزش ‏هوازی گردش خون را بهبود می‌بخشد که منجر به کاهش فشار خون و ضربان قلب می‌شود. اگر در طول هفته ۳ الی ۴ روز به مدت ۴۰ دقیقه ورزش منظم داشته باشید همیشه قلبی سالم خواهید داشت.

ورزش‌های هوازی شامل چه مواردی است؟

وی بیان کرد: ورزش هوازی همچنین خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را ‏کاهش می‌دهد. اگر دیابت دارید، به شما کمک می‌کند قند خون خود را کنترل کنید. مثال‌های ورزش ‏هوازی شامل پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری، شنا و همچنین فعالیت‌های روزمره مانند انجام کار‌های خانه، ‏باغبانی، یا بازی با فرزندان یا نوه‌های شما است‎.
عباسی اضافه کرد: به خانم‌های باردار توصیه می‌کنم روزی ۳۰ دقیقه ورزش کنند؛ هرچند خیلی از متخصصان صلاح نمی‌دانند ولی ورزش به سلامت قلب و عروق نوزاد کمک می‌کند.

ارتباط مصرف هورمون‌های باشگاهی با سکته ورزشکاران جوان 

این کارشناس خاطر ‏نشان کرد:با هورمون‌های آنابولیک و مصرف آن در باشگاه‌ها برای ورزشکاران به شدت مخالفم؛ ‏چون باعث کاهش عملکرد بطن‌ها، حمله شریانی و با سکته در ورزشکاران زیر ۳۰ سال ارتباط دارد.
 
 وی متذکر شد: ‏از سوی دیگر متاسفانه اغلب مربیان ما بدون اینکه دانش آکادمیکی در این زمینه داشته باشند ‏ورزشکاران خود را به مصرف انواع قرص‌ها و مکمل‌ها تشویق می‌کنند که می‌تواند آسیب‌های ‏جبران ناپذیری از جمله افسردگی، سرخوردگی و عدم باروری را در آنها تشدید کند. ‎ ‎یک مربی و متخصص ابتدا باید سلامت ورزشکار را مد نظر قرار دهد و در مرحله بعدی قدرت و ‏عملکرد مناسب.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->