پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است
سرخط خبرها

کره‌شمالی از یک موشک مافوق صوت میان‌برد جدید رونمایی کرد

  • کد خبر: ۲۱۹۸۲۶
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۱
کره‌شمالی از یک موشک مافوق صوت میان‌برد جدید رونمایی کرد
کره‌شمالی امروز (چهارشنبه) اعلام کرد یک موشک میان‌برد مافوق صوت جدید با پیشران سوخت جامد آزمایش کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، با موفقیت فرضی این شلیک آزمایشی که سه‌شنبه انجام شد، «کیم جونگ اون» رهبر کره‌شمالی اعلام کرد کشورش توانایی ساخت سیستم‌های سوخت جامد با قابلیت حمل اتمی برای موشک‌هایی با انواع برد را به دست آورده است. او به دنبال ساخت زرادخانه‌ای است که بتواند رقبایش در آسیا و ایالات متحده را تحت تاثیر قرار دهد.

گزارش رسانه دولتی کره‌شمالی «کی‌سی‌ان‌ای»، یک روز پس از آن منتشر شد که ارتش کره‌جنوبی و ژاپن اعلام کردند کره‌شمالی موشکی را از نزدیک پایتختش به سمت دریای شرقی پرتاب کرد.

کره‌شمالی از یک موشک مافوق صوت میان‌برد جدید رونمایی کرد

رسانه دولتی کره‌شمالی امروز اعلام کرد این آزمایش موشکی با نظارت کیم جونگ اون انجام شد. کی‌سی‌ان‌ای، موشک «هوآسونگ-۱۶بی» (Hwasong-۱۶ B) را به‌عنوان یک قطعه کلیدی از بازدارندگی جنگ هسته‌ای کیم توصیف کرد که قول داده بود برای مقابله با «دشمنان» خود که اشاره‌ای به ایالات متحده و کره‌جنوبی و ژاپن است، بسازد.

خبرگزاری مرکزی کره اعلام کرد کره‌شمالی اکنون سیستم‌های سوخت جامد با قابلیت حمل هسته‌ای را برای «همه موشک‌های تاکتیکی، عملیاتی و استراتژیک با برد‌های مختلف» توسعه داده است.

کره‌شمالی از یک موشک مافوق صوت میان‌برد جدید رونمایی کرد

در سال‌های اخیر، کره‌شمالی بر توسعه سلاح‌های بیشتر با پیشران سوخت جامد تمرکز کرده است. این سلاح‌ها راحت‌تر جابه‌جا و پنهان می‌شوند و می‌توان آنها را سریع‌تر از موشک‌های پیشران مایع پرتاب کرد. موشک‌های پیشران مایع قبل از پرتاب نیاز به سوخت دارند و نمی‌توانند برای مدت طولانی سوخت را نگه دارند.

طبق گزارش کی‌سی‌ان‌ای، در طول شلیک آزمایشی روز سه‌شنبه، کلاهک مافوق صوت موشک پس از جدا شدن از موشک پرتابه، به ارتفاع ۱۰۱ کیلومتری رسید و در حین انجام مانور‌های پروازی مختلف قبل از سقوط در آب‌های بین شبه جزیره کره و ژاپن حدود ۱۰۰۰ کیلومتر پرواز کرد.

کره‌شمالی از یک موشک مافوق صوت میان‌برد جدید رونمایی کرد

ارتش کره‌جنوبی و ژاپن ارزیابی کرده بودند که موشک حدود ۶۰۰ کیلومتر پرواز کرده است، گرچه وزارت دفاع ژاپن اوج مشابهی را با گزارش کره‌شمالی اعلام کرد. کره‌شمالی همچنین در ماه ژانویه یک موشک بالستیک مافوق صوت برد متوسط آزمایش کرد و این سال‌ها بعد از آن بود که یک موشک بالستیک برد متوسط با سوخت جامد آزمایش کرد.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، کره‌شمالی در آزمایش‌های قبلی از دو نوع مختلف موشک مافوق صوت - مخروطی و گوه‌ای شکل - رونمایی کرده است. تصاویر رسانه دولتی پیونگ‌یانگ نشان می‌دهد که پرتاب ژانویه شامل یک کلاهک مخروطی شکل بود، در حالی که از طرح گوه‌ای شکل برای پرتاب روز سه‌شنبه استفاده شد.

کیم جونگ اون در حین نظارت بر پرتاب آزمایشی روز سه‌شنبه، از کشورش خواست تا برنامه هسته‌ای و موشکی خود را برای به دست آوردن «قدرت عظیمی که قادر به مهار و کنترل» دشمنانش باشد که «اخیرا در تقویت اتحاد نظامی خود تب و تاب بیشتری داشته‌اند و انواع مانور‌های جنگی را به راه انداخته‌اند» گسترش دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->