زمان واریز کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ اعلام شد انفجار کانکس در یک مرکز نظامی سپاه در تهران| یک نفر شهید و ۱۰ نفر مصدوم شدند دستگیری ۴ متهم به کلاهبرداری‌های سایبری با ۵۲ شاکی در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) میان‌وعده‌ای که ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد بیش از یک کیلوگرم طلای قاچاق در مرز تایباد خراسان رضوی کشف شد مواد ارزیابی و تاریخ آزمون جامع دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد فروش دارو‌های سرطانی کمیاب و فاسد با بسته‌بندی جدید در بازار آزاد ۵ ماده غذایی مفید برای افزایش قد امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های بهداشت و فرهنگ‌وارشاداسلامی درراستای کاهش تصادفات جاده‌ای برای پیشگیری از زوال عقل، از بطری، آب ننوشید رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ کشف کارگاه تولید دارو‌های تقلبی در جنوب تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)  خطر زایمان زودرس مادران باردار با بیماری‌های دهان و دندان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش باران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعتراف به قتل زن صاحبخانه با وسوسه سرقت طلا بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۵ استان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد
سرخط خبرها

۴۰ درصد مراجعه کنندگان به داروخانه‌های مشهد غیربومی هستند

  • کد خبر: ۲۱۹۰۹۱
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۷
۴۰ درصد مراجعه کنندگان به داروخانه‌های مشهد غیربومی هستند
معاون غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۴۰ درصد مراجعه کنندگان به داروخانه‌های مشهد غیربومی بودند و ۲۷ درصد از کدهای ملی ثبت شده در نسخ تحویلی داروخانه‌ها به بیماران هم مربوط به دیگر استان‌های کشور بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر علی روحبخش در جریان بازدید از داروخانه‌های امام، ۲۲ بهمن و بیمارستان شریعتی و همچنین انبار‌های دارویی داروخانه‌های ۲۲ بهمن دکتر شریعتی، در گفتگو با وب دا اظهار کرد: وضعیت دارویی گرچه مطلوب و ایده‌آل نیست، اما قابل قبول و نقصان جدی‌ای وجود نداشت و برای کمبودها و نواقص موجود هم پیگیر تهیه و رفع این موارد هستیم و در همین خصوص باید بابت همکاری سازمان و غذاودارو، تلاش شبانه‌روزی خادمان مردم در معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد و همراهی بیش از ۱۱۰۰ داروخانه روزانه، نیمه وقت و شبانه‌روزی فعال در حوزه تحت پوشش این دانشگاه تقدیر و تشکر نماییم.

وی تصریح کرد: بازرسی‌ها در حوزه دارو در طول سال و به‌ویژه در ایام تعطیلات نوروزی به‌صورت ۲۴ ساعته در انجام است تا که هیچگونه مشکلی در بحث کمبود داروهای موردنیاز مردم و همچنین تخلفات حوزه دارو در داروخانه‌ها و شرکت‌های تهیه، تولید و عرضه دارو نباشد.

معاون غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون کمبود دارویی در ۵ قلم وارفارین، انسولین نوومیکس، سولفاسالازین و آلبومین و آی وی آی جی وجود داشته است، خاطرنشان کرد: این داروها به تعداد کمتر عرضه می‌گردد تا که بیمار نیازمند به اقلام دارویی بدون دارو نباشد؛ همچنین از مردم درخواست می‌کنیم که اگر این داروها را در سطح شهر پیدا نکردند در ساعت اداری با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند تا که راهنمایی لازم در خصوص اینکه این دارو در کدام داروخانه موجود است به آنها بشود.

دکتر روحبخش خطاب به زائران و مسافران نوروزی، گفت: به تمامی بیمارانی که در این ایام قصد سفر دارند توصیه می‌کنیم که تمامی داروهای مصرفی خود به‌ویژه موارد خاص و حیاتی را به میزان کافی و حتی بیشتر از تعداد روزهای سفرشان به همراه داشته باشند تا که در طول سفر به مشکل بر نخورند، به خصوص در مواردی زمان سفر به هر دلیلی افزایش می‌یابد، ضمن اینکه داروهای خاص و حیاتی هم سهمیه‌ای بوده و دارویی که به مشهد ارسال می‌شود متناسب با نیاز بیماران خاص این شهر بوده و اگر این داروها بخواهد در اختیار قرار بگیرد، ممکن است برای مجاوران تا زمان بعدی‌ای که این داروها تحویل و عرضه می‌گردد مشکل ایجاد شود.

وی افزود: ۴۰ درصد مراجعه کنندگان به داروخانه‌های مشهد غیربومی بودند، ضمن اینکه ۲۷ درصد از کد ملی‌های ثبت شده در نسخ تحویلی داروخانه‌ها به بیماران هم مربوط به دیگر استان‌های کشور بوده است و حجم قابل توجهی از داروها به مردم خارج از استان عرضه می‌شود و وظیفه ما این است که با وجود تمامی کمبودها و مشکلات موجود در حوزه دارو، خدمت‌رسانی شایسته‌ای به مهمانان امام مهربانی‌ها داشته باشیم و متقابلاً هم از هموطنان عزیزمان می‌خواهیم که جهت تهیه داروهای خاص و حیاتی موردنیازشان از سهمیه استان خودشان استفاده نموده و این داروها را در مبدا تهیه نمایند.

وی خاطرنشان کرد: از پزشکان نیز درخواست می شود که در نسخ بیماران خود داروهای خارج از لیست تجویز نکنند تا مشکلی برای بیمار ایجاد نشود، ضمن اینکه در برخی موارد مطابق با سیاست‌های کشور ممکن است که دارویی وارد کشور نشود و باید جایگزین آن از سوی پزشک تجویز شود تا که بیمار سرگردان تهیه آن دارو نباشد و درمانش هم به تاخیر نیفتد.

وی اضافه کرد: همچنین مشاهده شده داروهای وارداتی‌ مانند انواع انسولین‌ها که ارز زیادی صرف آن شده تا وارد ایران شود به راحتی از کشور خارج می‌شود و آن فرد با حداقل قیمت این داروها را تهیه می‌کند و از داروخانه‌ها می‌خواهیم که این داروها را فقط به میزان ثبت شده در نسخه عرضه نمایند و اگر هم به‌صورت آزاد می‌دهند متناسب با نیاز بیمار باشد تا که شاهد اینگونه مشکلات نباشیم و به‌طور مثال آن دارو تا مدت زمان مصرف یک ماه داده شود و ادامه درمان آن فرد و تهیه داروهای موردنیازش در کشور خودش باشد.

معاون غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان گفت: مردم جهت پاسخ سوالات و شکایات دارویی خود می‌توانند همه روزه و در ساعت اداری با تلفن ۳ رقمی ۱۹۰ تماس بگیرند و پاسخ خود را کارشناس مربوطه در حوزه دارو مصرف نمایند، ضمن اینکه همین شماره هر روز از ۸ تا ۲۰ مشاوره‌ دارویی را در خصوص داروهای مصرفی مادران باردار و شیرده، نحوه مصرف انواع داروها، مصرف دارو با غذا، تداخلات دارویی، عوارض دارویی، مسمویت‌های دارویی، استفاده از داروهای جایگزین و غیره ارائه می‌دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->