آیا بورس فردا شنبه(۶ مرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کشف ۹۰ تن مرغ منجمد قاچاق در گمرک| سودای قاچاقچیان پرپر شد آیا بانک‌ها فردا (شنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سد‌های داخلی مشهد در پیک گرما وارد مدار شدند مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خراسان رضوی: تمام تدابیر لازم برای روزهای گرم سنجیده شده است قطعی برق در صنایع خراسان رضوی به ۲ روز در هفته افزایش یافت کاهش ساعت کاری برخی ادارات استان قم طی فردا (۶ مرداد ۱۴۰۳) سخنگوی صنعت برق: ۵۵ درصد برق کشور در بخش خانگی مصرف می‌شود آیا ادارات خراسان رضوی طی ۲ روز آینده (۶ و ۷ مرداد ۱۴۰۳) تعطیل می‌شوند؟ + فیلم پیش‌بینی کارشناس بازار طلا از قیمت طلا در روز‌های آینده (۵ مرداد ۱۴۰۳) | افزایش یا کاهش قیمت طلا؟ قیمت جهانی طلا امروز چند؟ (۵ مرداد ۱۴۰۳) | آیا طلا گران می‌شود؟ دوازدهمین آزمون استخدامی دولت، جمعه هفته آینده (۱۲ مرداد) برگزار می‌شود وزیر نیرو: تا فردا (۶ مرداد ۱۴۰۳) همه ظرفیت تولید برق فعال می‌شود وضعیت بازار سکه و طلا در هفته‌ای که گذشت (۵ مرداد ۱۴۰۳) | چرخش عجیب بازار طلا و سکه پس از یک هفته تعطیلی قیمت جدید سورن پلاس دوگانه سوز ایران خودرو اعلام شد + جدول قیمت محصولات سایپا و ایران‌خودرو در بازار امروز (۵ مرداد ۱۴۰۳) شرکت‌های بورسی به حذف قیمت‌گذاری دستوری ملزم می‌شوند مصرف چشمگیر برق در بخش خانگی | گرما، اوج مصرف را از شب به روز منتقل کرد آخرین وضعیت مصرف برق در کشور (۵ مرداد ۱۴۰۳) زمان برگزاری چهلمین حراج شمش طلا | تغییر ساعت کاری بانک‌ها خللی در فرایند خرید شمش طلا ایجاد نمی‌کند اولین رویکرد وزیر پیشنهادی کار توجه به معیشت کارگران باشد روایت صنعتگران از مشکلات ناترازی برق | از توزیع ناعادلانه تا کمبود در تولید + ویدئو کارگاه تولید همبرگر تقلبی در توس مشهد پلمب شد (۴ مرداد۱۴۰۳) وزارت صمت: مجوزی برای افزایش قیمت محصولات ایران خودرو صادر نشده است رکورد مصرف برق کشور شکسته شد (۴ مرداد ۱۴۰۳) قیمت موبایل‌های سامسونگ و شیائومی (۴ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

وضعیت بازار لاستیک خودرو در مشهد (۱۵ فروردین ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۱۹۸۲۲
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۳
وضعیت بازار لاستیک خودرو در مشهد (۱۵ فروردین ۱۴۰۳)
در سال گذشته حدود ۴۳۰ بازرسی از صنف فروشندگان تایر خودرو در مشهد انجام شده که برای ۷۴ واحد صنفی فرم گزارش بازرسی تنظیم شده و حدود ۲۰ واحد پلمب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، کارخانجات و شرکت‌های تولیدکننده تایر موفق شدند از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان خرداد پارسال، ۶۵ هزار و ۳۵۳ تن انواع تایر تولید کنند که در هم‌سنجی با سال ۱۴۰۱ رشد چهار درصدی را نشان می‌دهد.

صنعت تایر متشکل از ۱۲ واحد تولیدی است که در سال جاری یک واحد جدید به این صنعت اضافه شد. مجموع تولید کارخانجات عضو این انجمن سالیانه حدود ۳۰۰ هزارتن است، در حالی که نیاز کشور سالیانه بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ هزارتن است.

ثبت‌نام لاستیک دولتی یکی از راهکار‌هایی بود که مسئولان برای حل مشکل افزایش قیمت لاستیک در بازار ایران ارائه دادند. تا پیش از این خرید لاستیک دولتی تنها برای رانندگان تاکسی امکان‌پذیر بود؛ اما با تصمیمات خوبی که دولت اندیشید باعث شد تا امکان ثبت‌نام لاستیک دولتی برای عموم مردم فراهم شود. با توجه به اینکه لاستیک یکی از اقلام پر مصرف در سطح کشور بوده و در دسترس بودن این کالا جزو یکی از پراهمیت‌ترین مسائل بازار این صنف است، لذا باید تمهیداتی در مورد عرضه مناسب و راحت در این مقوله اندیشیده شود.

یکی از مشکلات مهم در عرضه لاستیک به قیمت مصوب روش ثبت‌نامی این کالا بود که بیشتر وقت‌ها زمان‌بر و از همه مهم‌تر مشکل در سامانه مربوطه بود که گاه و بی‌گاه با قطع شدن یا سرعت پایین اینترنت موجب کند شدن این روند می‌شد و در برهه‌ای کلا سامانه قطع شده بود.

وضعیت بازار لاستیک خودرو در مشهد (۱۵ فروردین ۱۴۰۳)

بر اساس رصد بازار بیشترین نیاز به لاستیک سایز‌های ۱۳ و ۱۴ (به اصطلاح پرایدی) است که باید بیشتر تولید به سمت‌وسوی این سایز قرار گیرد و سایز‌های ۱۵ به بالا نیز چون متقاضی کمتری دارد، کاهش یابد؛ تا هم از انبار و احتکار این کالا جلوگیری به‌عمل آید و هم شاهد صف‌های طولانی (که البته در حال حاضر مشکلی خاصی در صف توزیع تایر نیست) و فروش سایز‌های ۱۳ و ۱۴ در بازار سیاه به قیمت‌های گزاف نباشیم.

همچنین کم بودن سود عرضه‌کنندگان لاستیک (حدود ۳%) و مقرون به صرفه نبودن فروش این کالا توسط این افراد و عدم توزیع مناسب لاستیک از لحاظ سایز در سبد لاستیک یکی دیگر از مشکلات این صنف در سطح عرضه است که با مدیریت مناسب و عدم فروش سبدی لاستیک و بر اساس سایز‌های نیاز بازار، در زمان کمبود می‌توان از این مرحله عبور کرد تا شاهد کمبود برخی از لاستیک‌های پر مصرف و نیز جلوگیری از انبار کالا‌های کم مصرف یا فروش اجباری این کالا نباشیم.
در حال حاضر همچنان بازار با کمبود لاستیک ۱۳ (پرایدی) مواجه است که این کمبود باعث شده تا سودجویان این صنف تا قیمت ۳ تا ۳.۵میلیون تومان در بازار عرضه کنند.

بر اساس اعلام بازرسی اصناف خراسان رضوی در سال گذشته در مشهد حدود ۴۳۰ بازرسی از این صنف انجام شده که برای ۷۴ واحد صنفی فرم گزارش بازرسی تنظیم شده و حدود ۲۰ واحد پلمب شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->