مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور مصرف انسولین ۲۴۰ درصد بیش از نیاز کشور است
سرخط خبرها

ماموریت ویژه اورژانس ۱۱۵ و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در شب‌های قدر

  • کد خبر: ۲۱۹۳۰۳
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۴
ماموریت ویژه اورژانس ۱۱۵ و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در شب‌های قدر
جانشین ستاد سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جانشین رئیس این دانشگاه در کمیته بهداشت، درمان و محیط زیست ستاد خدمات سفر خراسان رضوی گفت: در مأموریت ویژه شب‌های قدر حضور ۷ متخصص طب اورژانس، ۱۰ پزشک عمومی و بیش از ۱۰۰ پرستار را در حرم مطهر رضوی خواهیم داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر محمدیوسف رحمتی ضمن عرض تسلیت فرارسیدن ایام شهادت مولای متقیان، حضرت علی (ع)، اظهار کرد: یکی از مأموریت‌های ویژه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ایام تعطیلات نوروزی که ماه مبارک رمضان و شب‌های قدر هم همزمان شده، مأموریت ویژه شب‌های قدر در ۳ حوزه بهداشت، درمان و دارو بوده است.

وی تصریح کرد: تدابیر ویژه شب‌های قدر به خصوص در حوزه درمان و به ویژه در بیمارستان‌های نزدیک به حرم مطهر رضوی که از آنها به عنوان مراکز درمانی معین نام برده شده اندیشیده شده است و در این ۳ شب در کنار آماده باش کامل تمامی بیمارستان‌ها، از مراکز درمانی شهید کامیاب، شهید هاشمی‌نژاد، امام زمان (عج)، موسی بن جعفر (ع) و جوادالائمه (ع) طبرسی خواسته‌ایم که به‌طور ویژه برای این ۳ شب برنامه‌ریزی کنند.

جانشین ستاد سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: همچنین تشدید بازدید و بازرسی‌های کارشناسان و بازرسان حوزه‌های بهداشت و دارو را در شب‌های قدر در سطح شهر مشهد و با تمرکز بر محدوده حرم مطهر رضوی خواهیم داشت.

دکتر رحمتی در خصوص تمهیدات پیش بینی شده برای شب‌های قدر در حوزه اورژانس پیش بیمارستانی، گفت: برای شب‌های قدر استقرار بیمارستان سیار، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۲۰ دستگاه آمبئولانس، ۸ موتورلانس و یک فروند بالگرد اورژانس را در داخل، اطراف و دور رینگ حرم مطهر رضوی خواهیم داشت و در سطح شهر مشهد هم ۷۰ دستگاه در نقاط مختلف به‌ویژه مناطق شلوغ و پرجمعیت مستقر خواهند بود.

وی افزود: همچنین استقرار تعداد ۵۰ تیم واکنش سریع را در شب‌های قدر و با حضور ۵۰ پرستار خانم و ۵۰ پرستار آقا در صحن‌ها، رواق‌ها و شبستان‌های حرم مطهر رضوی خواهیم و این تیم‌ها و افراد با هماهنگی مدیریت درمانی آستان قدس رضوی در محل‌های معین شده مستقر می‌شوند.

جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در کمیته بهداشت، درمان و محیط زیست ستاد خدمات سفر خراسان رضوی اضافه کرد: همچنین در خصوص ساعت مأموریت ویژه شب‌های قدر خادمان حوزه سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم باید بگوییم که نیرو‌های حوزه‌های بهداشت، درمان و دارو از ساعت ۱۹ تا یک ساعت پس از اذان صبح در محل‌های معین شده مستقر هستند تا در صورت نیاز خدمت‌رسانی و اقدام به‌موقع را داشته باشند.

دکتر رحمتی با بیان اینکه در شب‌های قدر از ظرفیت ۷ متخصص طب اورژانس، ۱۰ پزشک عمومی و بالغ بر ۱۰۰ پرستار با تجربه حضور در مأموریت‌ها و عملیات‌های امدادی استفاده شده است، خاطرنشان کرد: این افراد در بیمارستان سیار، دارالشفاء امام (ع) و دیگر مکان‌های معین شده جهت کمک به‌موقع به بیماران و افرادی که دچار مشکل می‌شوند مستقر هستند.

وی تأکید کرد: همچنین در این شب ها، قرارگاه‌های عملیاتی ستاد‌های خدمات سفر استان و مشهد و واحد EOC دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم که در این ایام به صورت ۲۴ ساعته به مردم خدمات‌رسانی می‌کنند در محل خدمت خود مستقر هستند، ضمن اینکه نماینده اورژانس ۱۱۵ مشهد هم در محل سازمان ترافیک این شهر جهت نشان دادن مسیر‌های سبز به آمبولانس‌ها، اتوبوس‌ها و موتورلانس‌ها مستقر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->