درددل‌های دردسرساز  | درباره اشتباهی به نام درددل کردن با یک آشنا یا غریبه غیرهم جنس آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد + فهرست (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) زنی جوان که متهم به قتل پیرمردی ۷۲ ساله است، در بازسازی صحنه جرم: پدرم من را معتاد کرد اولیای دانش آموزان مشهدی شرکت‌کننده در آزمون سمپاد چشم انتظار پاسخ پلیس فتا مشهد در جمع خنک‌ترین مراکز استان کشور (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) تأکید معاون استاندار خراسان رضوی بر ایمن‌سازی مسیر زائران در دهه پایانی صفر بانک‌ها در صدر قطع برق مشهد درباره دکتر شیرین بیانی بانوی تاریخ‌نگار، پژوهشگر و نویسنده | راوی تاریخ با بیان شیرین روح مدارا آزادی یک محکوم به قصاص به ضمانت امام رضا(ع) چگونه در روز‌هایی که شاخص اشعه فرابنفش بالاست، ایمن ورزش کنیم؟ غارتگری در لباس باستان‌شناسی حکم قصاص نفس قاتل الهه حسین‌نژاد در ملأ عام، صادر شد | پایان یک پرونده جنجالی دستگیری فروشندگان سکه‌های بهار آزادی غیر مجاز در سبزوار (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) کم‌تحرکی، قاتل خاموش و پرهزینه معاون وزیر بهداشت خبر داد: راه‌اندازی سامانه ثبت سقط‌جنین‌های قانونی مصرف منظم سبزیجات برگ‌دار سلامت کبد را تقویت می‌کند توصیه‌های توانبخشی به زائران سالمند و دارای معلولیت در پیاده‌روی اربعین هشدار وزارت بهداشت درباره مصرف نوشابه‌های انرژی‌زا در هوای گرم شرط پلیس برای صدور دوباره گذرنامه زنان متأهل اعلام شد زنان و کودکان ۱۴ برابر بیشتر از مردان در حوادث کشته می‌شوند افتتاح ۳۰۰ مدرسه در خراسان رضوی تا هفته دولت | کاهش سهمیه بانوان در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش پیش‌بینی هواشناسی امروز (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) | پایداری هوای گرم و وزش باد‌های شدید در بیشتر نقاط کشور علت اولیه حادثه شهربازی کرمان اعلام شد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) | پایداری جو تا پایان هفته واژگونی قطار شهربازی کرمان ۱۲ مصدوم برجای گذاشت | سخنگوی دولت: حال مصدومان مساعد است هشدار درباره استفاده بیش از حد از هدفون | خطر دائمی برای شنوایی جوانان شیر مادر بهترین شیوه تغذیه‌ای در راستای تأمین مواد مغذی بدن کودک ثبت ۱۱۳۵ مورد مالاریا در کشور | ورود بیماران از مرز‌های جنوب شرقی
سرخط خبرها

باند سارقان اتوبوس‌های مسافربری در مشهد متلاشی شد

  • کد خبر: ۲۲۰۰۶۸
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۴
باند سارقان اتوبوس‌های مسافربری در مشهد متلاشی شد
با دستگیری سارق سابقه داری که اتوبوس‌های برون شهری را از پایانه مسافربری امام رضا(ع) مشهد سرقت می‌کرد، دیگر اعضای این باند نیز دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی درباره دستگیری اعضای این باند سرقت گفت: به دنبال سرقت‌های اتوبوس از پایانه مسافربری امام رضا (ع) که رنگ سریالی به خود گرفته بود، گروهی از کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی مشهد ماموریت یافتند تا این سرقت‌ها را به طور ویژه پیگیری کنند چرا که موجب ایجاد احساس ناامنی در پایانه مسافربری شده بود.

سرتیپ دوم ستاد احمد نگهبان افزود: بررسی‌های مقدماتی کارآگاهان بیانگر آن بود که سارق یا سارقان مهارت و آشنایی کاملی با خودرو‌های سنگین دارند و با شگرد خاصی نیز اتوبوس‌ها را به سرقت می‌برند.

وی اضافه کرد: این درحالی بود که اتوبوس‌های مسروقه در حاشیه شهر هنگامی کشف می‌شدند که سارقان برخی از قطعات و لوازم قابل فروش آن‌ها مانند سیستم صوتی وبرقی را به سرقت برده بودند. به همین دلیل گروه تخصصی کارآگاهان به شیوه‌های علمی متوسل شدند و با بهره گیری از فناوری‌های نوین پلیسی موفق شدند سارقی حرفه‌ای و سابقه دار را شناسایی کنند که در روز‌های سرقت اتوبوس‌ها وارد پایانه شده بود.

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد:بالاخره پس از یک هفته رد زنی‌های اطلاعاتی و چهره زنی، متهم مذکور در یک عملیات ضربتی دستگیر شد و به مقر انتظامی انتقال یافت. وی ادامه داد:سارق ۴۲ ساله که سوابق کیفری نیز دارد در بازجویی‌ها به سرقت ۷ دستگاه اتوبوس بین شهری و دستبرد به قطعات ولوازم ۶ دستگاه اتوبوس دیگر در پایانه مسافربری اعتراف کرد و ۲ عضو مالخر را نیز به کارآگاهان لو داد.

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی که با حفظ سمت، فرماندهی انتظامی مشهد را نیز برعهده دارد، خاطر نشان کرد: درپی اعترافات این سارق جوان، بلافاصله عملیات دستگیری مالخران با هماهنگی‌های قضایی در دستور کار پلیس قرارگرفت و ۲ مالخر مذکور نیز در حالی به دام افتادند که در زمینه فروش قطعات خودرو‌های سنگین فعالیت داشتند. 

سردار احمد نگهبان افزود: در بازرسی از محل فعالیت مالخران نیز تعداد زیادی قطعات سرقتی اتوبوس‌ها کشف شد و تاکنون ۱۳ تن از مال باختگان هم شناسایی شده اند که تحقیقات همچنان ادامه دارد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->