دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تقویت فرهنگ عمومی راهی برای افزایش هم‌بستگی اجتماعی است فرهنگ عمومی، زیربنای سلامت جامعه است درگذشت «کوئینسی جونز» تهیه‌کننده آثار مایکل جکسون در ۹۱ سالگی تسهیلات تبصره ۱۸ وزارت فرهنگ به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ اکران سیار «آسمان غرب» میلیاردی شد «سعیداسلام‌زاده» مدیر روابط عمومی معاونت هنری شد دلیل تعطیلی برنامه «شیوه» شبکه چهار چه بود؟ نگاهی به مجموعه‌داستان «نیمۀ تاریک ماه» هوشنگ گلشیری نگاهی به ذات سیال «فرهنگ عمومی» و آیین‌نامه‌های بدون ضمانت اجرایی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ «دزدان دریایی کارائیب» جدید بدون حضور جانی دپ پیام رئیس انجمن بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد انتشار نسخه مجازی آلبوم عاشقانه «نوازشگر» چرا «سفره ایرانی» کیانوش عیاری پس از ۲۰ سال هنوز اکران نشده است؟ حکایت آبی که صدراعظم نخورد درباره عکاسی تئاتر که پس از ۷ سال به جشنواره رضوان اضافه شد معرفی چند کتاب برای علاقه ­مندان به یادگیری وزن شعر | آراستن طبع موزون
سرخط خبرها

کتاب «ر. اعتمادی به روایت ر. اعتمادی» به کتابفروشی‌ها آمد

  • کد خبر: ۲۱۹۸۶۶
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۱
کتاب «ر. اعتمادی به روایت ر. اعتمادی» به کتابفروشی‌ها آمد
کتاب «ر. عتمادی به روایت ر. اعتمادی» نوشته هومن ظریف منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این کتاب حاصل گفتگو‌های پیوسته این پژوهشگر با رجبعلی اعتمادی (ر. اعتمادی) درباره زندگی خصوصی، زندگی اجتماعی، دیدگاه‌های سیاسی و زندگی عاشقانه این نویسنده در بطن همه آثارش است.

ظریف، نویسنده و مستندساز، می‌گوید پس از ساخت هر فیلم مستند، به فراخور هر فیلمی، برای یک یا دو کتاب درباره شخصیتی که جلو دوربین برده است، دست به قلم می‌برد.

او طی ۱۰ ماه هر روز دوشنبه به صورت متوسط هفته‌ای دو ساعت با ر. اعتمادی گفت‌وگوی تصویری کرده است که از خلال این گفتگو‌های دیداری، مستند بلند «ر. اعتمادی به روایت ر. اعتمادی» را در سال ۱۳۹۸ آماده اکران کرد.

ظریف می‌گوید: ر. اعتمادی نویسنده کتاب‌های پرفروش عاشقانه‌ای است که پس از انقلاب اسلامی، مدتی برای ادامه فعالیت با نام «مهدی اعتمادی» به دنیای نشر برگشت، اما هیچ‌گاه حاضر نشد از ایران دل بکند و مهاجرت کند. او در این زمینه گفته است: «ماهی خلیج فارس نمی‌تواند در آب اقیانوس اطلس زندگی کند!»

گفتگو‌های این مستندساز و پژوهشگر تاریخی ادبی با ر. اعتمادی، به گفته خودش، علاوه بر واکاوی جهان‌بینی ر. اعتمادی، نظریه‌های ادبی و رویکرد اجتماعی انتقادی و دیدگاه رمانتیک او، روابط انسان‌ها به موازات شش دهه نویسندگی و روزنامه‌نگاری را مورد بررسی قرار می‌دهد. نقد جامعه‌شناختی و ادبی و زیباشناختی تک تک کتاب‌های ر. اعتمادی در این کتاب مورد توجه نویسنده است.

او می‌افزاید: کتاب‌شناسی و نقد یادداشت‌های او دو ویژگی مهم دارند؛ نخست این‌که وجه دیدگاه آرمانگرا و ملی و فلسفی ر. اعتمادی به عرفان مورد تایید شیخ خرقانی و بایزید بسطامی و نظامی گنجه‌ای، در رمان‌های پس از انقلاب او پررنگ‌تر می‌شود و یادداشت‌های اجتماعی و هنری او به ویژه در دفاع از موسیقی، در بازه بهمن ۱۳۵۷ تا خرداد ۱۳۵۹ بسیار به چشم می‌آید.

به گفته نویسنده، با توجه به این‌که ر. اعتمادی یکی از نخستین مجری‌های برنامه خبری تلویزیون در ماه‌های آغاز تاسیس تلویزیون در ایران توسط ثابت پاسال است و از سوی دیگر با سردبیری مجله جوانان امروز، سهم بزرگی در معرفی موسیقی جز، راک و پاپ ایرانی در دهه ۴۰ خورشیدی دارد، فصل‌های کتاب روایت‌های جذاب و درهم تنیده و گفته‌نشده و تازه‌ای را ارائه خواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->